Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahojky Zuzy :)

Hele co máš za problém s tím, že si vařím? Dneska sem dělal bramboráky, ale ne klasiku.. Jinak jsem měl guláš.

žadnej problem - to ne!!!! ..ale jen sem dopoledne parkrat nakouk a připadal jsem si jak u pečící babičky.... :smich:

ahoooj jsem tu :-)

ahoj.. :palec2:

.

Upraveno od raca

žadnej problem - to ne!!!! ..ale jen sem dopoledne parkrat nakouk a připadal jsem si jak u pečící babičky.... :smich:

To tady je přeci vždycky :palec2:

ale zatím jsme se nedostali na fázi www.kojime.cz :smich: :smich: :smich:

no,dopol jsem tu psala že mi cosi klepe u předního kola,no tak jsem si řekla že si zavolám na tu pojištovnu u které mám jako bonus k autu pojištění závad... bla bla bla.. dlouhý tel,samé přepínání až mi řekli že si mám "někam " zajet na servis at mi napíšou co je za závadu,(jestli nějaká je,pořád nevím jestli to nedělá to pneu) a s papírem mám přijet a jejich technik posoudí jestli se na to vztahuje pojistka nebo ne.. No blázinec,samo že tady už v servise nikdo nebyl :-( takže žádný pokrok,zkusím se tam zastavit zítra..

ty woe nestraš...kde sou ty doby kde se tu probralo čunaren,uchylaren a prasaren.....ted jen žradlo-počasí-žradlo-počasí :-))))) :-))

a ještě se tudy prohnala pěkná průtrž :-( stáj je naštestí jen lehce vytopená ale doma opět,po 3 vytopená garáž po kolna,motorka,sekačky a pod... že jsem si nepořídila vodní skůtr... by se asi i víc hodil :-(

ty woe nestraš...kde sou ty doby kde se tu probralo čunaren,uchylaren a prasaren.....ted jen žradlo-počasí-žradlo-počasí :-))))) :-))

sorry lol vím opět počasí :)

tak co dneska uvařime???? nebo upečem:-)))))....no tady jen par popadanych větví jinak pohoda

jinak po mim artistickym čísle v práci tejden už skoro nespim a zejtra mě herečka asi donutí zajít na rentgen snad se mi povede ještě vymluvit (ikdyž tomu nevěřim)

Co to máš za pojištovnu Zuzy? Axu? Nebo to jak je samostatná pojištovna co pojištuje takovýhle "spotřební" věci..

Raci taky asi pujdu na rentgen :p

tak co dneska uvařime???? nebo upečem:-)))))....no tady jen par popadanych větví jinak pohoda

chceš vařit :-) ok... dneska jsem vařila hovězí polévku,kuřecí rizoto a okurkový salát ;)lol:smich:

sorry lol vím opět počasí :)

jasny provokace :-)...a zuzi mužu psát někdy i sprosty slova????? nevim jestli nejsi třeba nějaka upjata  :smich: ..přeci jen před ženskou se člověk trochu stydí ulevit... :)

chceš vařit :-) ok... dneska jsem vařila hovězí polévku,kuřecí rizoto a okurkový salát ;)lol:smich:

hmm tak to zrovna nemusim ...ja měl zapečeny těstoviny a to je jen o krapanek lepší než rizoto.. :feve:

:smich:

Co to máš za pojištovnu Zuzy? Axu? Nebo to jak je samostatná pojištovna co pojištuje takovýhle "spotřební" věci..

je to tohle

http://www.aaaauto.cz/cz/12-mesicu-pojiste...ext.html?id=241

ale nějak nevím,pani mi přišla nějaká řachlá,proč si mám jet někam na servis pro papír co tam tluče když tady to stejně bude kontrolovat technik ??

a Ráco,já jsem zvyklá :-) kdyby mi někdo namontoval odposlech do auta... by se asi divil co všechno jezdí po silnici

ahoj hospodo, rozviňte červený koberce...natočte nejlepší pivko, je tu vzácnej host :smich:

a Ráco,já jsem zvyklá :-) kdyby mi někdo namontoval odposlech do auta... by se asi divil co všechno jezdí po silnici

tak za volantem to je jiny..já jen kdybych si třeba ulevil do ženskyho přírození tak abys neutrpěla nějaky šok.... :)

ahoj hospodo, rozviňte červený koberce...natočte nejlepší pivko, je tu vzácnej host :smich:

no konečněpřišel muj kolega uchylak...já se tady za poslední dva -tři dny naučil pomalu vařit.... :smich:

Kibi: dobrý den pane policajt.

no konečněpřišel muj kolega uchylak...já se tady za poslední dva -tři dny naučil pomalu vařit.... :smich:

nazdar Jindro, ti dám úchylák - naopak tvůj vzornej pán vychovatel...tak jak jsme se to učili...H CH K R D T N :smich: vařit? :kuk: jaktooo?..povídej a přeháněj? :)

Kibi: dobrý den pane policajt.

ahoj Dádo, pssst jsem přeci tajnej :ph34r:

nešpehuj Marku a přidej se :p;)

nazdar Jindro, ti dám úchylák - naopak tvůj vzornej pán vychovatel...tak jak jsme se to učili...H CH K R D T N :smich: vařit? :kuk: jaktooo?..povídej a přeháněj? :)

no kde jsou ty krasny hovory o hovnech blití sraní a souložení třikrat bez vyndání.....ted jen co bylo k obědu co bude k večeři a jestli neprší.... :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.