schrek Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 nazdar zvedal jsem svou octavu combika 1,9 TDI klasika pouzil jsme pera z 4x4 slo to krasn enahoru o 2-3cm al eted po roce a pul uz to mam zas dole pomohli torcha nov etlumice ale neni ono poradite co tam dat za pruziny popripade mate nekdo zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 mam podlozky na zvyseni pod tyto pruziny sou na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 mam podlozky na zvyseni pod tyto pruziny sou na prodej How much???? ty podlozky.... Mam 4X4, podvozok "paket pre zle cesty" ale predstavoval by som si to asi takto/viz. OBRAZEK/.. Majitel tejto octy byl na foru naposledy spatren r.2OO6, takze sa pytam "znalcov" ako dosiahnut ten efekt... Ake konkretne tlmice a "pridavky" sa tam davaju??? How much vyjde taka "sranda"??? Potesili by konkretne info aj z neakym foto, nech je vidno vysledok.. dik yoyo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 2zadni cena 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 2zadni cena 300 stale jsi mi neposlal tu fotku tech podložek!!!koupil bych je!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Podle ETKY je tam tohle a stojí to pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 stale jsi mi neposlal tu fotku tech podložek!!!koupil bych je!!! uz sem ti ju poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Podle ETKY je tam tohle a stojí to pár korun. ja mam jine sou hlinikove 13mm a davaji se nohoru,tyto origo sou cca5mm max a je to plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ja mam jine sou hlinikove 13mm a davaji se nohoru,tyto origo sou cca5mm max a je to plast Ahoj, Můžem mi také poslat, jak vypadají plus nějaké info? Mám zájem o předek i zadek Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 vcera jsem resil predek ... z duralu vykres zde p.s.: nekde jsem to stahnul, upravoval jsem snad jen vysku (21mm by melo byt jako orogo dil) a vnitri prumer (pro info tlumic 1J0.413.031.N ma pr. 22mm) zdvihlo se to o ty dva cm takze celk. vyska po lem blatniku 70cm na 15" kolech, nahybani - zadny vetsi rozdil (bez podlozek to taky nebylo nejlepsi), zlepsila se tuhost .. takze celkove to splnilo ucel pro montaz, je to pozice 6 - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ahoj, máš foto před a po podložce? Takže jsi spokojený? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 foto pred jsem nedelal .. jak to dopadlo muzu udelat odpoledne jinak spokojenost .. nerovnosti, prejezdy a vlny kde jsem driv srknul ted nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 foto pred jsem nedelal .. jak to dopadlo muzu udelat odpolednejinak spokojenost .. nerovnosti, prejezdy a vlny kde jsem driv srknul ted nic ... Super, budu se těšít na foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 nestihacka .. snad bude stacit z mobilu jeste jedna vec, pod motorem mam plech, ne plast .. rekl bych ze to je oproti plastu o trochu niz, i proto to zvednuti (samozrejme tlumice stare) plech sam o sobe prida klidu .. s podlozkama je to ale uplne v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 a jde nejak zvednout i predokolka :-) predek podle nakresu. A zadek ? tam je to jiny nez 4x4 poradte chtel bych to tak o 3 cm predek i zadek dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 a jde nejak zvednout i predokolka :-)predek podle nakresu. A zadek ? tam je to jiny nez 4x4 poradte chtel bych to tak o 3 cm predek i zadek dik za rady Ahoj, zadek zvedni podložkami (vytočit na soustruhu) tvrzený silon např. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ahoj, zadek zvedni podložkami (vytočit na soustruhu) tvrzený silon např. a nejakej nakres nebo obrazek jak to ma vypadat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a nejakej nakres nebo obrazek jak to ma vypadat ? Mrkni na toto http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...lroad&st=25 Je toho tam víc , tak si to přečtí. Doufám, že se nebude, ex-majitel zlobit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 nasel jsem vykres, treba to pomuze ... je odtud z fora, uz ale nemuzu najit vlakno ... autor myslim Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 nasel jsem vykres, treba to pomuze ... je odtud z fora, uz ale nemuzu najit vlakno ... autor myslim Milan II to je ta podlozka na zadek? diky vsem za odpoved :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jo, to by melo byt na zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 a nevite kde se da ten silon koupit ja nasel akorat tyce delky 1 m 1200 kč pritom toho potrebuji kdyz moc tak 20 cm aby to pohodlne upl do soustruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Vlacek: já bych měl taky zájem mohly by jsme se o to šábnout kdybys to dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 a nevite kde se da ten silon koupit ja nasel akorat tyce delky 1 m 1200 kč pritom toho potrebuji kdyz moc tak 20 cm aby to pohodlne upl do soustruhu JÁ BYCH DO TOHO ŠEL TAKY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No tak to je super. Ještě jestli by to Vlacek udělal, jsem ochoten dát samo za práci nějaký peníz. Tak co Vlacku deš do toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.