Červenec 26, 200916 r ahoj dádo!..no asi bych tu pomazanku vyměnil za řízeček... :-)))).... tak ja svištim do práce snad bude klid a bude čas se tu zastavit na jedno dvě
Červenec 26, 200916 r tak už hákuju v rachotě doufam že dneska nebude nějaká divočina a rychle to uteče
Červenec 26, 200916 r neboj..ja nejsem ubrečenec...ja neodejdu i kdyby mě všichni poslali do ..... :-))))
Červenec 26, 200916 r ale já ne!!! tos pos...l ... :D :D...ale je fakt že pan vedoucí se asi opravdu nafouk....už ani nechodí šmírovat jako dřív nebo sem si toho nevšim
Červenec 26, 200916 r to je hezky napsany mě nasral že se nasral... ... mě nasral už tenkrat ale celkem sem to už rozdejchal a udělal si obrazek,horší bylo že sem ho měl za fajn člověka než se teda "otevřel" a úkazal jak to vlastně je to mě zklamalo....ale radši otočíme list nebo si to přečte a zruší účet na SH :-)))....jak to vypada u vás s tim srazem?sere mě že to je tak daleko 200kilaku bych dal ale 400už je darda
Červenec 26, 200916 r já vím ,že je neděla no po ksichtu se asi lekneš ,ale jde přece o auta no ni ? no snadf to výjde,ale radši nic neslibuju,hodně záleží jak moja naplánuje dovolenku
Červenec 26, 200916 r no co si budem povídat né,já jí řekl,ať si to naplánuje jak chce,mám aspoň klid
Červenec 26, 200916 r no co si budem povídat né,já jí řekl,ať si to naplánuje jak chce,mám aspoň klid Njn, bo bys si ani nevrz, co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.