libero Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 ešte mu nejaké Sláviky chýbajú,aby mohol dostať Slávika za najviac Slávikov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Tak koukal jsem se rano a je to gott obcas prolozeny jandou s matuskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 chlpaci a hlasoval jste vůbec někdo ... ono tu plačete, ale hlas jinému nepošlete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Jasne , smsku na Jelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Ono to nemá smysl hlasovat proti hordám konzervativců, když nejposlouchanější rádia jsou Blaník, Country apod. co stále dokola melou pořád to stejné mnoho let. A Slavík je toho obrazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 je toto možné? ...čo nacvičovala? http://www.cas.sk/clanok/300910/tragedia-na-ceste-nedaleko-sale-zahynula-vodicka-41-a-styri-deti.html Máma ve volvu se 4 adoptovanýma dcerama... Co když to podjetí kamiónu nebyla jen nehoda, ale záměr...? Mrtvá už nepromluví, možná by něco vyjevilo svědectví toho chlapa z kamiónu, kterýmu vjela do cesty - jestli taky třeba vůbec měla snahu uhnout...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 (editace) Podľa nejakého bulváru deti mala v opatrovateľskej starostlivosti. A doma má ešte asik 4, všetko dievčatá. Podľa klebiet vzorná náhradná matka, ktorej záležalo na výchove detí. Aký skrat ju pochytil, nik netuší. Editováno: 30. Listopad 2014, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Tak ako, kazdy zapalil sviecku na adventnom venci? -- Z mobilu 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 máš nádherný advenťák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Dik. Len mobil to nedokazal lepsie zaznamenat :/ -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Nevím jak ty, ale u nás se zapaluje adventní věnec na stole v obýváku Ale máš bod, toto jsem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Obcas treva mat sialene napady ci nie? Toto by totiz na stol nevoslo a moja by ma hnala navyse este stale nie su umyte a potrebuju repas. O rok mozno pojdu aj na stol -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Stojím na ledové cestě mezi Vratimovem a Frýdek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Soucitim , je to v prdeli , vsude je naledi , cca 1cm souvisly led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Tak to je rekord. Z Ostravy do F-M za 2 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Já dnes stál přes hodinu a půl na dálnici na Český Těšín z F-M.. hrůza! Dokonce i policajti to naprali pod kamion čelně když se snažili zastavit dálnici a nedobrzdli to z kopce.. Cesta do ČT stála, z ČT to prý bylo uzavřený .. jel jsem do Dobré, tam taky sjezd kolaboval a nakonec jsem se snažil dostat přes tošanovice do Dobré.. Kopec ucpanej, sjezd z dálnice zablokoval kamion, tak jsem to vzal přes Horní domaslavice a tam jsem pod kopcem uvízl i já 3x jsem kopec sjel na ruční brzdu.. ikdyž jsem jí měl úplně na max tak auto sjízdělo dolů.. To jsem ještě nezažil. Ledu asi 5cm jak na brusláku už jsem šel pěšky dom ale nakonec jsem dojel!!! Byl to boj.. Málem mě i auto srazilo které vletělo do pole kousek odemě A silničáři mě sdělili že ikdyž je všude slyšet ledovka tak oni nebudou jezdit když je sucho.. kdyby jezdili tak bych řekl že žádná kalamita není. Prý jim ani policajti nepomohli protože všichni jsou na nehodách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Ahoj. Vy tam moc fajn bavite . V polsku nemame jeste ledovych cest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Neboj, ono to k vám taky přijde. Už chystej brusle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 čůůs něco novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Všechno při starém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 aha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Aha co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Aha co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.