Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tak a budu po ránu za blondýnu :-) ale jsem chráněná,mám horečku... k věci,skoro na každém tématu čtu o nějakém VAG co to je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Auodiagnostika, propojíš auto s noťasem a vidíš na monitoru vše o autě, nastavení, chyby atd Jo a zastrčka na napojení je u řidiče vlevo za malou odkládácí schránkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Aha,tak noťas mám,ale jen ten mi k tomu asi nestačí co :-) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Ne, ještě kabel a program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Hm no tak to podle ceny přípíši do poředníku,ted jsou na řadě pneušky,odrbání bubnů a natření na černo,pak vyčištění interieru ( pořád ještě nevjsem rozhodnutá kam to dát),no a pak asi garančka s výměnou oleje a brzd.kapaliny,toho se bojím,to bude určitě řacha jak hrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Hm no tak to podle ceny přípíši do poředníku,ted jsou na řadě pneušky,odrbání bubnů a natření na černo,pak vyčištění interieru ( pořád ještě nevjsem rozhodnutá kam to dát),no a pak asi garančka s výměnou oleje a brzd.kapaliny,toho se bojím,to bude určitě řacha jak hrom A to mám ještě pocit že něco klepe na př.kole ale uklidnuji se že to můžou dělat ty kola ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Mě tak napadlo,ten VAG to je vlastě stejné jako v servise když mi bus připojili k pc že ? hm,škoda že není i ten program stejný,zajela bych k bývalému šefikovi a cvičně ji na to píchla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Mě tak napadlo,ten VAG to je vlastě stejné jako v servise když mi bus připojili k pc že ? hm,škoda že není i ten program stejný,zajela bych k bývalému šefikovi a cvičně ji na to píchla Program se dá pry stáhnout i z netu a garančka mě taky čeká příští měsíc, to bude pálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tak jsem teď volal do servisu, tak mě ta prohlídka vyjde na necelou trojku, to se ještě dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Mě tak napadlo,ten VAG to je vlastě stejné jako v servise když mi bus připojili k pc že ? hm,škoda že není i ten program stejný,zajela bych k bývalému šefikovi a cvičně ji na to píchla To jako bys ji píchla na byvalého šéfika? Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 To jako bys ji píchla na byvalého šéfika? Jo Třeba jemu do zadku.. ještě pořád mi dluží za dva měs ze Švýcar,ale stejně to už neuvidím :-( no já právě nemám tucha kolik garančka stojí.. mám tam jít v srpnu a dle servisky se má měnit olej a brzdová kapalina,což slyším prvně že se má po dvou letech měnit ale tak asi to bude pravda no... Takže 3tis to u mě asi nebude :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tak jako napíchnout se dá víc věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 tak uz je domakano >] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 jako takto před obědem už?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 To tady se maká až do 17 ,tak to bych taky bral dělat jen do oběda,pak se jít napapat a pak už jen lážo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 dneska zatím nějak mrtvo,kde ste?? jdu si dát papu tak po o přijďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Zuzko kdyby něco někdy třeba spěchalo na autě tak se klíďo ozvi, Vaga máme a neni to zase tolik složitý (teda do všeho se nepouštím , ale chyby smaznout umim) a jestli máš notas tak kabel je celkem levný, koukni tady do bazaru, měla jsem k tomu i program a ten se dá i stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 já měla poradu.... a k obědu jen bagetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tak já měl dnes vývar s nudlemi a masem a zapečené těstoviny se salátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Čaute na oběd sem měl gulášek mňami mňam.. Ale jak jsem vyzvedl poštu ze schránky, tak teda nadšenej nejsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Zuzko kdyby něco někdy třeba spěchalo na autě tak se klíďo ozvi, Vaga máme a neni to zase tolik složitý (teda do všeho se nepouštím , ale chyby smaznout umim) a jestli máš notas tak kabel je celkem levný, koukni tady do bazaru, měla jsem k tomu i program a ten se dá i stáhnout. díky za nabídku :-) zatím mám jen podezření na něco u/za/s kolem ale to budu zkoumat až nandám nové pneu protože po tel do servisu mi bylo řečeno že jsem magor když mám pocit že Fábka se bude na pneu 195/60/15 chovat normálně :-) no,je to známý tak od něj to beru i když pochybnosti o záhadném zvuku + pneu nevím,poznám... každopádně tohle VAG asi neukáže ? já jsem měla opět brambor a kuřecí masíčko.. ale jsem nějaká dneska umrtvená :-( jako v té pohádce,chce se mi spát,spát se mi co ? chce,co se mi chce SPÁT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Čautena oběd sem měl gulášek mňami mňam.. Ale jak jsem vyzvedl poštu ze schránky, tak teda nadšenej nejsu copak složenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Vag ukáže jenom to, co na sebe jednotky nabonzují, tudíž ukazuje to co je měřitelné, nalezitelné, zaznamenatelné.. ale existují i občasné chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 copak složenky Složenky mi neva.. ale už mi asi prokoukli "podovod" na stát Zvou si mě i máti, takže to je jasný, navíc ona te ani není v čr a já odjíždím, to bude zajímavý.. Musíme vymyslet nějakou pohádku, ale platit asi budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Zuzko kdyby něco někdy třeba spěchalo na autě tak se klíďo ozvi, Vaga máme a neni to zase tolik složitý (teda do všeho se nepouštím , ale chyby smaznout umim) a jestli máš notas tak kabel je celkem levný, koukni tady do bazaru, měla jsem k tomu i program a ten se dá i stáhnout. jo a já kupovat něco k PC = průšvih... s těmito doplnky moc kamarád nejsem :-) když něco potřebuju,napíšu si kamarádovi a ten mi to najde a hodí odkaz co si to mám koupit a pak až to přivezu,tak namontuje,viz pamět k notebooku,pro někoho snadná věc,pro mě operace skrze ICQ + kámoš na druhé straně a už se koumalo jakou a odkud koupit.. :-) no,prostě,nějaká ženská odjede s busem a jiná složí PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.