dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Ahojky Zuzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Hele co máš za problém s tím, že si vařím? Dneska sem dělal bramboráky, ale ne klasiku.. Jinak jsem měl guláš. žadnej problem - to ne!!!! ..ale jen sem dopoledne parkrat nakouk a připadal jsem si jak u pečící babičky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ahoooj jsem tu :-) ahoj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) . Editováno: 23. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 žadnej problem - to ne!!!! ..ale jen sem dopoledne parkrat nakouk a připadal jsem si jak u pečící babičky.... To tady je přeci vždycky ale zatím jsme se nedostali na fázi www.kojime.cz :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 no,dopol jsem tu psala že mi cosi klepe u předního kola,no tak jsem si řekla že si zavolám na tu pojištovnu u které mám jako bonus k autu pojištění závad... bla bla bla.. dlouhý tel,samé přepínání až mi řekli že si mám "někam " zajet na servis at mi napíšou co je za závadu,(jestli nějaká je,pořád nevím jestli to nedělá to pneu) a s papírem mám přijet a jejich technik posoudí jestli se na to vztahuje pojistka nebo ne.. No blázinec,samo že tady už v servise nikdo nebyl :-( takže žádný pokrok,zkusím se tam zastavit zítra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ty woe nestraš...kde sou ty doby kde se tu probralo čunaren,uchylaren a prasaren.....ted jen žradlo-počasí-žradlo-počasí :-))))) :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 a ještě se tudy prohnala pěkná průtrž :-( stáj je naštestí jen lehce vytopená ale doma opět,po 3 vytopená garáž po kolna,motorka,sekačky a pod... že jsem si nepořídila vodní skůtr... by se asi i víc hodil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ty woe nestraš...kde sou ty doby kde se tu probralo čunaren,uchylaren a prasaren.....ted jen žradlo-počasí-žradlo-počasí :-))))) :-)) sorry vím opět počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 tak co dneska uvařime???? nebo upečem:-)))))....no tady jen par popadanych větví jinak pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 jinak po mim artistickym čísle v práci tejden už skoro nespim a zejtra mě herečka asi donutí zajít na rentgen snad se mi povede ještě vymluvit (ikdyž tomu nevěřim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Co to máš za pojištovnu Zuzy? Axu? Nebo to jak je samostatná pojištovna co pojištuje takovýhle "spotřební" věci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Raci taky asi pujdu na rentgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 tak co dneska uvařime???? nebo upečem:-)))))....no tady jen par popadanych větví jinak pohoda chceš vařit :-) ok... dneska jsem vařila hovězí polévku,kuřecí rizoto a okurkový salát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 sorry vím opět počasí jasny provokace :-)...a zuzi mužu psát někdy i sprosty slova????? nevim jestli nejsi třeba nějaka upjata ..přeci jen před ženskou se člověk trochu stydí ulevit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 chceš vařit :-) ok... dneska jsem vařila hovězí polévku,kuřecí rizoto a okurkový salát hmm tak to zrovna nemusim ...ja měl zapečeny těstoviny a to je jen o krapanek lepší než rizoto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Co to máš za pojištovnu Zuzy? Axu? Nebo to jak je samostatná pojištovna co pojištuje takovýhle "spotřební" věci.. je to tohle http://www.aaaauto.cz/cz/12-mesicu-pojiste...ext.html?id=241 ale nějak nevím,pani mi přišla nějaká řachlá,proč si mám jet někam na servis pro papír co tam tluče když tady to stejně bude kontrolovat technik ?? a Ráco,já jsem zvyklá :-) kdyby mi někdo namontoval odposlech do auta... by se asi divil co všechno jezdí po silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ahoj hospodo, rozviňte červený koberce...natočte nejlepší pivko, je tu vzácnej host Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 a Ráco,já jsem zvyklá :-) kdyby mi někdo namontoval odposlech do auta... by se asi divil co všechno jezdí po silnici tak za volantem to je jiny..já jen kdybych si třeba ulevil do ženskyho přírození tak abys neutrpěla nějaky šok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 ahoj hospodo, rozviňte červený koberce...natočte nejlepší pivko, je tu vzácnej host no konečněpřišel muj kolega uchylak...já se tady za poslední dva -tři dny naučil pomalu vařit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Kibi: dobrý den pane policajt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 no konečněpřišel muj kolega uchylak...já se tady za poslední dva -tři dny naučil pomalu vařit.... nazdar Jindro, ti dám úchylák - naopak tvůj vzornej pán vychovatel...tak jak jsme se to učili...H CH K R D T N vařit? jaktooo?..povídej a přeháněj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Kibi: dobrý den pane policajt. ahoj Dádo, pssst jsem přeci tajnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 nešpehuj Marku a přidej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 nazdar Jindro, ti dám úchylák - naopak tvůj vzornej pán vychovatel...tak jak jsme se to učili...H CH K R D T N vařit? jaktooo?..povídej a přeháněj? no kde jsou ty krasny hovory o hovnech blití sraní a souložení třikrat bez vyndání.....ted jen co bylo k obědu co bude k večeři a jestli neprší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.