Září 24, 201311 r nazdar all dlouho jsem tu nebyl tak se zeptám tady,zjistil jsem že mám doma tapece na FI tuším z RS,koupil jsem to když jsem předělával mou tehdejší Fábku,má smysl to tady prodávat?je o to ještě zájem? nebo to nemám řešit a vyhodit to
Září 24, 201311 r no musím to vytáhnout a mrknout jak to vypadá a taky to teda asi nafotím a popřemýšlím za jakou cenu,myslím si že tam ještě najdu jiný poklady ...tuším že i na RS předek tam mám na mlhovky ty brejle a i nějaký loga,každopádně díky
Září 25, 201311 r Prieskum Ale nie, produktove skolenia z roboty...ak by niekto chcel zraz bez aut, tak hotel Albion alebo skor zajtra niekde v meste, bude pravdepodobne cas kym pojde vlak domov... -- Z mobilu
Září 25, 201311 r Joo, to by som musel mat viac casu...miesto, teda chatku dohodnutu uz mam Neviete niekto, ci sa da niekde zohnat model F1 hatch? Hrackarstva? Praha... -- Z mobilu
Září 25, 201311 r Aby som si nenasiel tvoju adresu a tu Fabiu si nezobral Skusal som rozne na webe, ale udajne sa nevyraba ani nedodava... -- Z mobilu
Září 25, 201311 r Ani Abrex nemá (u jedničkové Fabie jen Combi...). Kdysi dávno je vyráběla fa. Kaden http://www.modelyskoda.info/M-143-KADEN.html
Září 25, 201311 r V ponuke bola u viacerych dodavatelov, co som hladal...ale nie je oco ma doma kombi, ale cervene... -- Z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.