zvednuti octavie - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

zvednuti octavie

schrek

Doporučené příspěvky

foxdivemaster napsal:
mam podlozky na zvyseni pod tyto pruziny sou na prodej

How much???? ty podlozky.... Mam 4X4, podvozok "paket pre zle cesty" ale predstavoval by som si to asi takto/viz. OBRAZEK/..

Majitel tejto octy byl na foru naposledy spatren r.2OO6, takze sa pytam "znalcov" ako dosiahnut ten efekt... Ake konkretne tlmice a "pridavky" sa tam davaju??? How much vyjde taka "sranda"??? Potesili by konkretne info aj z neakym foto, nech je vidno vysledok..

dik

yoyo

post-31272-1240338728_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vcera jsem resil predek ... z duralu

vykres zde

post-20308-1240573949_thumb.jpg

p.s.: nekde jsem to stahnul, upravoval jsem snad jen vysku (21mm by melo byt jako orogo dil) a vnitri prumer (pro info tlumic 1J0.413.031.N ma pr. 22mm)

zdvihlo se to o ty dva cm takze celk. vyska po lem blatniku 70cm na 15" kolech, nahybani - zadny vetsi rozdil (bez podlozek to taky nebylo nejlepsi), zlepsila se tuhost .. takze celkove to splnilo ucel

pro montaz, je to pozice 6 - post-20308-1240574323_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nestihacka .. snad bude stacit z mobilu

post-20308-1240997182_thumb.jpg

jeste jedna vec, pod motorem mam plech, ne plast .. rekl bych ze to je oproti plastu o trochu niz, i proto to zvednuti (samozrejme tlumice stare)

plech sam o sobe prida klidu .. s podlozkama je to ale uplne v klidu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...