Červenec 26, 200916 r No zatím,dle jejích slov by jsme měli být doma. Kurňa to budu muset vypiglovat auto abych si netrhl ostudu.
Červenec 26, 200916 r tak je to všude podobny...stačí aby zvedla obočí a je hotovo :-) U nás to tak nefungovalo možná proto jsem spokojeně sám
Červenec 26, 200916 r No zatím,dle jejích slov by jsme měli být doma.Kurňa to budu muset vypiglovat auto abych si netrhl ostudu. J8 už si ho umejvám a nalepil jsem si i SH nálepky pojedu Fábulí..
Červenec 26, 200916 r U nás to tak nefungovalo možná proto jsem spokojeně sám však ono na tebe taky dojde... ...dočkáš se.-.
Červenec 26, 200916 r Já ti nevím, sem nějakej živej no to panuje už od včera no možná už předevčíra.. Ten semtex a 2 kávy fakt byly asi hardcore..
Červenec 26, 200916 r tak to jo ....u mě zabíra tzv.kofeinová bomba..což je kafe - kola - cigáro a pumpuju jak ďas :-)))
Červenec 26, 200916 r Hele cigáro dneska jenom jedno Asi to zabalím k televizce už sem si zapl čt1 a pokusím s eusnout, dobrou
Červenec 27, 200916 r Dobrého rána (skoro poledne) přeji Dneska to vydím na bramborovou kaši s řízkama, potom sjet do obchodu a frrrr na Zámeček. A už se musím začít balit (zatím mám prd na to, že odjíždím na 10dnů )
Červenec 27, 200916 r Dobré ráno po těžce propařeným víkendu ale těžce.. vidím, že jsme měli stejní víkend problém je v tom, že já ani nespal Já si to ze soboty na nedělu dal pěkně v kuse.. pátek raděj ani nepočítám
Červenec 27, 200916 r Pěkný den všem :-) Koukám že jsme tu všici měli nějako náročný víkend Upraveno Červenec 27, 200916 r od Zuzka78
Červenec 27, 200916 r Jen decentně :-) budu mít tento týden narozky ale musíme být v práci a tak jsem to slavila o víkend dříve :-) nějaké to grilovámíčko,divočák,srnčí.. a i zeleninku,nějaké pivko,slivovičku , no když to čtu,šla bych do toho hned znova
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.