Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

raca: dobře ten boreček co boural.. pakliže zhodnotím, že se mi chce spát, tak nikam nepojedu a rači to i v autě zapíchnu a nikam nepojkračuju..

Každopádně dnes sem měl tu čest taky s jednou nehodou :feve: nevím kdo řídil a taky mi není jasný jak se to nškomu povedlo, každopádně ta O1 byla na odpis.. Tomu někomu se podařilo i "zlikvidovat" jednu z největšch křižovatek v Brně.. jak jsem jel zpátky už aspon zprovoznovali to, aby fungovaly semafory.. Sem zvědavej jakej dostane dotyčná/dotyčný postih (na křižovatce je více než dost policejních kamer na průjezd červené, sledování rychlosti, tak věřím, že záznam bude) a nejvíc líto mi bylo toho mimča, co měli asi vzadu v sedačce. Vypadalo to děsivě, ale nikomu nic se nestalo.. Foto sem neměl chut ani dělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

raca: dobře ten boreček co boural.. pakliže zhodnotím, že se mi chce spát, tak nikam nepojedu a rači to i v autě zapíchnu a nikam nepojkračuju..

no byl vykulenej pěkně pučoval sem mu mobil a tak se třas že těžko vytukal číslo...ale z ty audiny vylezly dvě kočičky..uuu...jedna teda na mě moc mladá ale ta druha akorat furt brečela že to auto maj pučeny atd škoda že sem tam byl s herečkou hnedka bych ji poskyt obětí.. :palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

nešel jsem.. :sleep: ... poboliva mi to uplně spodní a s tim stejně nic neudělaj a marodit ted nemůžu jít v sobotu nam začína roční odstavka kdy vyroba je doma a mi dělame resty co se za provozu nedaj dělat.a polovina kolegu ma dovolenou tak vedoucí bude potřebovat každou ruku a asi by neměl radost kdybych nešel. :-(

Odkaz ke komentáři

raca: chápu ty holky no :feve: ale víš jak, platí to borečkova pojištovna, tkaže o co de.. ale taky bych je neměl v lásce, kdyby mi dovezli auto nabořený zezadu :smich: no tak to by byl asi tejden bez auta.. BOhužel se to v naší rodině stalo nejednou.. a nejenom na týden..

no ono ta audina byla i tak trochu bez předku jak ji postrčil na volvo... :feve: ..  no docela by mě zajimalo jestli to nechaj opravit nebo totalka....boreček měl aspon trochu štěstí že nenadejchal co sem se bavil s policajtem kteryho moc dobře znam a kterej tam přijel jako prvni než dorazí přímo dopravaci.ted mě dochazí že sem se tam s nim vybavoval a celkem sme se nasmali že to asi nebylo zrovna taktní těm zúčastněnym

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...