Voice Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 jitrnici jakou svět neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Ekkar: Nooo těch 20 děr snad musí vydržet každej Nebudu na to přeci kupovat spešl nářadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) Ondero-já před pár lety přikoupil k bytu byvalou prádelnu,že se do ní probourám a budu mít větší byt,bylo potřeba navrtat asi 100děr po 5ti cm do 16cm tlustého panelu a začal jsem jako správnej frajer normální přiklepovkou ta asi po 10dírách schořela,tak jsem zajel do pujčovny pro pořádnej stroj a zbytek byl dílo necelé hodky,další den jsem přivez velkou rozbrušku s diamaňtákem o pruměru 16cm a z obou stran panel proříznul to bylo skoro na celej den z oken se valil prach jak kdyby hořelo a ve finále jsem dvě tři hoďky další den boural velkým bouracím kladivem panel ven-chcete mne za souseda Dnes k obědu Francouské brambory domácí P.S. tohle mi vždy zvedne náladu Editováno: 19. Září 2013, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Zdravím, konečně z rachoty doma!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 To je zase den "chčije a chčije"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Tak nová várka knedlíků k segedínu uvařena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Ja konecne krapku vystrizlivel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 a kurňa ..a je to tu zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Styskalo se vam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 A kam jsi vlastně zmizel? To byla ta chlastačka tak dlohá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Tak hodne prace furt na cestach , tedka uz mam 3 tyden dovcu tak dejham a uzivam si lihovinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Taky něco z cesty: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Roomstera Noire jsme viděli naživo na Roomster srazu u Kvasinského závodu, v bílo černém provedení , více zde http://forum.skodahome.cz/topic/36061-lampáreň-plynáreň-žlčáreň/?p=1809596 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Styskalo se vam ? to vieš,že áno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Ze se alespon nekdo priznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 A kam jsi vlastně zmizel? a kde si zmizol ty? ...nebol si tu tuším 1-2 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Ze se alespon nekdo priznal netajím svoje city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Stalo se tu co noveho jak jsem tu nebyl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 akorát sa utopil niekde žralok ... a inak všetko postarom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 a kde si zmizol ty? ...nebol si tu tuším 1-2 dni A safra,tady si člověk ani neodskočí. Práce,škola,frankfurtský autosalon a už jsem víc nestihnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Aaale jozzi .. Už jsme si myslel, že si na nás tady zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 ešteže sa máš načo vyhovoriť A safra,tady si člověk ani neodskočí. Práce,škola,frankfurtský autosalon a už jsem víc nestihnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Jó,kdyby vymluvit... Mám toho teď až nad hlavu. Navíc asi budou nějaké velké změny v práci,údajně po novém roce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Tak to bylo u mne , hodne zmen , hodne prace tedka dovca a klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Brý večír ve spolek............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.