Duben 26, 201411 r Ja som ti to dnes rozbehol na 180km/h tacho...ta koncovka pridala par konikov navyse a vyhnal som pavukov... Kdo mě zase vyhání?
Květen 3, 201411 r Mno dupali jsme se s tím hodinu páč jsme měli zapojené relátko a nešlo jen vyměnit kabel protože pak nesvítily parkovačky jo a máme i funkční mlhy. Nejhorší bylo vytáhnout ty piny nebýt nich máme to hotovo mnohem dřív
Květen 3, 201411 r Jo na pinech jsem taky nechal dost času, nakonec jsem to na hulváta z proti strany vypáčil Ty mlhy možná časem dozapojím taky, uvidím, pořád čekám na ty LEDky, jsou pořád colection, za to kamera kterou jsem objednal minulý týden už je v Praze na SPU
Květen 3, 201411 r Takto to dopadne, ked sa rozhodneme urobit "mensie" poriadky...F2 uz vyviezla plny kufor (sedacky zadne sklopene na oboch autach) 2x, tretikrat uz je takmer plna. F1 staci zatvorit a odviest tiez. Ale oco si dal pivo a brat nie je doma, tak som jediny sofer...a to sme este neskoncili... -- Z mobilu
Květen 3, 201411 r jel jsem takto minulý týden 2x s mojí fábkou do sběrného dvoru , také naloženo až po strop
Květen 3, 201411 r Skoda ze som neodfotil aj pred dvoma tyzdnami, ked som viezol staru pracku a zopar dalsich blbosti...pekne to sedelo vzadu -- Z mobilu
Květen 5, 201411 r FUJ TO SEM SE LEK!!!!! Dát na tu fotku víc kontrastu a nacpat ji sem ještě větší už nešlo?
Květen 5, 201411 r Neslo :-D je to delano pres URL a nevimjestli to pres nej jde zmensit. Navic je to v hospode takze si tady muzu davat co chci :-P
Květen 5, 201411 r Stejně se mi líbí jak xenony na Fabiích šilhají A co teprve FII/R s projektorama, ty zepředu vypadají doslova jako "kresloun"...
Květen 5, 201411 r Ja že som pako?!?!! Toto si vyprosím píšem len pravdu Upraveno Květen 5, 201411 r od juraj07
Květen 5, 201411 r Jo, jseš PAKO JAK CYP - protože kdybys nebyl a psal pravdu, tak nebudeš psát takový CYPOVINY jako že TSI je V4 .
Květen 5, 201411 r Je to V4 pretože V8-osemvalec V12-dvanastvalec V4-svorvalec Dobre ale ked tu pre vas vsetkych som pako ktory pise hovadiny...tak zbohom... :( Upraveno Květen 5, 201411 r od juraj07
Květen 5, 201411 r Je to V4 pretože V8-osemvalec V12-dvanastvalec V4-svorvalec Dobre ale ked tu pre vas vsetkych som pako ktory pise hovadiny...tak zbohom... :( Ale piču, V4 že je čtyřválec nebo V8 osmiválec - kdes TOHLE VYHRABAL? To písmeno "V" znamená, že takovej motor má 2 řady válců "do vé" neboli je "vidlicovej". Pokud bys měl SPRÁVNĚ OZNAČIT obvyklej 4-válec, tak bys musel napsat R4 jako "řadovej" - v angličtině by to bylo "L" jako LINE. Podle toho je třeba motor do Veyrona W16, protože má válce uspořádaný do 4 řad ve tvaru písmene "W" - už to chápeš, ty chmulo? Upraveno Květen 5, 201411 r od Ekkar_z_Bastlírny
Květen 5, 201411 r Padat nemusíš - ani na riť, ani na hubu, jen tady nemusíš plácat podobný pitomosti.
Květen 6, 201411 r Jeden větší Jarda jak druhej....a kdo že je větší...???:-)) Ekkar už dáváš doma čuchat ženě LPG??? Jura:a ty už jsi rozkodoval výbavu? Dnes proběhl první tunyng pičo:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.