dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Já nafasoval řízky Zdravím chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 ahoj dádo!..no asi bych tu pomazanku vyměnil za řízeček... :-)))).... tak ja svištim do práce snad bude klid a bude čas se tu zastavit na jedno dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Ahoj večer mažu dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 tak už hákuju v rachotě doufam že dneska nebude nějaká divočina a rychle to uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Tak já už jsam doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 no a co woodaku... :D :D .... provokatere,jen počkej !!! :-))).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Néééé, ja už radši nic nebudu říkat, bo utečeš jak pan vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 neboj..ja nejsem ubrečenec...ja neodejdu i kdyby mě všichni poslali do ..... :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Tak to jsem rád já to taky beru z humorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 ale já ne!!! tos pos...l ... :D :D...ale je fakt že pan vedoucí se asi opravdu nafouk....už ani nechodí šmírovat jako dřív nebo sem si toho nevšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 No jo, no, mě nasral tím, že se nasral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 to je hezky napsany mě nasral že se nasral... ... mě nasral už tenkrat ale celkem sem to už rozdejchal a udělal si obrazek,horší bylo že sem ho měl za fajn člověka než se teda "otevřel" a úkazal jak to vlastně je to mě zklamalo....ale radši otočíme list nebo si to přečte a zruší účet na SH :-)))....jak to vypada u vás s tim srazem?sere mě že to je tak daleko 200kilaku bych dal ale 400už je darda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Zduř,koho zase pomlouváte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 ahoj...tady a pomlouvat...ccc....to se přece neděla .-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Zar Pitrys, tak co dorazíš na sraz? Ať tě konečně poznám po gzichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 já vím ,že je neděla no po ksichtu se asi lekneš ,ale jde přece o auta no ni ? no snadf to výjde,ale radši nic neslibuju,hodně záleží jak moja naplánuje dovolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Boha a tvoja doma rozkazuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 a tvoje snad ne?? :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 no co si budem povídat né,já jí řekl,ať si to naplánuje jak chce,mám aspoň klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 a tvoje snad ne?? :-)))) Jo, však se jen ptam, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 no co si budem povídat né,já jí řekl,ať si to naplánuje jak chce,mám aspoň klid Njn, bo bys si ani nevrz, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 tak je to všude podobny...stačí aby zvedla obočí a je hotovo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Anebo nohy do V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 tak tak .. jsou to potvory .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.