Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Gratulace :kol-47: , tak doufám, že už zakládáš svoje téma a nahráváš fotky  :kol-28:

Tož gratuluji a užívej si ji ke tvé spokojenosti. :kol-47:

No a zítra zase do hokny. :kol-34:

Na temu si este pockas :) Fotky este nemam, nebolo vela casu a ked by uz nejaka hodinka casu bola tak prsalo a ja chcem krasne fotky na slniecku :p

Tak dovolená definitivně za námi na Safari mne nic nesežralo bo i lev říkal,že bych byl moc tučnej. :kol-138:

Každopádně pracovní den započal a měl by bejt člověk aspoň trošku znechucen,ale copak to jde když :kol-131:

post-86-0-02576700-1373877601_thumb.jpg

Upraveno od Vlasta

tááák, výlet po dlhšej dobe sa celkom vydaril :) jaskyňa Zlá Diera, potom ešte na otočku na Chvála Bohu na Branisko...

Zaujimava reklama :D

STK a EK zvládnutá hneď z rána...svetlá nastavené, odporúčanie vymeniť žiarovky v smerovkách vzadu a pravú prednú pneumatiku, značne opotrebovaná a je v nej zárez...zatiaľ ostáva, pre istotu je rezerva :)

Tak uz ich toto leto dojazdi... ci az tak je na tom zle ?

no ja by som rád dojazdil. potom na zimu pôjdu nové, a na leto zase nové letné...zatiaľ som to ani nemenil, počkám kým to bude najhoršie a nahodím rezervu...

Včera jsem měl zase po čase volno tak jsem si udělal malej 300km vylet na motorce po západě čech. :kol-47: .

Libore schválně poznáváš místo focení. :kol-48:

post-86-0-70267000-1374129716_thumb.jpg

post-86-0-58251600-1374129727_thumb.jpg

post-86-0-50517100-1374129739_thumb.jpg

Upraveno od Vlasta

nova OIII RS uz je na Slovenskom konfiguratore :)

Vlasta:

No neke, jsi měl dát vědět  :kol-47:  Sice jsem byl doma ale mohli jsme si dát jedno na terase :)

Pyro: Na CZ už je taky od včera  :kol-47:

S tym ciernym paketom vyzera velmi dobre

Nevie niekto ci su v motorch 1.8 TSI a 1.2 TSI pouzite rozdielne turba alebo tie iste ?

Že bys je přehodil? :kol-28:  Jsou rozdílná,vždyť ty motory jsou i z jiných konstrukčních řad.

Nie nie :) prehdzovat nejdem nic len som to nejak nevedel zistit. Dik

1.2 TSI a 1.4 TSI mají společný základ v jedné konstrukční řadě. Ale ani u nich nejsou turba stejná.

chysta sa niekto teraz v sobotu na Tuning zraz Bardejov??

--

z mobilu

Ouuuu tak ta byla vymazlená....

a je to tu...na 1-2 týždne sa pravdepodobne odmlčím, nakoľko si ideme s priateľkou užívať pevne verím že zaslúženú dovolenku pri mori - Grécko, Leptokarya...ak bude dostupný net, tak určite sem zavítam :)  Tweety bohužiaľ ostáva doma, cestuje sa busom zajtra o 11 ráno...

Zdravim :p

kdo mi pls poradí s Magistrátem Prahy :D, byla mi doručena obálka s údajným překročením rychlosti. Zaráží mě na tom jedna věc, byl jsem změřen dva dny po sobě s rozdílem 1. hodiny, se stejnou rychlostí, jednací číslo je schodné o jedno číslo jdoucí po sobě....poradtě mi pls jak se k tomu postavit, zajít na magistrát a požadovat nějaký záznamy o měřené rychlosti a zaplatit úředníkům :D nebo nechat ladem a vymlouvat se, že jsem auto půjčil...

post-59629-0-66625100-1375213494_thumb.j

post-59629-0-62582200-1375213511_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.