Červenec 23, 200916 r Znám pár expertek na počítače, SW. S těma autobusama si teda krom mojí máti asi jediná
Červenec 23, 200916 r díky za nabídku :-) zatím mám jen podezření na něco u/za/s kolem ale to budu zkoumat až nandám nové pneu protože po tel do servisu mi bylo řečeno že jsem magor když mám pocit že Fábka se bude na pneu 195/60/15 chovat normálně :-) no,je to známý tak od něj to beru i když pochybnosti o záhadném zvuku + pneu nevím,poznám... každopádně tohle VAG asi neukáže ? já jsem měla opět brambor a kuřecí masíčko.. ale jsem nějaká dneska umrtvená :-( jako v té pohádce,chce se mi spát,spát se mi co ? chce,co se mi chce SPÁT To bouchání v kole může být čep, ale spíš bych to typoval na kosti stabilizátoru, dělalo mi to taky na pežotu
Červenec 23, 200916 r JInak není co zkazit při koupi toho kabelu s napojením pak už teoreticky jo.. Stačí ti na Fábku klasickej KKL kabel a vah k otmu je tuším 304CZ nebo 409 EN většinou.
Červenec 23, 200916 r To bouchání v kole může být čep, ale spíš bych to typoval na kosti stabilizátoru, dělalo mi to taky na pežotu začlo to dělat najednou,prostě jsem jela do práce a v pohodě,jedu z práce a začalo to pobouchávat :-( mě klepne,objednané pneu,ještě není hotový převod,to také něco stojí :-( doufám že s tím budu moct tak 2-3 týdny jezdit..
Červenec 23, 200916 r Znám pár expertek na počítače, SW. S těma autobusama si teda krom mojí máti asi jediná no vidíš, nedavno jsem potkala tu obr obludu co tahá nadměry,nevím co je to za značku Trucku ale má to plošinu a převáží na tom ty velké stavební stroje,no než to přejelo v Říčanech křižovatku tak jsem se tedy načekala ale co mě pobavilo byli okolo stojící chlapy u výkopových praci při pohledu na řidiče- přesněji řidičku tohoto trucku seděla tam blondýnečka,zjevným pohledem fakt štíhlounký hezká holčina... málem jim upadli i ty lopaty... No v tomto porovnání jsem já s Neoplanem a přívěsem na ty delší sportovní kanoe totální barbar co nic neumí
Červenec 23, 200916 r Normálně mi asi někdo pokradl léky, němůžu je najít Tam kde byli nejsou.. že by léky na sklerózu ??
Červenec 23, 200916 r že by léky na sklerózu ?? Asi by se už taky hodili.. jenže problém je v tom, že tu občas někdo uklidí a já to co bylo v dosahu úklidu pak nenajdu..
Červenec 23, 200916 r Asi by se už taky hodili.. jenže problém je v tom, že tu občas někdo uklidí a já to co bylo v dosahu úklidu pak nenajdu.. tak na to mám jen jednu radu,uklid si to dřív a sám :-)
Červenec 23, 200916 r Zuzy, děkuji za radu, ale to neee, to nehrozí Momentrálně tu je pěkně uklizeno a proto nemůžu nic najít.. Každopádně jsem si dal papriku, zelenina je taky zdravá, nepomáhá sice tolik jako ty prášky, ale proč ne Už aji autíčko začíná být lehce ve stínu tak pak vyrazím s kýblem a houbama..
Červenec 23, 200916 r já razím směr domů,pak ke koni a ještě se stavím v servisu u nás aby jen zkoukli to bouchání,tak ahojky :-)
Červenec 23, 200916 r Hele RAci moc nechápu tady duní hromy, blesky a prší.. ale jako atmosféru to moc nezlepšilo, furt je vedro.
Červenec 23, 200916 r no di mi dopr. :-)))))....nechlastaš tam slivovicu ty hrome blesku? :D ...ještě mi řekni co si vařil k obědu a co budeš vařit zejtra....a pujdu se registrovat na mateřství.com.... Upraveno Červenec 23, 200916 r od raca
Červenec 23, 200916 r Hele co máš za problém s tím, že si vařím? Dneska sem dělal bramboráky, ale ne klasiku.. Jinak jsem měl guláš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.