Ondrero Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 U mě teprve budoucí mimino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 máš se na co těšit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 ještě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Akorát teda mi to bourá plány na stavbě Octávky Počítal jsem tak rok na dokončení a ono to bude asi teď víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 .. a ideální být u porodu, to pak máte takové "jiné" pouto ... já byl až u té druhej, u té první to ještě nešlo ... a musím říci že jsme ač holka, taková jedna krevní skupina ... až nám polovic říká, že jsme spojeni pupeční šňůrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 To je u dcer normální, synáčkové jsou spíš mamánci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Copak? To neznáš? zatím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 No prave , proto jsem uz doma hlasil ze se budem pokouset o holku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 jj, holka musí být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jop, říká se že první by měla bejt malá chůvička... A s tím porodem to je pravda, já byl u obou, kluka jsem si po domluvě s personálem na sále dokonce mohl sám odstříhnout od pupečníku... Ale upozorňuju, JÍT NA SÁL K PORODU NENÍ PRO KAŽDÝHO. Zkusit by si to měl každej, ale žádný nucení - jinak je to horší než zubař bez umrtvení... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) ... Editováno: 15. Září 2016, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) ... Editováno: 15. Září 2016, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 jj, pochovat si jako první a to jsme to vůbec neplánovali ... až když se personál ptal zda tatínek bude u porodu, tak jsme spontáně kývl že ano, jen sjem jel starší dceru vyzvednout ze školky, hodit k rodičům a už jsem třetí kosmickou pelášil zpět na porodní ... jinak pravda, pokud se někomu dělá zle z krve apod., určitě by se k tomu neměl nutit, ale zkušenost rozhodně dobrá, i tej ženy si čék váží víc, když vidí čím si projde .... no nic jdu spat, páč písmenka se mi různě míchají a musím to furt po sobě opravovat a zítra zase do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Dneska jsem četl, tak pozor na podezřele levné známky teda jestli někdo tady řeší pravost.. http://ekonomika.idnes.cz/ministr-dopravy-varuje-pred-falesnymi-dalnicnimi-znamkami-po4-/ekonomika.aspx?c=A150204_150111_ekonomika_kop#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ajeeje, este dobre, ze to manzelka necita my zatial necakame nic, maximalne kym ukonci skolu. Alebo aspon bude niekde pred koncom, niekde pri statniciach. No uvidime, mozno aj motyka vystreli Inac pekny vecer -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Chlapi je to krasny pocit but u porodu , podruhe du urcite do toho zas ale doufam ze uz to bude krapanek rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 aha to abych si dal pozor, budu kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Dobré, Alpské ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Dobré odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Bodre odpoledne, dobrou kosu tam mate tu bylo rano -4 a to znamena prijedte tu k nam tu je tepleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Do teplých krajin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Teď už je tu tepleji, je tady asi -5 ale co jsem koukal, tak má celou noc padat, tak jsem zvědav na ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 http://ekonomika.idnes.cz/hyndai-odstranil-z-reklamy-narazku-na-skodovku-frl-/ekoakcie.aspx?c=A150203_145128_ekoakcie_fih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 náš chlapák 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.