spineshank Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak jsem už konečně tady,dneska celej den lítam jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 a já čekám a čekám PPL mi má dovézt ty pneu ale jejich upřesnění času mezi 16-20h to mě celkem štve.. Jsem to chtěla rovnou přezout,no,tak si asi dám to vínečko když jsem v hospodě a pojedu do pneuservisu až zítra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 a já čekám a čekám PPL mi má dovézt ty pneu ale jejich upřesnění času mezi 16-20h to mě celkem štve.. Jsem to chtěla rovnou přezout,no,tak si asi dám to vínečko když jsem v hospodě a pojedu do pneuservisu až zítra :-) [/quote Naprosto s Tebou souhlasím dej si v klidu vinečko(ja si ho dám večer,včera jsem to nestihl) a gumy nech na zejtra,ty neutečou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Jo a přesně jak jsem včera při tom našem hromadnym mytí předpovídal,auto jsem umyl a hádejte co bylo ráno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Jo a přesně jak jsem včera při tom našem hromadnym mytí předpovídal,auto jsem umyl a hádejte co bylo ráno? Že by jsi dopadl jako já také jsem drbala a leštila a ráno mě málem trefil šlak,do práce jsem dojela jak ze závodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Zduř fšicy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Čus Pitrys ty woe, dneska den jak c.p lítám celý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak vysuň podvozek a přistaň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Už jsem přistal a zaparkoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 ne ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 pěkné poledne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 ahoj Zuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 no valím na oběd,sem nevěděl že už je tolik hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Pěkný odpoledne, teda tady je nějak mrtvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Se tady tiše bavím už vím od čeho vzniklo rčení "jako když do slepic střelí" pro vysvětlení,balíme kancelář a já už si tak nějak pomalu vše zbalila během minulého týdne,zbytek z kraje tohoto týdne. Dopol sem vrazil šef a jak to že nemáte sbaleno ?? a děvčata se rozprchla po kaclu a já tu umírám zakopávají o sebe a přes sebe,no kdyby mi to někdo vyprávěl,neuvěřila bych,ale je to tu fakt božíííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Brej den, zdravím zničenej z Ostravy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 A máme tu pokračování,aneb jak ukládat šanony do bedny která je užší jak ten šanon na vyšku tak já bych ho tam dala opačně,tady neee,stojí u toho všechny 3 a prohlásili že máme špatný bedny na stěhování !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Brej den, zdravím zničenej z Ostravy.. ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 no a tak koukám jak blázen,jedna si vytrhala všechny kabely vedoucí k počítači,tak se jí ptám,jak budeš pracovat zítra přes den kdy ještě sedíme zde ? do druhé haly se stěhujeme až zítra večer ? No tak sedí na zemi,bílé kalhoty podotýkám a různě tahá za dráty který kam patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Fakt jsem ještě nic nepila,jsem střízlivá ale tohle mě dostává jdu jí to zapojit,na tohle nemám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Čauky,dobrý pracovní story docela si to umím představit jak to asi probíhá,a pokud Tě někdo po zbytek dne nena..re tak pujdeš domu s usměvem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Brej den, zdravím zničenej z Ostravy.. Protáhneš to přes noc abys zapařil na Stodolní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Čauky,dobrý pracovní story docela si to umím představit jak to asi probíhá,a pokud Tě někdo po zbytek dne nena..re tak pujdeš domu s usměvem. Tak i kdyby mě někdo nas***l tak mi to ten usměv nemůže vzít protože tohle je jedinečný zážitek Já nevím co tak zmatkují,vždyt mají čas do zítra odpol,šéfik si jen rýpnul a slepičky se rozletěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.