Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dneska zase pracovní den ;) Neví někdo o nějakém pěkném ubytování v Praze nebo v okolí Prahy? :D Volal jsem na pražský hrad, ale tam už mají plno :(:D :D

Tam bych se bal i parkovat , tam bydli zlodeji :D

Bodré podoledne!

Sakale sakale :D :D

No jenze pokud chci jet na SH a nejak se nehonit tak potrebuju ubytovani :| a absolutne nemuzu najit zadny kloudny :|

A co koleje ? ;)

Tak zase chci aby to bylo trochu na urovni :D kdyz uz jsem si v praci kvuli tomu vydupal celej vikend free :D chceme v patek vyjet po praci, takze tak v 7 v Praze, a chceme tam zustat do nedele, to pojedem domu, takze dve noci potrebujem :|

Dobré ráno  :kol-28:

Já v Praze bydlel taky už párkrát a pokaždé jsem byl na kolejích, za málo peněz celkem pěkné ubytování s výborným MHD spojením všude  :kol-47:

Jo tak to mě koleje nevadí nebo tak, byl jsem 4 roky na intru.. Což je hodně podobné, teda aspoň ten na kterém jsem byl.. Ale přece jenom když už takhle člověk jede tak chce něco víc od toho :D

No uvidíme, poptal jsem ještě jeden, co je velmi blízko Triocampu, tak uvidíme co z nich vypadne :D

Tak já jsem několikrát přespal tady.

http://www.mondeoprague.cz/

Dobré steaky a pizza a hlavně když si řekneš, tak máš auto za plotem, pod zámkem a pod kamerou.

Jo to nevypadá špatně, i cenově je to fajnový, jen škoda že nemají wellness k tomu 

ježiš ty si náročnej :D baletky by si k tomu nechtěl? :D

Nejsem náročnej :D jen když už mám volno tak chci taky něco vyzkoušet a odpočinout si, a taky zkritizovat konkurenci :D Baletky, pf co bych s nima tak dělal -.-

Bry vecir ;) copak se tu cely den delo ? :D

Dobreeej :) hezkej příjezd domu když vám soused řekně že mu v noci ukradli fabii :( sice neměl zabezpečení ale stejně mě to hrkne taky...Musim sehnat dogu a dát ji do kufru :D :D

Jo doga to je dobrej alarm ;) ... bych necekal ze se fabie budou jeste krast :(

Právě že kradou, tady ve městě ukradli jednu přámo na pumpě, když majitel platil ;)

No to potesi :(

To jo teda, kort v dnešní době, kdy už za 12 hodin je auto rozřezáno na plechy a za další 3 hodiny je komplet na bazos.cz, aukro atd :(

Právě že kradou, tady ve městě ukradli jednu přámo na pumpě, když majitel platil ;)

:kol-72:  :kol-72:  :blink:  :blink:  :blink: 

No neuděláš s tím ale vůbec nic :/

mazec teda..to ti nepomůže ani doga,to ti to ukradnou i s ní :D

musim mít takovou která salám odmítne :D :D :D ale taková snad neni :kol-24:

No co, doba je zlá, jsme rádi že máme na chleba :(:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.