Leden 18, 201510 r Dobry den, dnes jsem si byl z dcerou zaplavat v OVE na capkarne a krasne jsem si odpocinul. Co furt uklizite vzdyt je vikend a to se relaxuje
Leden 18, 201510 r Dobrý večer. Já si dneska hrál s poloosama. Hezky pěkně v klídku si je dával dohromady.
Leden 18, 201510 r no jo, když ve všední dny se nestíhá a to ještě makám na strejdovu baráku....sice jen drobnosti jako montování nábytku, montáž gárnyží, přechodových lišt, atd...ale stačí...
Leden 18, 201510 r A já dělal celý víkend se dřevem Jinak pro jistotu ještě raz-dobrý den nebo teď už spíš večer
Leden 20, 201510 r dobré ránko...dnes opäť voľno, moja bola na skúške, tak sa mi ani vstávať nechcelo. a teraz šup pár vecí doma namontovať/upraviť/upravať...
Leden 20, 201510 r Zdravím Tak u nás nenapadlo a ani mi to nevadí O jozzim jsem už to taky četl Takže ještě jednou GRATULUJI Hlavně ať je zdravý
Leden 20, 201510 r Tady napadlo asi tak 5cm sněhu, pomalu to taje pryč, nejvíc mě naštvalo, že jsem z auta odnesl jak smtáček tak i škrabku
Leden 20, 201510 r gratulujeme jozzimu... ja už mám hlavné veci porobené, stihol som sa i naobedovať, a teraz veget. možno ešte niečo zmajstrujem do večera, ak sa mi bude chcieť
Leden 20, 201510 r takže do února nevydrželi a přece jenom poslíčci zafungovali ... tak gratulace a řádně zapít
Leden 20, 201510 r For Jozzi - gratulace, vítaj mezi nás, "oratolesťované". Konečně taky budeš vědět, zač je v Perníkovicích sladký pečivo...
Leden 20, 201510 r Ještě by mohlo nasněžit, potřebuji vyzkoušet nové řetězy. A samozřejmě gratuluji taťkovi, teď se tu nějaký čas neukáže :-)
Leden 20, 201510 r Anebo tady bude pečenej-vařenej, bo nebude moct spát - prcek bude vřeštět a Jožka bude radši sedět u klábosnice s prckem v náruči, než by se pokoušel 6x - 7x za noc ZNOVU usnout... Odhadem tak první 3-4 měsíce bude chodit s tělocvičnou pod bulvama.
Leden 20, 201510 r Tak to se mi nikdy nepoštěstilo, abych mohl sedět... vždycky jsem s něma musel pochodovat sem a tam. Upraveno Leden 20, 201510 r od Sakal77
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.