Červenec 11, 201312 r Sešit je běžně zošit,ale možná myslíš hárok,což je list. jo jo jo, přesně , hárok jsem myslel
Červenec 11, 201312 r zošit? či niečo iné nebodaj? záložka? v robote mám len EN verziu, tak ti nepoviem presnejšie edit: malta bol rýchlejší Upraveno Červenec 11, 201312 r od wirer
Červenec 11, 201312 r To jo,rampouch. Ale určitě by se toho našlo víc. Co třeba bábätko,nebo cicavec? Já už toho z paměti moc nevytáhnu. Když čtu slovenský text,nebo slyším hovor,tak rozumím celkem dobře. Horší je přímý překlad do slovenštiny Navíc,čeští mlaďoši to už nedají dohromady.
Červenec 12, 201312 r Dobré ránko. Tak vstávat a makat,holoto líná! Pěkný Vlasto. Aby tě tam něco nesežralo.
Červenec 12, 201312 r No makat se mi po včerejšku dneska moc nechce Snad dneska vymění sklo, a plast si vyměním sám a zbude mi pouze dořešit tu kapotu. Přinejhorším to zatím zapatlu podle svého a lakování se odloží na neurčito když nebude nějaká dobrá nabídka od lakoše Upraveno Červenec 12, 201312 r od KoNG
Červenec 12, 201312 r Navíc,čeští mlaďoši to už nedají dohromady. zdravím bratia ...tak s týmto Pavle súhlasím ..platí to aj opačne
Červenec 12, 201312 r Zajímavé,tady se obecně tvrdí (tisk,TV),že slovenská mládež ještě celkem dobře češtině rozumí - údajně proto,že třeba v TV běží pořady/filmy ať už přímo české,nebo dabované v češtině. Můžeš to nějak okomentovat? Tady něco slovensky v TV prakticky neexistuje.
Červenec 12, 201312 r niečo na tom bude...české filmy tu bežia dosť často,príjem českých staníc je dostatočný
Červenec 12, 201312 r čo pozerá,tie blbiny na JOJke typu Slnko,seno,slanina....Mama ožeň ma...a pod?? ....alebo srdcervúce novodobé telenovely typu Búrlivé víno (Markíza)
Červenec 12, 201312 r Zajímavé,tady se obecně tvrdí (tisk,TV),že slovenská mládež ještě celkem dobře češtině rozumí - údajně proto,že třeba v TV běží pořady/filmy ať už přímo české,nebo dabované v češtině. Můžeš to nějak okomentovat? Tady něco slovensky v TV prakticky neexistuje. No slovenska mladez vie celkom dobre cesky lebo cestinu pocuvaju uz od malicka - vsetky rozpravkove kanaly vysielaju v cestine a ked uz decku pustis Animal Planet tak tiez pocuje cestinu. Jeden znamy ma dceru a on ma s nou problem lebo z tych rozpravok a vsetkych detskych serialov v cestine uz normalne rozprava po cesky
Červenec 12, 201312 r čo pozerá,tie blbiny na JOJke typu Slnko,seno,slanina....Mama ožeň ma...a pod?? ....alebo srdcervúce novodobé telenovely typu Búrlivé víno (Markíza) tak na ty exoty z Mama ožeň ma pozeráme aj my, ono vůbec ty SK reality show jsou o veľa drsnejšie , to naše jsou proti tomu 4x převařené čajíčky
Červenec 14, 201312 r Tak Fabku uz mame doma Dnes cesta Kosice - Lipany + spät (140 km) a musim povedat ze z motora som milo prekvapeny aj ked spolujazdec, ale predsa. Kopec ktory 1.6 55kw taha na 4ke sme s lahkostou vysli na 5ke. Akceleraica tiez dostacujuca, to turbo tam robi velmi vela. Velmi dobry tah a nastupuje uz velmi nizko co je vyborne. Teraz len kazdu chvilu chodim na balkon ci je scoutik v poriadku a hlavne ci niekomu nebudu chybat 16"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.