Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dneska zase pracovní den ;) Neví někdo o nějakém pěkném ubytování v Praze nebo v okolí Prahy? :D Volal jsem na pražský hrad, ale tam už mají plno :(:D :D

Tam bych se bal i parkovat , tam bydli zlodeji :D

Bodré podoledne!

Sakale sakale :D :D

No jenze pokud chci jet na SH a nejak se nehonit tak potrebuju ubytovani :| a absolutne nemuzu najit zadny kloudny :|

A co koleje ? ;)

Tak zase chci aby to bylo trochu na urovni :D kdyz uz jsem si v praci kvuli tomu vydupal celej vikend free :D chceme v patek vyjet po praci, takze tak v 7 v Praze, a chceme tam zustat do nedele, to pojedem domu, takze dve noci potrebujem :|

Dobré ráno  :kol-28:

Já v Praze bydlel taky už párkrát a pokaždé jsem byl na kolejích, za málo peněz celkem pěkné ubytování s výborným MHD spojením všude  :kol-47:

Jo tak to mě koleje nevadí nebo tak, byl jsem 4 roky na intru.. Což je hodně podobné, teda aspoň ten na kterém jsem byl.. Ale přece jenom když už takhle člověk jede tak chce něco víc od toho :D

No uvidíme, poptal jsem ještě jeden, co je velmi blízko Triocampu, tak uvidíme co z nich vypadne :D

Tak já jsem několikrát přespal tady.

http://www.mondeoprague.cz/

Dobré steaky a pizza a hlavně když si řekneš, tak máš auto za plotem, pod zámkem a pod kamerou.

Jo to nevypadá špatně, i cenově je to fajnový, jen škoda že nemají wellness k tomu 

ježiš ty si náročnej :D baletky by si k tomu nechtěl? :D

Nejsem náročnej :D jen když už mám volno tak chci taky něco vyzkoušet a odpočinout si, a taky zkritizovat konkurenci :D Baletky, pf co bych s nima tak dělal -.-

Bry vecir ;) copak se tu cely den delo ? :D

Dobreeej :) hezkej příjezd domu když vám soused řekně že mu v noci ukradli fabii :( sice neměl zabezpečení ale stejně mě to hrkne taky...Musim sehnat dogu a dát ji do kufru :D :D

Jo doga to je dobrej alarm ;) ... bych necekal ze se fabie budou jeste krast :(

Právě že kradou, tady ve městě ukradli jednu přámo na pumpě, když majitel platil ;)

No to potesi :(

To jo teda, kort v dnešní době, kdy už za 12 hodin je auto rozřezáno na plechy a za další 3 hodiny je komplet na bazos.cz, aukro atd :(

Právě že kradou, tady ve městě ukradli jednu přámo na pumpě, když majitel platil ;)

:kol-72:  :kol-72:  :blink:  :blink:  :blink: 

No neuděláš s tím ale vůbec nic :/

mazec teda..to ti nepomůže ani doga,to ti to ukradnou i s ní :D

musim mít takovou která salám odmítne :D :D :D ale taková snad neni :kol-24:

No co, doba je zlá, jsme rádi že máme na chleba :(:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.