Trautenberk Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Tady krásné, jdu připravit auto na zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 neser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Hlavne neprezouvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Dobré skoro poledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Bry poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Neseru ale už se objevují mraky a zvedá se vítr, asi jde maras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 A máš to U nás se mraky trhaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 U nas je slunecno , ale jaro lezi a drzi se potvora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 A zejtra přijde jaro znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Tak nam hlasi 25 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Juuuu sluníčko....jdu ven rozebírat baňky na kapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Tady na Vysočině je zima a včera jsem vytáhl vánoční stromeček. Pojedu se zítra až do čtvrtku podívat do Hradce jak to vypadá s počasím tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 V HK bude holo. Když tam jedu, tak vždycky když projedu Doudlebama, octnu se o jedno klimatický pásmo blíž k rovníku, jinak si to nedokážu vysvětlit - tady u nás leží 20-25cm a tam zelená travička prorůstá 5cm popraškem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Já se nebudu opakovat, jsena tom stejně jako Jozzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Hlavne neprezouvej Tak tomu říkám hláška dne :kol-47: Stačí se podívat o rok zpět jak jsme se tu předháněly kdo už přezul a kdo ne a navíc to letos vypadá až tak na červen. http://meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=13040100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 staci se podivat kdy to bylo vydano ten clanek a to mi staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Horory bych vam zakazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 A já si říkal co to kecaj o květnu a sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 A nejspis to neni jen novinarska kachna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 No jak kde... Já tu mám regulerní jaro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Jestli chces tak Ti zbalim to nase a poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Kde je to jaro? Jel bych se podívat a udělat pár fotek ať si mám při dnešních dlouhých zimních večerech co prohlížet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Chrastava....skoro jasno a sluníčko pááálí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 a v Havru http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/130402-havirov-se-stale-vzpamatovava-z-kalamity.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Kde je to jaro? Jel bych se podívat a udělat pár fotek ať si mám při dnešních dlouhých zimních večerech co prohlížet. Přijeď, tady konečně po měsíci vylezlo sluníčko. A můžeš mi při tý příležitosti dovézt i ten certifikát k fóliím, když na poštu je houby spolehnutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.