Ondra16V Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 No teda Pawouku,ty se nezdáš http://www.novinky.cz/koktejl/363203-pavouk-chytil-do-site-hada-ten-nemel-sanci.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Heh, tady je alespoň vidět, že s Pawouky občas není žádná legrace - jsou pěkně jedovatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 To ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Hlavně si dávej bacha na lidi, co si kupujou Biolit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 My známe jen DYNAMO! DYNAMO! DYNAMO! http://www.hcpce.cz/index.asp (viz historie klubu třeba na Wikipedii) přesně tak Ekkare, jsem zvědav jak letos dopadnou... Povinně naučit https://www.youtube.com/watch?v=95WzAugOCTY jedeme Kometa jedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Hlavně si dávej bacha na lidi, co si kupujou Biolit... Ten si třeba kupuje moje 3/4 - má poměrně silnou arachnofóbii, takže pokud má vlézt do neznámýho temnýho prostoru, natáhne si kozačky, do nich zastrčí nohavice, upne si ke krku dlouhej kabát, narazí si čepici až na uši, krk si omotá až nad čenich šálou a nad ni si narazí lyžařský brejle - pak si natáhne tlustý rukavice a do každý paprče uchopí co nejjedovatější sprej - kdyby se jí podařilo koupit od Husajna sarin, klidně by si ho koupila. Jinak RAID nebo právě Biolit. Pak jde a křížem krážem před sebe kropí prostor smrtícím postřikem jak ve Vietnamu ti piloti co stříkali Agentem Orange. Pohled pro saďoury... 2Malta - i kuš, chlape, kometa leda tak poletí... jednou za 86 let jako ta Halleyova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Jak jsem cetl seznam tech feferonu uz jsem se z toho spotil a ani jsem nemusel ochutnat by me to zabilo hlavne muj zaludek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 (editace) 2 Aspire - kdepak feferonky, to co pěstujou ti sebevrazi v těch kelímkách je od feferonek asi stejně daleko, jako vícenásobná termojaderná hlavice určená pro mezikontinentální střely typu Polaris, Trident nebo Peacemaker (MX) od pazourkový sekyry z doby kamenný ... Po feferonce se jen zpotíš na prdeli, ale když se pokusíš sbaštit i jen kousek těch jejich zbraní hromadnýho ničení, nepomůže ti nic - propálí se ti skrz naskrz krkem, žaludkem a střevama, který z tebe s velkým šplouchancem vypadnou spodem a nádavkem ještě to všecko ještě chytne plamenem... Uvědom si - když jen bereš do ruky neporušený feferonky, nehrozí ti skorem nic. Když je krájíš, neměl by sis pár následujících hodin sahat do oka nebo na pinďoura holýma rukama - jinak NĚCO zažiješ. Když ale bereš do ruky ty jejich ďábelský plodiny, už jen vzít je do ruky je dost prekérka - kdykoliv hrozí že nějakou rozmáčkneš a vyteče šťáva. A třeba krájet se musejí minimálně ve dvojitejch gumovejch chirurgickejch rukavicích - a to si citlivější člověci berou radší troje přes sebe, protože je to pálí na holý kůži i přes dvojvrstvu. Nedej Pámbu si šáhnout do oka nebo jinam - TO SHOŘÍŠ JAK TREPIFAJXL.... Editováno: 3. Březen 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Vlastní zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Bych to nevzal nikdy do pusy. Mi staci jak moja nekdy neco vari a narve tam neco paliveho a uz ani pak necitim chut te prilohy a nebo toho hlavniho a to je masa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Ekkare teď si to zabil! Já se málem dusil když jsem četl tvoje řádky ale bohužel musím potvrdit že jsem jen "otrhal" papričky a i po několikanásobném umytí na nich byl kapsaicin... Mno umýt si večer oči byl docela zážitek který fakt nikomu moc nedoporučuju vše jedině v rukavicích (mám přímo na chilli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 chlapci vyruším vás od papriček , momentálně řeším toto http://forum.skodahome.cz/topic/97523-origo-radio-vs-neorigo-radio/page-2#entry2018283 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Bullets : Máš parádnu výsadbu.Tíško závidím. Ja len Habanero Orange. 50 sadeníc a všetky v priebehu sezóny pooberám a požeriem. Miečo pomeliem a do budúcej sezóny spotrebujem. Vlani som mal Habanera vo fólii vyrastené ako kríky ríbezlí. Toho roku bokom aj nejaké Serrano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Effendi díky za pochvalu já tomu úplně propadl jinak vím že to je už trapné ale dneska zase vykouklo z pod hlíny 8 semínek. Je vidět že počasí je lepší a sluníčko dělá své... Jinak v pařáčcích to jede o 106 a 2. várka která je jen v hlíně zatím prý nic tak uvidíme mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 http://skoda-fabia-combi.autobazar.eu/ii-12-tsi-105k-scout-id6896764.html Zaujimava farebna kombinácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Kola v bílé to je nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Nahodou nadherne vyzera -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 v tom skautu to vypadá luxusně, v té kombinaci s černými plasty to naprosto vynikne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Právě jsem zamyšleně dumal nad tím, kolik vlastně mám svíček ve své 3 válcové herce. Taková super věc na prokrastinaci v pracovní době... Ale fakt můžu říct, že jsem nad tím uvažoval dobrých 10 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Podívej - ty máš třeba 3, bejt to moje, měl bych jich tam 6 - protože obvykle vozím tu předchozí vyndanou sadu v popsanejch škatulkách dál s sebou (zvyk ještě ze šáde, i když už jsem to já sám minimálně 12 let nepotřeboval, už se mi 2x stalo, že jsem takhle NĚKOMU mohl poskytnout svíčku na cestě - i když starší a někdy ne s přesně potřebnou tepelnou hodnotou, přesto na dojetí dostačující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Dobry den. Tak maly dotaz mimo svicek a papricek S moji zenou resime takovy malinky spor a jedna se o to ze ona tvrdi ze rychlovarna konvice nesmi zustat v te zakladne pry jim to v rachote poradil nejaky mistni elektrikar ze to pry muze zkratovat. A ja tvrdim ze to muze zustat jelikoz ona ta zakladna se prerusi kontakt s konvici tim ze je vypnuta tak je vlastne i vypnuty prochazejici proud pres oba dily. Celou dobu to bylo v tom u vsech konvic a ted to furt strka vedle a zavazi to tam. Podotykam ze mame vzdy nejake znackove a ne nejake pofiderni znacky ted napr. mame philips. Tak kdo ma vlastne pravdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 My necháváme normálně v základně a ještě nikdy jsem se nesetkal že by to byl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 no a to je právě ta chyba ... do nás hustí v práci oddělávat konvici ze základny, páč může nastat problém se spínačem na konvici, následný problém s jištěním proti přehřátí a požár nenechá na sebe dlouho čekat .... a že už takových případů bylo ... doma sice nechávám konvici v základně, ale zase vytahuji ze zásuvky přívodní šňůru k základně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Rodicia vyberaju kabel zo zasuvky, my s mojou to neriesime. Aj rychlovarna, aj kavovar su v zasuvke stale -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.