Duben 23, 201312 r Dneska zase pracovní den Neví někdo o nějakém pěkném ubytování v Praze nebo v okolí Prahy? Volal jsem na pražský hrad, ale tam už mají plno :D
Duben 23, 201312 r Sakale sakale :D No jenze pokud chci jet na SH a nejak se nehonit tak potrebuju ubytovani :| a absolutne nemuzu najit zadny kloudny :|
Duben 23, 201312 r Tak zase chci aby to bylo trochu na urovni kdyz uz jsem si v praci kvuli tomu vydupal celej vikend free chceme v patek vyjet po praci, takze tak v 7 v Praze, a chceme tam zustat do nedele, to pojedem domu, takze dve noci potrebujem :|
Duben 23, 201312 r Dobré ráno Já v Praze bydlel taky už párkrát a pokaždé jsem byl na kolejích, za málo peněz celkem pěkné ubytování s výborným MHD spojením všude
Duben 23, 201312 r Jo tak to mě koleje nevadí nebo tak, byl jsem 4 roky na intru.. Což je hodně podobné, teda aspoň ten na kterém jsem byl.. Ale přece jenom když už takhle člověk jede tak chce něco víc od toho No uvidíme, poptal jsem ještě jeden, co je velmi blízko Triocampu, tak uvidíme co z nich vypadne
Duben 23, 201312 r Tak já jsem několikrát přespal tady. http://www.mondeoprague.cz/ Dobré steaky a pizza a hlavně když si řekneš, tak máš auto za plotem, pod zámkem a pod kamerou.
Duben 23, 201312 r Jo to nevypadá špatně, i cenově je to fajnový, jen škoda že nemají wellness k tomu
Duben 23, 201312 r Nejsem náročnej jen když už mám volno tak chci taky něco vyzkoušet a odpočinout si, a taky zkritizovat konkurenci Baletky, pf co bych s nima tak dělal -.-
Duben 23, 201312 r Dobreeej hezkej příjezd domu když vám soused řekně že mu v noci ukradli fabii sice neměl zabezpečení ale stejně mě to hrkne taky...Musim sehnat dogu a dát ji do kufru :D
Duben 23, 201312 r To jo teda, kort v dnešní době, kdy už za 12 hodin je auto rozřezáno na plechy a za další 3 hodiny je komplet na bazos.cz, aukro atd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.