Vlasta Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Woody to musela bej prima akcička slintám a závidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Jo, akce príma, ale není co závidět, je mi blbě , ještě, že jsme dostali svačinku i na zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 A já dneska zatím jenom obědval pominem li ten hámbáč někde kolem 4té ranní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Jo, akce príma, ale není co závidět, je mi blbě , ještě, že jsme dostali svačinku i na zítra Jo jo přežírat se nemá,dle doktora ze Švejka tady pomuže jedině klystýr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 (editace) A já dneska zatím jenom obědval pominem li ten hámbáč někde kolem 4té ranní.. To Ti tak věřím,do řady za Woodyho. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 NO já bych spíš řekl, že za to může "klimatizace" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 když já tu nikoho neznám :-( a hlavně potřebuji nejdříve bědět co je za závadu a pak volat na tu pojištovnu jestli se to vztahuje do pojistky nebo ne :-( Taky jsem Rolbaře neznal, poznal a je to moc fajn týpek na svém místě a rozumí tomu asi jako já komplům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 To Ti tak věřím,do řady za Woodyho. FAkt! mám na to hodně svědků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Tak to Ti nezavidím já už bych hlady vrčel a byl na všechny a všechno děsně nasr..ej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 raca: dobře ten boreček co boural.. pakliže zhodnotím, že se mi chce spát, tak nikam nepojedu a rači to i v autě zapíchnu a nikam nepojkračuju.. Každopádně dnes sem měl tu čest taky s jednou nehodou nevím kdo řídil a taky mi není jasný jak se to nškomu povedlo, každopádně ta O1 byla na odpis.. Tomu někomu se podařilo i "zlikvidovat" jednu z největšch křižovatek v Brně.. jak jsem jel zpátky už aspon zprovoznovali to, aby fungovaly semafory.. Sem zvědavej jakej dostane dotyčná/dotyčný postih (na křižovatce je více než dost policejních kamer na průjezd červené, sledování rychlosti, tak věřím, že záznam bude) a nejvíc líto mi bylo toho mimča, co měli asi vzadu v sedačce. Vypadalo to děsivě, ale nikomu nic se nestalo.. Foto sem neměl chut ani dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Vlasti já ne.. já jidlo nevyžaduju není to moje priorita. Asi si skočím do kuchyně pro papriku, když se "cpu" v noci, tak leda zeleninou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 raca: dobře ten boreček co boural.. pakliže zhodnotím, že se mi chce spát, tak nikam nepojedu a rači to i v autě zapíchnu a nikam nepojkračuju.. no byl vykulenej pěkně pučoval sem mu mobil a tak se třas že těžko vytukal číslo...ale z ty audiny vylezly dvě kočičky..uuu...jedna teda na mě moc mladá ale ta druha akorat furt brečela že to auto maj pučeny atd škoda že sem tam byl s herečkou hnedka bych ji poskyt obětí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Čus raca, tak jak pracovně? Ja mam poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 ahoj ani mi nemluv...ja teprv pujdu na noční,nejak nemůžu s tim bolavim žebrem spát tak už tady strašim :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 A u doktora si nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 nešel jsem.. ... poboliva mi to uplně spodní a s tim stejně nic neudělaj a marodit ted nemůžu jít v sobotu nam začína roční odstavka kdy vyroba je doma a mi dělame resty co se za provozu nedaj dělat.a polovina kolegu ma dovolenou tak vedoucí bude potřebovat každou ruku a asi by neměl radost kdybych nešel. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 raca: mě doktorka to od těch žeber diagnostikovala dobže, jak jsem psal už jedno slovo: klimatizace skus to omezit a nechodit do průvanu momentálně mě to ještě lehce pobolívá, ale už se cítím lépe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 raca: chápu ty holky no ale víš jak, platí to borečkova pojištovna, tkaže o co de.. ale taky bych je neměl v lásce, kdyby mi dovezli auto nabořený zezadu no tak to by byl asi tejden bez auta.. BOhužel se to v naší rodině stalo nejednou.. a nejenom na týden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 raca: chápu ty holky no ale víš jak, platí to borečkova pojištovna, tkaže o co de.. ale taky bych je neměl v lásce, kdyby mi dovezli auto nabořený zezadu no tak to by byl asi tejden bez auta.. BOhužel se to v naší rodině stalo nejednou.. a nejenom na týden.. no ono ta audina byla i tak trochu bez předku jak ji postrčil na volvo... .. no docela by mě zajimalo jestli to nechaj opravit nebo totalka....boreček měl aspon trochu štěstí že nenadejchal co sem se bavil s policajtem kteryho moc dobře znam a kterej tam přijel jako prvni než dorazí přímo dopravaci.ted mě dochazí že sem se tam s nim vybavoval a celkem sme se nasmali že to asi nebylo zrovna taktní těm zúčastněnym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Raca, já to mám za pár a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Raca, já to mám za pár a ty? grrrr...neprovokuj jooo... ...já si připravuju nějakou svačinu(teda spíš herečka) a za pul hodky vyražim na šichtu.. ....už sem celej nedočkavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 A co ti dává na svaču ? Mrkev a dva rajčata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 to nevim já se vždycky necham překvapit ale vydim to na nějakou pomazanku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 To máš jak kindr vajco - překvapení uvnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 přesně dostanu to zabaleny a uvidim co z toho vypadne...přinejhoršim si v práci koupim bagetu v automatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.