Březen 21, 201411 r a to škriekanie? a ešte by ma zaujímalo odkiaľ máš tieto info o motore ale ako je možné že pri točení volantom sa svetlá stmavujú??
Březen 21, 201411 r Velký odběr elektromotoru pohánějící hydraulický posilovač - klesne napětí v palubní síti a žárovky pohasnou Upraveno Březen 21, 201411 r od Galvi
Březen 21, 201411 r Informací najdeš na foru mraky - jen musíš vyjít tady z té hospody Co ti tam skřípe nevím, ale když popřemýšlíš, tak ten elektrický servomotor nějaký proud potřebuje, proto ti pohasínají světla.
Březen 21, 201411 r Klikni na ten odkaz v mém předchozím příspěvku. A tam si postahuj, co budeš potřebovat. A když se podíváš do dalších sekcí "Ostatní", najdeš tam i něco pro OI a tak dále...
Březen 21, 201411 r Nechal bych to chvíli, než si všechno v tom autě sedne.. Máš nové auto, tak se to musí trochu vychodit, třeba to přestane.
Březen 21, 201411 r ty čo si si kúpil, traktor? dlhé štartovanie, kvílenie, škrípanie radšej sa podeľ o fotky a nechaj motor chvíľu vydýchnuť, prípadne si zapni rádio. záruku máš, tak to nerieš. maximálne si zavoláš odťahovku tiež som sa síce bál, ale len nezvyk na vyššie auto, modernejšie a navyše kombíčku, hlavne ak som od predajcu išiel ešte po Košiciach. potom to odpadlo. tiež sa mi po 30km zdalo v Prešove že na bežných 55-60 treba podradiť, ale to bol len pocit. odvtedy sa to zlepšilo a nie je problém... ináč dnes som neodolal peknému počasiu a umyl Fabku. viac v téme... Upraveno Březen 21, 201411 r od wirer
Březen 21, 201411 r Wirer :D tie tvoje komenty... Ma vzdy rozveselia:-) to SERvo ma SERe neham to tak sak ked upadne opriavia nech sa staraju soplaci ....fuj to ten vyfuk šmerdzi jak šviňa :D ale fakt to startuje jak HTP taky xvuk....:-)
Březen 21, 201411 r výfuk smrdí dosť to môžem potvrdiť Ja som najprv sa bál či sa niečo netaví v motorovom priestore ale tak nejak to už prestalo, ani neviem kedy...
Březen 21, 201411 r No jo šmerdzi jako šviňa ale autko je supeeeeeeer uz sa tesim zajtra rano nakup do Billy!
Březen 21, 201411 r Pyro a u teba to nema start jak htp ? Ja nevim ale pri kazdom starte sa smejem :D
Březen 21, 201411 r no vidíš, preto som si kúpil HTP a nemusím sa zlostiť, prečo má iný zvuk ako by malo mať pri každom štarte
Březen 21, 201411 r čo ja viem, tak zase nejaký V10 od Ferarri to nieje ale tak ani také zlé to nieje. HTP až tak nepoznám tak neviem. Zase ak to porovnám s hociktorým TDI tak to znie ako symfónia
Březen 21, 201411 r Juraj už máš tu tému tvoju??? neříkej že dneska nějaké fotky nebyli????jibak ten prodejce se mě ještě neozval ze salonu...nechávám to být,třeba má dovolenou:-)
Březen 22, 201411 r Tema este nebude fotky dnes Ondrero a ty co tu robis octaviaku?? Ale mosim povedat ze mne moja OI fungovala perfektne az na tu nenazranost 1.8 bez turba inak zavody v ktorych boli vyrobene moje fara OI-Mlada Boleslav Roomik-Kvasiny A vy? :-) Upraveno Březen 22, 201411 r od juraj07
Březen 22, 201411 r J0A = Baterie 175A (36Ah) 8GG = Alternátor 110A a na čo to potrebuješ vedieť? Upraveno Březen 22, 201411 r od juraj07
Březen 22, 201411 r Chtěl jsem to vědět, jestl ten mikro aku je v Roomu potažmo FII, protože na zimu, je to podle mě nedostačující. Nevíte někdo, kolika Ah aku se nyní dává do FII Tour? Upraveno Březen 22, 201411 r od Pandora
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.