Host Guest_Milhaus Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 s hammeritem mám taky jen ty nej zkušenosti, měl jsem tím na feldě natřeny brzdiče a bubny a drželo to jako čert - po dvoul letech byly jen malé vady na bubnech. Co myslíte jaká barva na brzdiče se hodí k šedé metalíze - né stříbné?? nevím pro jakou se rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Mam to Hammeritem a myslim, ze za ty prachy (asi stopade) je to super. http://www.commenda.cz/hammerite/hammerite-email-m5.htm Zelena ktoru mas na tych trmenoch je ta zelena zo vzorkovnika? Right, je to ona, ale ve vzorniku je lehce jina, ale je to vazne ona! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak jsem si dneska koupil barvu na brzdy. Stříbrnou tak se do toho o výkendu pustím,až budu přezouvat na letní. Je to barva na disky, ale je odolná proti soli a štěrku tak jsem zvědavej co vydrží. Pak sem hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Dobra volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ..já jsem koupil zelenou ve sprei od MOTIPu orig. na motory samovypalovací. Tak doufám, že se to udrží. Odstín je zelená , jako RS nebo hodně podobný. Ono je to stejně jedno, až to zašedne tak je zelená jako zelená. Volbu barvy bych doporučoval zelenou nebo červenou nic ostatního se mi nelíbí a vypadá to blbě, já i tak váhám nad tou zelenou - mám auto laděno spíše do "decent". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Já mám stříbrné auto tak dám stříbrnou. Jinak se mi líbí ještě zelená, ale v zádu mám bubnovou brzdu tak by jí to asi moc zvíraznilo. Mě zatím to nastříkání vždy vydrží do zimy a v zimě to na bubnech rezne, ale třmeny na kotoučové ty drží v pohodě. Uvidíme jestly tahle vydrží víc. Tak sem pak přidávejte fotky až to budete mít hotové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ja pridam asi vecer...vcera jsem to delal a nafotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Já mám stříbrné auto tak dám stříbrnou. Jinak se mi líbí ještě zelená, ale v zádu mám bubnovou brzdu tak by jí to asi moc zvíraznilo. Mě zatím to nastříkání vždy vydrží do zimy a v zimě to na bubnech rezne, ale třmeny na kotoučové ty drží v pohodě. Uvidíme jestly tahle vydrží víc. Tak sem pak přidávejte fotky až to budete mít hotové Ja delal zelene i bubny, urcite jsi to videl na fotkach a vazne to hodne vinika, musim to asi predelat na nejakou nenapadnou barvu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Já mám stříbrné auto tak dám stříbrnou. Jinak se mi líbí ještě zelená, ale v zádu mám bubnovou brzdu tak by jí to asi moc zvíraznilo. Mě zatím to nastříkání vždy vydrží do zimy a v zimě to na bubnech rezne, ale třmeny na kotoučové ty drží v pohodě. Uvidíme jestly tahle vydrží víc. Tak sem pak přidávejte fotky až to budete mít hotové Ja delal zelene i bubny, urcite jsi to videl na fotkach a vazne to hodne vinika, musim to asi predelat na nejakou nenapadnou barvu! Ja mam stribrny i ty bubny, a pohoda, vypada to hezky, dle meho mineni teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Nema ciste nahodou nekdo Cayenne metlu a k ni cervene bubny jak by to vypadalo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Tak už mám hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 A s kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jen maly dotaz. sudavate trmeny , nebo to natirate na aute? A ta zelena hammer. vypada dobre. za 14 dni to natru, tak sem prihodim foto. mam zlatou O1, tak doufam ze se to nebude mlatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jen maly dotaz. sudavate trmeny , nebo to natirate na aute? A ta zelena hammer. vypada dobre. za 14 dni to natru, tak sem prihodim foto. mam zlatou O1, tak doufam ze se to nebude mlatit. Já nic nesundaval nastříkal jsem to na autě. Ale musíš si to důkladně zakrýt aby se ti pak brzdové destičky správně vraceli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 tak jsem se konecne dostal sem hodit fotky. natrel jsem to barvou hammer zelena kladivlova. zezacatku se mi to zdalo tmave,ale po case jsem si privik a jsem spokojeny, ta origo se mi ted zda divna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 foto 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 foto 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Ja mel ten "hemerajt" svetlejsi a byl skoro stejnej jako dava Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Takhle vypada origo RS zelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Takhle vypada origo RS zelena A takhle origo Hammerite zelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Takhle vypada origo RS zelena A takhle origo Hammerite zelena Stribrna rewls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Takhle vypada origo RS zelena A takhle origo Hammerite zelena Stribrna rewls Stribrna RULEZZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Takhle vypada origo RS zelena I když nejsem příznivec zelených třmenů, tak tyto se mi líbí, Hammerite ne. Vidím, že máš kotouče Brembo Max, jak ti brzdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Přemýšlel jsem, že bych hodil třmeny do bíla. Je to asi šílenost, ale možná by to bylo pěkné. Máte někdo foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.