Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Dneska zase pracovní den Neví někdo o nějakém pěkném ubytování v Praze nebo v okolí Prahy? Volal jsem na pražský hrad, ale tam už mají plno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Tam bych se bal i parkovat , tam bydli zlodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Bodré podoledne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Sakale sakale :D No jenze pokud chci jet na SH a nejak se nehonit tak potrebuju ubytovani :| a absolutne nemuzu najit zadny kloudny :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 A co koleje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Tak zase chci aby to bylo trochu na urovni kdyz uz jsem si v praci kvuli tomu vydupal celej vikend free chceme v patek vyjet po praci, takze tak v 7 v Praze, a chceme tam zustat do nedele, to pojedem domu, takze dve noci potrebujem :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Dobré ráno Já v Praze bydlel taky už párkrát a pokaždé jsem byl na kolejích, za málo peněz celkem pěkné ubytování s výborným MHD spojením všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Jo tak to mě koleje nevadí nebo tak, byl jsem 4 roky na intru.. Což je hodně podobné, teda aspoň ten na kterém jsem byl.. Ale přece jenom když už takhle člověk jede tak chce něco víc od toho No uvidíme, poptal jsem ještě jeden, co je velmi blízko Triocampu, tak uvidíme co z nich vypadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Tak já jsem několikrát přespal tady. http://www.mondeoprague.cz/ Dobré steaky a pizza a hlavně když si řekneš, tak máš auto za plotem, pod zámkem a pod kamerou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Jo to nevypadá špatně, i cenově je to fajnový, jen škoda že nemají wellness k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 ježiš ty si náročnej baletky by si k tomu nechtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Nejsem náročnej jen když už mám volno tak chci taky něco vyzkoušet a odpočinout si, a taky zkritizovat konkurenci Baletky, pf co bych s nima tak dělal -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Bry vecir copak se tu cely den delo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Dobreeej hezkej příjezd domu když vám soused řekně že mu v noci ukradli fabii sice neměl zabezpečení ale stejně mě to hrkne taky...Musim sehnat dogu a dát ji do kufru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Jo doga to je dobrej alarm ... bych necekal ze se fabie budou jeste krast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Právě že kradou, tady ve městě ukradli jednu přámo na pumpě, když majitel platil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 No to potesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 To jo teda, kort v dnešní době, kdy už za 12 hodin je auto rozřezáno na plechy a za další 3 hodiny je komplet na bazos.cz, aukro atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Právě že kradou, tady ve městě ukradli jednu přámo na pumpě, když majitel platil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 No neuděláš s tím ale vůbec nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 mazec teda..to ti nepomůže ani doga,to ti to ukradnou i s ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Na salám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 ježiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 musim mít takovou která salám odmítne :D ale taková snad neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 No co, doba je zlá, jsme rádi že máme na chleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.