juraj07 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 a to škriekanie? a ešte by ma zaujímalo odkiaľ máš tieto info o motore ale ako je možné že pri točení volantom sa svetlá stmavujú?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 (editace) Velký odběr elektromotoru pohánějící hydraulický posilovač - klesne napětí v palubní síti a žárovky pohasnou Editováno: 21. Březen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Informací najdeš na foru mraky - jen musíš vyjít tady z té hospody Co ti tam skřípe nevím, ale když popřemýšlíš, tak ten elektrický servomotor nějaký proud potřebuje, proto ti pohasínají světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 aha a odkiaľ máte tieto info???? ETKA???-lebo tá mi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Klikni na ten odkaz v mém předchozím příspěvku. A tam si postahuj, co budeš potřebovat. A když se podíváš do dalších sekcí "Ostatní", najdeš tam i něco pro OI a tak dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Diki A to skvilenie je dovod na reklamaciu??? Robi to niekomu z vas?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Nechal bych to chvíli, než si všechno v tom autě sedne.. Máš nové auto, tak se to musí trochu vychodit, třeba to přestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 (editace) ty čo si si kúpil, traktor? dlhé štartovanie, kvílenie, škrípanie radšej sa podeľ o fotky a nechaj motor chvíľu vydýchnuť, prípadne si zapni rádio. záruku máš, tak to nerieš. maximálne si zavoláš odťahovku tiež som sa síce bál, ale len nezvyk na vyššie auto, modernejšie a navyše kombíčku, hlavne ak som od predajcu išiel ešte po Košiciach. potom to odpadlo. tiež sa mi po 30km zdalo v Prešove že na bežných 55-60 treba podradiť, ale to bol len pocit. odvtedy sa to zlepšilo a nie je problém... ináč dnes som neodolal peknému počasiu a umyl Fabku. viac v téme... Editováno: 21. Březen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Wirer :D tie tvoje komenty... Ma vzdy rozveselia:-) to SERvo ma SERe neham to tak sak ked upadne opriavia nech sa staraju soplaci ....fuj to ten vyfuk šmerdzi jak šviňa :D ale fakt to startuje jak HTP taky xvuk....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 výfuk smrdí dosť to môžem potvrdiť Ja som najprv sa bál či sa niečo netaví v motorovom priestore ale tak nejak to už prestalo, ani neviem kedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 No jo šmerdzi jako šviňa ale autko je supeeeeeeer uz sa tesim zajtra rano nakup do Billy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Pyro a u teba to nema start jak htp ? Ja nevim ale pri kazdom starte sa smejem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 no vidíš, preto som si kúpil HTP a nemusím sa zlostiť, prečo má iný zvuk ako by malo mať pri každom štarte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 čo ja viem, tak zase nejaký V10 od Ferarri to nieje ale tak ani také zlé to nieje. HTP až tak nepoznám tak neviem. Zase ak to porovnám s hociktorým TDI tak to znie ako symfónia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 No to hej pyro ale wirer ja sa nezlostim ale smejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 veď my nič teda ja určite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Dobrý večer ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Juraj už máš tu tému tvoju??? neříkej že dneska nějaké fotky nebyli????jibak ten prodejce se mě ještě neozval ze salonu...nechávám to být,třeba má dovolenou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 fotky určo nerobil, čaká až sa pokašle počasie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 (editace) Tema este nebude fotky dnes Ondrero a ty co tu robis octaviaku?? Ale mosim povedat ze mne moja OI fungovala perfektne az na tu nenazranost 1.8 bez turba inak zavody v ktorych boli vyrobene moje fara OI-Mlada Boleslav Roomik-Kvasiny A vy? :-) Editováno: 22. Březen 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Sem může psát kdokoliv, je to hospoda Já mám Fabii v Boleslavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 ale octaviaci nemajú vlastnú hospodu??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 juraj, kolika Ah máš akumulátor? Taky 36 Ah jako je to u Rapidu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 (editace) J0A = Baterie 175A (36Ah) 8GG = Alternátor 110A a na čo to potrebuješ vedieť? Editováno: 22. Březen 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 (editace) Chtěl jsem to vědět, jestl ten mikro aku je v Roomu potažmo FII, protože na zimu, je to podle mě nedostačující. Nevíte někdo, kolika Ah aku se nyní dává do FII Tour? Editováno: 22. Březen 2014, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.