Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Ale umí to s náma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Děda říkával, S babou špatně ,bez ní ještě hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 No zatím,dle jejích slov by jsme měli být doma. Kurňa to budu muset vypiglovat auto abych si netrhl ostudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Švagr zase říká: Zeptej se baby na její názor a zrob po svojemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Tak já valim na šichtu.Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 a jejej další pracant jako já...tak upřinou pracovní soustrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 tak je to všude podobny...stačí aby zvedla obočí a je hotovo :-) U nás to tak nefungovalo možná proto jsem spokojeně sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 No zatím,dle jejích slov by jsme měli být doma.Kurňa to budu muset vypiglovat auto abych si netrhl ostudu. J8 už si ho umejvám a nalepil jsem si i SH nálepky pojedu Fábulí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 U nás to tak nefungovalo možná proto jsem spokojeně sám však ono na tebe taky dojde... ...dočkáš se.-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 raca: právě.. já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 a jak to že nechrníš???? takhle ponocovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Já ti nevím, sem nějakej živej no to panuje už od včera no možná už předevčíra.. Ten semtex a 2 kávy fakt byly asi hardcore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 tak to jo ....u mě zabíra tzv.kofeinová bomba..což je kafe - kola - cigáro a pumpuju jak ďas :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Hele cigáro dneska jenom jedno Asi to zabalím k televizce už sem si zapl čt1 a pokusím s eusnout, dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Dobré ráno po těžce propařeným víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Dobré ráno po pracovním víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 no tak ten pracovní víkend moc nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 te pic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Dobrého rána (skoro poledne) přeji Dneska to vydím na bramborovou kaši s řízkama, potom sjet do obchodu a frrrr na Zámeček. A už se musím začít balit (zatím mám prd na to, že odjíždím na 10dnů ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Dobré ráno po těžce propařeným víkendu ale těžce.. vidím, že jsme měli stejní víkend problém je v tom, že já ani nespal Já si to ze soboty na nedělu dal pěkně v kuse.. pátek raděj ani nepočítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) Pěkný den všem :-) Koukám že jsme tu všici měli nějako náročný víkend Editováno: 27. Červenec 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Čauky Zuzy.. Ale ale, taky pařila? povídej, ale nepřeháněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Jen decentně :-) budu mít tento týden narozky ale musíme být v práci a tak jsem to slavila o víkend dříve :-) nějaké to grilovámíčko,divočák,srnčí.. a i zeleninku,nějaké pivko,slivovičku , no když to čtu,šla bych do toho hned znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.