Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A to ti stálo za to?

Tak to musel byt poradny k.o.k.o.t by se mel jit lecit. No ja z svou postavou bych mu tu pest vratil nejspise i kdyz to neni reseni.

z tebe by se asi podělal......

Voice bez si dat facku a hlavne nereaguj na me prosim. Dekuji. Ani me neznas tak se prosim zdrz podobnych komentaru :)

A to ti stálo za to?

Upřímně, kdybych věděl, že tam narazím na takového člověka, nechám auto na druhém konci sídliště a jdu pěšky. Bohužel projet jsem si netroufl, abych nic nepoškodil a okamžitě byla kolona z obou stran kamionu dalších řidičů, kteří tam zůstali také stát. Bohužel jsem byl ale první na řadě.

Upraveno od Galvi

Ak máš jeho adresu, za mesiac pohody by som toho magora liečil bejsbolkou. Cez kolená, tie sa fajne liečia.

Voice bez si dat facku a hlavne nereaguj na me prosim. Dekuji. Ani me neznas tak se prosim zdrz podobnych komentaru :)

Ty si dej dvě, jenom jsem napsal že by se z tebe podělal. Co je na tom zlého? Já jenom z popisu vím že si velký chlap. A v hospodě můžu klidně reagovat.

Voice osobni veci se resi pres SZ tak reaguj prosim tam. Moudrejsi ustoupi tak ja uz na tebe reagovat nebudu. A .......

Kluci klid, voice to je jen stary rejpal s pocitem meněcenosti ,ale ma rad děti , pryže i se zelim nebo na smetaně :p

Přesně tak, kluci nehádejte se. Nervozní lidi pak dělají ukvapené závěry a rozbíjí okna.. Nestojí to zato.

EDIT: a když nic jiného tak z dnešku mám jedno ponaučení, když vám někdo začne nadávat a urážet vás, tak hlavně mu, když je to starší člověk neříkejte: A my si tykáme? Bo to bylo první a poslední co jsem mu řekl... Většinou to neunese  :kol-32:

Upraveno od Galvi

přesně tak, chce to klid.

Galvi , pokud to nebylo v zlinskem tak to voice nebyl :D

Já bych mouše neublížil

To jsem tušil ,ale co ti hajzli komaři ? :)

zatnu svěrač a nechávám sát.

a kurnik , trvdej chlap :D

nee, posera.

Já jen doufám, že od těch chlupatejch nakoupil aspoň pořádnej štráf za to, že se s návěsem motal tam kde absolutně nemá co dělat = mezi panelákama. Vy tam nemáte na všech vjezdech zákaz vjezdu všeho nad 3,5 nebo dokonce nad 1,5 tuny? S čestnou výjimkou "Mimo dopravní obsluhy", což jaxitaxi toleruje ještě tak popeláře a stěhováky?

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

Máme, na hlavním průjezdu přes sídliště je zákaz vjezdu nad 3,5t mimo autobusy MHD a zásobování supermarketu. Bohužel to se asi neřešilo stejně tak jako několik olámaných zrcátek na zaparkovaných autech. Ale to jsem přímo neviděl, tak nevím zda to kamion udělal taky.

Teda vy tady máte ale téma :kol-32: ale já mám co říkat v práci jsem vyfasoval objekt patologie :D ... Ale na druhou stranu jsem dneska dal klíčit asi poslední semínka chilli letos a pokud mi všechny vzejdou nevím kde je dám :D

Natahuješ kabely ? :p

Nene provádíme energetické úspory na nemocnici :D hold prý jsem mladý a mám na to ještě žaludek...

Ahoj. Taky koukám, jaká bezva témata tu probírate. Já se tu pachtím s gulášem.

Tam jim spíše uniká chlad :D ještě tam vlastně dělají nějaké pokusy na zvířatech čico... Každopádně to bude maras. Kolega prozměnu vyfasoval gyndu :D

No, teoreticky lepší, pokud tam ovšem nebudou jen samé vyzobané slunečnice. :kol-46:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.