Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ja som ti to dnes rozbehol na 180km/h tacho...ta koncovka pridala par konikov navyse a vyhnal som pavukov...

Kdo mě zase vyhání? kol1:D:p

Teba nikto. Ty si pawouk, ja som pisal pavuk :p

--

Z mobilu

Dnes předěláno denní svícení na mlhovky a jsem z toho úplně nadšený :D

Práce na 30 minut a ty radosti co :-D fungUje jak jsem psal?

Mno dupali jsme se s tím hodinu páč jsme měli zapojené relátko a nešlo jen vyměnit kabel protože pak nesvítily parkovačky :D jo a máme i funkční mlhy. Nejhorší bylo vytáhnout ty piny :D nebýt nich máme to hotovo mnohem dřív ;)

Jo na pinech jsem taky nechal dost času, nakonec jsem to na hulváta z proti strany vypáčil :D

Ty mlhy možná časem dozapojím taky, uvidím, pořád čekám na ty LEDky, jsou pořád colection, za to kamera kterou jsem objednal minulý týden už je v Praze na SPU  :kol-25:

Takto to dopadne, ked sa rozhodneme urobit "mensie" poriadky...F2 uz vyviezla plny kufor (sedacky zadne sklopene na oboch autach) 2x, tretikrat uz je takmer plna. F1 staci zatvorit a odviest tiez. Ale oco si dal pivo a brat nie je doma, tak som jediny sofer...a to sme este neskoncili...

a9y9y5eg.jpg

--

Z mobilu

jel jsem takto minulý týden 2x s mojí fábkou do sběrného dvoru :kol-28: , také naloženo až po strop :kol-31:

Skoda ze som neodfotil aj pred dvoma tyzdnami, ked som viezol staru pracku a zopar dalsich blbosti...pekne to sedelo vzadu :)

--

Z mobilu

Výsledek páteční úpravy ;)

1052228_10202681879506928_65915080500904

FUJ TO SEM SE LEK!!!!!

Dát na tu fotku víc kontrastu a nacpat ji sem ještě větší už nešlo?

Stejně se mi líbí jak xenony na Fabiích šilhají :D

Neslo :-D je to delano pres URL a nevimjestli to pres nej jde zmensit. Navic je to v hospode takze si tady muzu davat co chci :-P

Stejně se mi líbí jak xenony na Fabiích šilhají :D

A co teprve FII/R s projektorama, ty zepředu vypadají doslova jako "kresloun"... :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46: 

No ja mam na svojom V4 8V TURBO podobne akurat asi preto ze maju len 1680km.... :D

V4 8V Turbo - ty si pako  :kol-98:

Ja že som pako?!?!! Toto si vyprosím píšem len pravdu

:D

Upraveno od juraj07

Jo, jseš PAKO JAK CYP - protože kdybys nebyl a psal pravdu, tak nebudeš psát takový CYPOVINY jako že TSI je V4 .

Je to V4 pretože V8-osemvalec V12-dvanastvalec V4-svorvalec

Dobre ale ked tu pre vas vsetkych som pako ktory pise hovadiny...tak zbohom... :( :(

Upraveno od juraj07

Je to V4 pretože V8-osemvalec V12-dvanastvalec V4-svorvalec

Dobre ale ked tu pre vas vsetkych som pako ktory pise hovadiny...tak zbohom... :( :(

Ale piču, V4 že je čtyřválec nebo V8 osmiválec - kdes TOHLE VYHRABAL? To písmeno "V" znamená, že takovej motor má 2 řady válců "do vé" neboli je "vidlicovej". Pokud bys měl SPRÁVNĚ OZNAČIT obvyklej 4-válec, tak bys musel napsat R4 jako "řadovej" - v angličtině by to bylo "L" jako LINE. Podle toho je třeba motor do Veyrona W16, protože má válce uspořádaný do 4 řad ve tvaru písmene "W" - už to chápeš, ty chmulo?

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

Len sa neposer....si myslis ze z Tvojich info padneme na rit

Padat nemusíš - ani na riť, ani na hubu, jen tady nemusíš plácat podobný pitomosti. 

Jeden větší Jarda jak druhej....a kdo že je větší...???:-))

Ekkar už dáváš doma čuchat ženě LPG???

Jura:a ty už jsi rozkodoval výbavu?

Dnes proběhl první tunyng pičo:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.