Woody Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Ahoj,tak to se máte, ja dřu jak mezek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Ahojda hlásím zde klid před bouří odpol vypukne stěhování a jestli to bude stejný chaos jako včera,tak mám o zábavu postaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Ahoj,tak to se máte, ja dřu jak mezek íííááá... ... nepovidej.. .... a jak se to projevuje????si aspon špinavej???? ...já si zatim tuk tuk uživám klid všechno jede zatim skvěle a není tu žádnej kokot co by vymejšlel pikačoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Ahoj,tak to se máte, ja dřu jak mezek no já tento týden taky nějak moc,pak nemám ani čas sem přijít na pár sliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 brej den ... uz tu byla trochu nuda .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 nazdar-nazdar.....holt ty klimaticky změny sou svině....maj vliv i na konzumaci a sezeni v hospodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 aspon znami ksichty .) pocky pocky , tak je vedro -- o to vic musis pit no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 to jo já ted chlastam štávu až mam hrb na zádech....to je hnus nejhorší je jak to smrdí...příjde mi to jak vymachany ponožky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 co to je za šťáávu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 co to je za šťáávu ? ponožková... .. nevim ale už sem zkusil asi třetího vyrobce a je to furt stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 chlastáám jenom YO ... mi přijde že to aspoň nesmrdí a nechutná jak chemička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 YO?? to neznam.....ja sem pil mattonky ale po nich sem prdinkal a pak sem dostal doporučení ty bublinkaty nepit a přejít na štavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 YO to sou štávy , akorát je to trochu dražší no .. ono hlavne se neda chlastat porad jedno dokola clovek to musi obměnovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Ia,ia,ia furt dřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Tada to je u vás zážitků co jsem tu nebyla mi byli včera taky v pneuservisu, jsem nečekala jak je jednoduché opravit díru po zapíchlym šroubu.. P.S. jo YO, to jsou super šťávičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 tak teda dam na vás a mrknu v kaufu po tom supr spešl napoji značky yo.... ....škoda že nam tady v práci zrušili nealko pivo to bylo hmmm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Bo ste se tam ožrali i z nealka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 to jde????... :D :D ... jedno na chut po obědě bylo dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 to jde????... :D :D ... jedno na chut po obědě bylo dobrý... no nevím jestli se z nealka ožereš ale vím že ho můžeš nadýchat když jsem vezla nějaké Němce do pivovaru tak byla ochutnávka piv a já si tam dávala nealko tak nám povidali i o něm a i když je to nealko tak prý po cca 3 může něco přístroj na měření hladiny alkoholu zachytit pro někomo normál věc ale já na to koukala jak puk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Já jsem měl při kuželkách s večerí 5pivíček nealko a jeko na potvoru mě po 2 letech zastavila hlídka a nadejchal jsem 0,1(nebo 0,01 teď už nevím) tak na mne divně koukali a když jsem jim řek kolik jsem měl piv tak se skoro rozchechtali jestli prej se toho dá tolik vypít.Mě ale nenaserou přotože jantarovej bernard se dá pít uplně jako klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Hlasím příchod a sem mrtvej.. Vidím to akorát na Frisko z ledničky a dobrou noc..? Ráno zase brzkej budík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Hlasím příchod a sem mrtvej.. Vidím to akorát na Frisko z ledničky a dobrou noc..? Ráno zase brzkej budík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 kdo nemaká není čech hop-hop-hop..... :D :D .... dneska poslední a pak začíná celozávodka!!tase teda tyká jen výroby mě a pár dalších kolegu čeka roční odstavka a údržba aaachjo to zas bude pojeb...už at je příští pátek kdy si náš kolektiv jde posedět a poklábosit do restaurantu...doma sem nahlasil že příjdu a budu zvracet abych nedostal vynadáno :-))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Zdar, my už makáme na ročni odstavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 .doma sem nahlasil že příjdu a budu zvracet abych nedostal vynadáno :-))))))))))))) hehee:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.