Malta Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 jj, doboru s kobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Sešit je běžně zošit,ale možná myslíš hárok,což je list. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Dobré pracovní ráno. Jakpak se vám maká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Dobré dobré..... U mě pohodička a klídeček a lehárko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 jj,u mě také zatím klid. Jen doufám,že to není klid před bouří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Sešit je běžně zošit,ale možná myslíš hárok,což je list. jo jo jo, přesně , hárok jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 (editace) zošit? či niečo iné nebodaj? záložka? v robote mám len EN verziu, tak ti nepoviem presnejšie edit: malta bol rýchlejší Editováno: 11. Červenec 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 hárok, to zní až maďarsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 preboha nie ...zdravím vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 jsem věděl, že udeřím na citlivou strunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Három álom,nebo hárok - to všechno zní dost podobně pro neznalé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Cencúľ je tiez pekne slovo s ktorym maju ostatne narody problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 To jo,rampouch. Ale určitě by se toho našlo víc. Co třeba bábätko,nebo cicavec? Já už toho z paměti moc nevytáhnu. Když čtu slovenský text,nebo slyším hovor,tak rozumím celkem dobře. Horší je přímý překlad do slovenštiny Navíc,čeští mlaďoši to už nedají dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Nazdaj já do tý Fabie fakt narvu všechno. Zdravím z dovolené na Safari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Dobré ránko. Tak vstávat a makat,holoto líná! Pěkný Vlasto. Aby tě tam něco nesežralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 (editace) No makat se mi po včerejšku dneska moc nechce Snad dneska vymění sklo, a plast si vyměním sám a zbude mi pouze dořešit tu kapotu. Přinejhorším to zatím zapatlu podle svého a lakování se odloží na neurčito když nebude nějaká dobrá nabídka od lakoše Editováno: 12. Červenec 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Navíc,čeští mlaďoši to už nedají dohromady. zdravím bratia ...tak s týmto Pavle súhlasím ..platí to aj opačne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Zajímavé,tady se obecně tvrdí (tisk,TV),že slovenská mládež ještě celkem dobře češtině rozumí - údajně proto,že třeba v TV běží pořady/filmy ať už přímo české,nebo dabované v češtině. Můžeš to nějak okomentovat? Tady něco slovensky v TV prakticky neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 niečo na tom bude...české filmy tu bežia dosť často,príjem českých staníc je dostatočný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 tak nevím, ale moje mladší dcera (16) sleduje JOJ a Markízu celekm pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 čo pozerá,tie blbiny na JOJke typu Slnko,seno,slanina....Mama ožeň ma...a pod?? ....alebo srdcervúce novodobé telenovely typu Búrlivé víno (Markíza) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Zajímavé,tady se obecně tvrdí (tisk,TV),že slovenská mládež ještě celkem dobře češtině rozumí - údajně proto,že třeba v TV běží pořady/filmy ať už přímo české,nebo dabované v češtině. Můžeš to nějak okomentovat? Tady něco slovensky v TV prakticky neexistuje. No slovenska mladez vie celkom dobre cesky lebo cestinu pocuvaju uz od malicka - vsetky rozpravkove kanaly vysielaju v cestine a ked uz decku pustis Animal Planet tak tiez pocuje cestinu. Jeden znamy ma dceru a on ma s nou problem lebo z tych rozpravok a vsetkych detskych serialov v cestine uz normalne rozprava po cesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Takže moje informace jsou tedy pravdivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 čo pozerá,tie blbiny na JOJke typu Slnko,seno,slanina....Mama ožeň ma...a pod?? ....alebo srdcervúce novodobé telenovely typu Búrlivé víno (Markíza) tak na ty exoty z Mama ožeň ma pozeráme aj my, ono vůbec ty SK reality show jsou o veľa drsnejšie , to naše jsou proti tomu 4x převařené čajíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Tak Fabku uz mame doma Dnes cesta Kosice - Lipany + spät (140 km) a musim povedat ze z motora som milo prekvapeny aj ked spolujazdec, ale predsa. Kopec ktory 1.6 55kw taha na 4ke sme s lahkostou vysli na 5ke. Akceleraica tiez dostacujuca, to turbo tam robi velmi vela. Velmi dobry tah a nastupuje uz velmi nizko co je vyborne. Teraz len kazdu chvilu chodim na balkon ci je scoutik v poriadku a hlavne ci niekomu nebudu chybat 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.