Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

i já budu odbíhat..slavíme manželky narozky.....ale kontrolovat to tu budu....:)

Tak že jí přiji taky vše nej :palec2: a posílám hubana kol5-_-

• Autor

vyřídím Míro......díky...

Sem se byl oholit, abych ti jí nepopíchl tím hubanem :smich:

ahoj kluci,snad mi neutíkáte všichni pryč..MARKU A KIBI:fotečky hezký,kárky krásně nablejskaný :palec2::palec2: kibi:jendo,marek ti měl ode mě předat pusu,udělal to? :smich:

Aho čertice, už to ak vypadá, budeš tady sama :kuk: . Těším se na zítra jedem čipovat auta, mělo by nás tam byt kolem 15 večer potom dám taky fota :palec2:

Aho čertice, už to ak vypadá, budeš tady sama :kuk: . Těším se na zítra jedem čipovat auta, mělo by nás tam byt kolem 15 večer potom dám taky fota :palec2:

tak to se už taky těším :palec2:

Jdu se věnovat televizi a ženě AHOJ kol5

• Autor

měj se Míro.....ano hudlana jsem mu chtěl dál, ale bránil se...prej až od Tebe Žanetko...

dobrej dobrej ve spolek :) tak musim potvrdit Márovo slova - písmena....super pokec, dobrý jídlo a pití (Marku neboj že oplatky se pečou :D) a i dary přišli (proč jinak bych taky na ten sraz jel ne lol:smich: ) zde hleďte a tiše záviďte - díky pane amatér ;)

Hele uz i kibi foti zlate plechovky pivka, bo je mu jasne ze jsou o moc hezci nez cervene nebo zelene... Tak a tise tu barvu muzete zavidet, jak pise kibi.

jo kibi jeste dik ze fandis zlate. :palec2::smich:

Tak jedno pivo..pane vrchní :D

je tu někdooooo? :) Marku Ráco do knajpy a fofrem, už jsem vám objednal dvě točený, tak ať pěna nespadne :D

je tu někdooooo? :) Marku Ráco do knajpy a fofrem, už jsem vám objednal dvě točený, tak ať pěna nespadne :D

můžu se taky vetřít??? :p

ahoj vtěrko, jen se vetři ;) a kde je zbytek štamgastů...snad už všici nechrní? :)

spitééé?

Zdar bando, vy ještě spíte, takové krásné zamračené nedělní ráno :)

wooďáku, v kolik jdete tunit ty auta? jdeš na ty veterány?

• Autor
ahoj vtěrko, jen se vetři ;) a kde je zbytek štamgastů...snad už všici nechrní? :)

tý jó včera jsi mě ve 22 h odpálkoval že jdeš umejt tělo a že už nebudeš a pak tu ještě votravuješ lollol

• Autor
wooďáku, v kolik jdete tunit ty auta? jdeš na ty veterány?

Míra si myslí, že z KLASIKA udělá co, RS :smich::smich::smich::smich::smich:

však já ještě do auta namontuju el. okna a pak už mi zbývá jen vyměnit motor za RSácký, a pak už budu spokojenej.

Tak dnes od 14h do cca 17:30h proběhl I. mini sraz příznivců FI a FII a to ze Severu a Západu Čech ;)

Účast:

Za Sever: KIBI

Za Západ: Marek

ano byli jsme jen dva lol .......nikoho mezi sebe totiž nechceme :smich:

Napřed sraz na parkvovišti u supermárketu....kde taky jinde že jo ;) a pak rychlý, ale opravdu rychlý přesun o cca 12 km dál do hospůdky na terásku, abychom na ty naše krasavce viděli a měli jen pod kontrolou......jídla bylo a pití taky..jen se stoly prohýbaly... a počasíčko super :palec2: krásně jasno, slunečno.

Co jsem probírali....úplně všechno...auta..ženský...jídlo..pití...práci..fórum...........

Jinak super pokec...jo a došlo i na předání "dárků" lol

Zde jen pár foto...naše osoby tam nehledejte..jsme stydlivky :smich: ..jo a hádejte jaká je naše oblíbená barva.. ;)

co to je za ošklivou bavu?? :smich:

Míra si myslí, že z KLASIKA udělá co, RS :smich::smich::smich::smich::smich:

Ti říkám , neser mě :aggressive:

co to je za ošklivou bavu?? :smich:

Ti říkám, neser mě :aggressive:

Ahoj kuci :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.