Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 i já budu odbíhat..slavíme manželky narozky.....ale kontrolovat to tu budu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Tak že jí přiji taky vše nej a posílám hubana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 vyřídím Míro......díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Sem se byl oholit, abych ti jí nepopíchl tím hubanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ahoj kluci,snad mi neutíkáte všichni pryč..MARKU A KIBI:fotečky hezký,kárky krásně nablejskaný kibi:jendo,marek ti měl ode mě předat pusu,udělal to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Aho čertice, už to ak vypadá, budeš tady sama . Těším se na zítra jedem čipovat auta, mělo by nás tam byt kolem 15 večer potom dám taky fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Aho čertice, už to ak vypadá, budeš tady sama . Těším se na zítra jedem čipovat auta, mělo by nás tam byt kolem 15 večer potom dám taky fota tak to se už taky těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Jdu se věnovat televizi a ženě AHOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 měj se Míro.....ano hudlana jsem mu chtěl dál, ale bránil se...prej až od Tebe Žanetko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 dobrej dobrej ve spolek tak musim potvrdit Márovo slova - písmena....super pokec, dobrý jídlo a pití (Marku neboj že oplatky se pečou ) a i dary přišli (proč jinak bych taky na ten sraz jel ne ) zde hleďte a tiše záviďte - díky pane amatér Hele uz i kibi foti zlate plechovky pivka, bo je mu jasne ze jsou o moc hezci nez cervene nebo zelene... Tak a tise tu barvu muzete zavidet, jak pise kibi. jo kibi jeste dik ze fandis zlate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Tak jedno pivo..pane vrchní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 je tu někdooooo? Marku Ráco do knajpy a fofrem, už jsem vám objednal dvě točený, tak ať pěna nespadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 je tu někdooooo? Marku Ráco do knajpy a fofrem, už jsem vám objednal dvě točený, tak ať pěna nespadne můžu se taky vetřít??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ahoj vtěrko, jen se vetři a kde je zbytek štamgastů...snad už všici nechrní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 spitééé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Zdar bando, vy ještě spíte, takové krásné zamračené nedělní ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 wooďáku, v kolik jdete tunit ty auta? jdeš na ty veterány? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ahoj vtěrko, jen se vetři a kde je zbytek štamgastů...snad už všici nechrní? tý jó včera jsi mě ve 22 h odpálkoval že jdeš umejt tělo a že už nebudeš a pak tu ještě votravuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 wooďáku, v kolik jdete tunit ty auta? jdeš na ty veterány? Míra si myslí, že z KLASIKA udělá co, RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 však já ještě do auta namontuju el. okna a pak už mi zbývá jen vyměnit motor za RSácký, a pak už budu spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak dnes od 14h do cca 17:30h proběhl I. mini sraz příznivců FI a FII a to ze Severu a Západu Čech Účast: Za Sever: KIBI Za Západ: Marek ano byli jsme jen dva .......nikoho mezi sebe totiž nechceme Napřed sraz na parkvovišti u supermárketu....kde taky jinde že jo a pak rychlý, ale opravdu rychlý přesun o cca 12 km dál do hospůdky na terásku, abychom na ty naše krasavce viděli a měli jen pod kontrolou......jídla bylo a pití taky..jen se stoly prohýbaly... a počasíčko super krásně jasno, slunečno. Co jsem probírali....úplně všechno...auta..ženský...jídlo..pití...práci..fórum........... Jinak super pokec...jo a došlo i na předání "dárků" Zde jen pár foto...naše osoby tam nehledejte..jsme stydlivky ..jo a hádejte jaká je naše oblíbená barva.. co to je za ošklivou bavu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Míra si myslí, že z KLASIKA udělá co, RS Ti říkám , neser mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 co to je za ošklivou bavu?? Ti říkám, neser mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 vtipálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ahoj kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.