spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 špatný odkaz objednány jsou samo že rozměr 195/50/15 http://www.e-pneumatiky.cz/pirelli-p6000-1...v-tl-letni.html tak to joo,tyhle už jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Spine: no jenom aby, to sou samý kecy sem, kecy tam.. Jinak spotřeba ti šla hůre? Měš by zajímalo kolik to udělá.. páč nyní sem schopnej jezdit za 5-6/100 dlouhodobka 6.9 ale nejsem si moc jistej držením kol na silnici.. proti těm 225 na Oktě je to prd opravdu s tím časem jsem na štíru,práce,sport,dcera atd.nějak to nestíhám už takto a ty chceš ještě abych ještě plánoval akcičku v Brně Co se týče spotřeby tak počítej tak 0,5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 tak to joo,tyhle už jsou Uf jsem se zapotila :-) Už mi volal a všechny 4 mě vyjdou na cca 4500,- což si myslím že je slušná cena,jen doufám že mi alespon dvě sezony budou sloužit... no ještě dneska letim jestli někoho stihnu v servisu,to bouchání je čím dál horší,at na to hodí oko jestli to přežije ještě výkend a pak se chci pustit do vydrbání a natření těch bubnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Uf jsem se zapotila :-) Už mi volal a všechny 4 mě vyjdou na cca 4500,- což si myslím že je slušná cena,jen doufám že mi alespon dvě sezony budou sloužit... no ještě dneska letim jestli někoho stihnu v servisu,to bouchání je čím dál horší,at na to hodí oko jestli to přežije ještě výkend a pak se chci pustit do vydrbání a natření těch bubnů no tak to je nice cena,ještě to nech fouknout dusíkem a máš to btw já za svý 16" letos dal a to ještě z moooc velký známosti 11 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 no tak to je nice cena,ještě to nech fouknout dusíkem a máš to btw já za svý 16" letos dal a to ještě z moooc velký známosti 11 500,- dusíkem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 jj je to lepší jak vzduchem,však se ho na to zeptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 jj je to lepší jak vzduchem,však se ho na to zeptej no,jsem celkem ráda že se to plynový fávo prodalo.... a ted si cpát plyn do pneu... zeptám se by mě zajímalo v čem to má výhodu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Ahojte lidi, konečně mám odpracováno a čekám na fajront Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Dusík je lepší, nemění tak objem při zahřátí jak vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 (editace) jj je to lepší jak vzduchem,však se ho na to zeptej Dusík je lepší, nemění tak objem při zahřátí jak vzduch. blbost.. ... dusik se vyplati do nákladáků nebo závodních aut..jinak zbytečnost a další kšeft pneuservisum.. menší počtení pro pochybovače třeba zde Editováno: 24. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Já netvrdím, že se vyplatí, jen že je lepší. Ja mam v kolech vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 taky sem o něm přemejšlel taK sem si o tom něco zjistil a dlabu nato...další sponzorink umělců v pneuservisech nemam rád.celkem mě pobavil kolega v praci kterej bokem provozuje menší pneuservis a ma k dispozici dusik líčil jak s dusíkem to je tak milionkrat lepší a kdesi co si,tak sem mu řek nějaky argumenty ale on furt dokola to svoje. :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 blbost.. ... dusik se vyplati do nákladáků nebo závodních aut..jinak zbytečnost a další kšeft pneuservisum.. menší počtení pro pochybovače třeba zde a jako my nemáme závodní auta??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 to je vlastně pravda.....svištim produsík.jak sem bez toho moh bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 blbost.. ... dusik se vyplati do nákladáků nebo závodních aut..jinak zbytečnost a další kšeft pneuservisum.. menší počtení pro pochybovače třeba zde no já ti nevím,ale já to foukání dusíkem měl ze známosti v ceně pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 to je vlastně pravda.....svištim produsík.jak sem bez toho moh bejt ten dusík v gumách ti přidá min.10HP na výkonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Já netvrdím, že se vyplatí, jen že je lepší. Ja mam v kolech vzduch já mám v letních dusík a v zimních vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 no já ti nevím,ale já to foukání dusíkem měl ze známosti v ceně pneu hmm to teda zavidim a jak to jede??sedí jak přibity??vykon aspon o 10kW nahoře?? ....a dofouknutí provadíš jak??? ..ne sranda musí bejt...mě jen vždycky ti co to maj fascinujou jak moooc to je skvělí a neměnili by.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 a nezapomen zadarmo ti nikdo nic neda tak tě natahli na něčem jinym.....a-a-a votom to je :-).....vědi že dofukobvat budeš muset jezdit k nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 B A F !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Náhlá kontrola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 B A F !! lek...uf... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 a nezapomen zadarmo ti nikdo nic neda tak tě natahli na něčem jinym.....a-a-a votom to je :-).....vědi že dofukobvat budeš muset jezdit k nim hele asi tak,volal jsem a mailoval do 10 pneuservisu,cena se pohybovala v rozmezi 13-15 000,- Tady jsem měl toto vše za 11500,- a ještě jsem pak přezouval zimní a opět luxusní cenofka,takže spokojenost maximální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 blbost.. ... dusik se vyplati do nákladáků nebo závodních aut..jinak zbytečnost a další kšeft pneuservisum.. menší počtení pro pochybovače třeba zde Souhlasím s tebou, ale byls rychlejší Zajímavá může být ještě pěna ale to je tak pro ty závoďáky nebo auto, kde neměníš zátěž.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 B A F !! ty woe to sem se lekl čéče to mi nedělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.