Leden 22, 201510 r Nene , kupujem kousek placu a ukazalo se ze dan je na nas , akorat nevim kolik prca je v tom ze financak vi ze mame zaplatit ale oni snad v tom trinci zijou jinym zivotem bo to tez nevedi Upraveno Leden 22, 201510 r od jozzi
Leden 24, 201510 r Ahoj lidičky chci se zeptat zda je tady někdo z okolí Frýdku-Místku a kde popřípadě tankujete naftu já bral hodně vervu a nebo globus a makro ale láká mě Eurobit u nás za 27,40!! Je u něj taková fronta že mu snad ta nafta musí dojít .. nevíte zda je i aspoň průměrná? Ještě makro Drive diesel jsem koukal stojí docela málo .. Upraveno Leden 24, 201510 r od Petrkiller
Leden 27, 201510 r Protoze aktualne spise stoji nez jezdi ale prave kvuli snechu jsem mel ten duvod ho poradne projet
Leden 27, 201510 r Kybliku to vis ze to jde , tam je prave vychoda v tom ze se musi tocit timpadem je to vesti prdel jak ti utikaj kola
Leden 27, 201510 r No rozdil jsou dva kila Nela to uz je herdek baba ale mlady je kanec , ma tyden a uz zenskou v posteli
Leden 27, 201510 r No jo, co se v mládi naučí, ve stáři... Haha, si vybral víc jak 2x starší babu jak se říká ... na staré p..i se dobře cvičí . Ale ten 6 týdenní náskok je vidět, ale on to dožene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.