dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Znám pár expertek na počítače, SW. S těma autobusama si teda krom mojí máti asi jediná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 díky za nabídku :-) zatím mám jen podezření na něco u/za/s kolem ale to budu zkoumat až nandám nové pneu protože po tel do servisu mi bylo řečeno že jsem magor když mám pocit že Fábka se bude na pneu 195/60/15 chovat normálně :-) no,je to známý tak od něj to beru i když pochybnosti o záhadném zvuku + pneu nevím,poznám... každopádně tohle VAG asi neukáže ? já jsem měla opět brambor a kuřecí masíčko.. ale jsem nějaká dneska umrtvená :-( jako v té pohádce,chce se mi spát,spát se mi co ? chce,co se mi chce SPÁT To bouchání v kole může být čep, ale spíš bych to typoval na kosti stabilizátoru, dělalo mi to taky na pežotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 JInak není co zkazit při koupi toho kabelu s napojením pak už teoreticky jo.. Stačí ti na Fábku klasickej KKL kabel a vah k otmu je tuším 304CZ nebo 409 EN většinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 To bouchání v kole může být čep, ale spíš bych to typoval na kosti stabilizátoru, dělalo mi to taky na pežotu začlo to dělat najednou,prostě jsem jela do práce a v pohodě,jedu z práce a začalo to pobouchávat :-( mě klepne,objednané pneu,ještě není hotový převod,to také něco stojí :-( doufám že s tím budu moct tak 2-3 týdny jezdit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Znám pár expertek na počítače, SW. S těma autobusama si teda krom mojí máti asi jediná no vidíš, nedavno jsem potkala tu obr obludu co tahá nadměry,nevím co je to za značku Trucku ale má to plošinu a převáží na tom ty velké stavební stroje,no než to přejelo v Říčanech křižovatku tak jsem se tedy načekala ale co mě pobavilo byli okolo stojící chlapy u výkopových praci při pohledu na řidiče- přesněji řidičku tohoto trucku seděla tam blondýnečka,zjevným pohledem fakt štíhlounký hezká holčina... málem jim upadli i ty lopaty... No v tomto porovnání jsem já s Neoplanem a přívěsem na ty delší sportovní kanoe totální barbar co nic neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Prosímtě ona beztak ani tím volantem netočila byla tam jenom jako "ikona" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tož to pak to auto jelo samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Nevíš kde byl někdo kdo nebyl vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Normálně mi asi někdo pokradl léky, němůžu je najít Tam kde byli nejsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Normálně mi asi někdo pokradl léky, němůžu je najít Tam kde byli nejsou.. že by léky na sklerózu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 také každou chvíli nadávám na toho němčoura co mi schovává věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 že by léky na sklerózu ?? Asi by se už taky hodili.. jenže problém je v tom, že tu občas někdo uklidí a já to co bylo v dosahu úklidu pak nenajdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Asi by se už taky hodili.. jenže problém je v tom, že tu občas někdo uklidí a já to co bylo v dosahu úklidu pak nenajdu.. tak na to mám jen jednu radu,uklid si to dřív a sám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Zuzy, děkuji za radu, ale to neee, to nehrozí Momentrálně tu je pěkně uklizeno a proto nemůžu nic najít.. Každopádně jsem si dal papriku, zelenina je taky zdravá, nepomáhá sice tolik jako ty prášky, ale proč ne Už aji autíčko začíná být lehce ve stínu tak pak vyrazím s kýblem a houbama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 já razím směr domů,pak ke koni a ještě se stavím v servisu u nás aby jen zkoukli to bouchání,tak ahojky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 pa, pozdravuj koníka a držim palce v servisu. Mi jdem odpo k veterináři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 tak jdu už na tenis,mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 A celej den skoro nikdo? Pěkně jsem se přepapal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 sakra..dnesku tu je teda rachot :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 No tady taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 woe..myslel sem v hospodě... .... počasí a oběd se probírá dopoledne :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Hele RAci moc nechápu tady duní hromy, blesky a prší.. ale jako atmosféru to moc nezlepšilo, furt je vedro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) no di mi dopr. :-)))))....nechlastaš tam slivovicu ty hrome blesku? :D ...ještě mi řekni co si vařil k obědu a co budeš vařit zejtra....a pujdu se registrovat na mateřství.com.... Editováno: 23. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Hele co máš za problém s tím, že si vařím? Dneska sem dělal bramboráky, ale ne klasiku.. Jinak jsem měl guláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ahoooj jsem tu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.