ASPIRE Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Dobry den, dnes jsem si byl z dcerou zaplavat v OVE na capkarne a krasne jsem si odpocinul. Co furt uklizite vzdyt je vikend a to se relaxuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Dobrý večer. Já si dneska hrál s poloosama. Hezky pěkně v klídku si je dával dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 no jo, když ve všední dny se nestíhá a to ještě makám na strejdovu baráku....sice jen drobnosti jako montování nábytku, montáž gárnyží, přechodových lišt, atd...ale stačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 ježiši já zapomněl....dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 A já dělal celý víkend se dřevem Jinak pro jistotu ještě raz-dobrý den nebo teď už spíš večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Uaaaa. Dobré ráno :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 dobrej:-)takhle po ránu...mě tohle vztávání jednou zabí:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Dobré ráno. Tak co dneska někdo něco akčního? U mě standardní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 No ode mne nic akčního dnes nečekejte :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 dobré ránko...dnes opäť voľno, moja bola na skúške, tak sa mi ani vstávať nechcelo. a teraz šup pár vecí doma namontovať/upraviť/upravať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Já makám už pěkně od 10 napadl sníh a tuze lituju mytí auta, fakt to nemělo cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Zahraju si na blesk.czJozzi je tátou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Zdravím Tak u nás nenapadlo a ani mi to nevadí O jozzim jsem už to taky četl Takže ještě jednou GRATULUJI Hlavně ať je zdravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Tady napadlo asi tak 5cm sněhu, pomalu to taje pryč, nejvíc mě naštvalo, že jsem z auta odnesl jak smtáček tak i škrabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Dobře ti tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 gratulujeme jozzimu... ja už mám hlavné veci porobené, stihol som sa i naobedovať, a teraz veget. možno ešte niečo zmajstrujem do večera, ak sa mi bude chcieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 takže do února nevydrželi a přece jenom poslíčci zafungovali ... tak gratulace a řádně zapít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Ale co, jen ať sněží ještě nemám koupené 2ks letních pryží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Velká mega gratulace taťkoj. A u nás nesněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 For Jozzi - gratulace, vítaj mezi nás, "oratolesťované". Konečně taky budeš vědět, zač je v Perníkovicích sladký pečivo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Libor: ale to už máš mít zajištěné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Ještě by mohlo nasněžit, potřebuji vyzkoušet nové řetězy. A samozřejmě gratuluji taťkovi, teď se tu nějaký čas neukáže :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Anebo tady bude pečenej-vařenej, bo nebude moct spát - prcek bude vřeštět a Jožka bude radši sedět u klábosnice s prckem v náruči, než by se pokoušel 6x - 7x za noc ZNOVU usnout... Odhadem tak první 3-4 měsíce bude chodit s tělocvičnou pod bulvama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 (editace) Tak to se mi nikdy nepoštěstilo, abych mohl sedět... vždycky jsem s něma musel pochodovat sem a tam. Editováno: 20. leden 2015, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.