Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj,tak to se máte, ja dřu jak mezek :(

Ahojda :) hlásím zde klid před bouří :) odpol vypukne stěhování a jestli to bude stejný chaos jako včera,tak mám o zábavu postaráno :smich:

íííááá... :smich::smich::smich: ...  nepovidej.. :) ....  a jak se to projevuje????si aspon špinavej???? :smich::smich: ...já si zatim tuk tuk uživám klid všechno jede zatim skvěle a není tu žádnej kokot co by vymejšlel pikačoviny

no já tento týden taky nějak moc,pak nemám ani čas sem přijít na pár sliv :palec2:

brej den ... uz tu byla trochu nuda .)

nazdar-nazdar.....holt ty klimaticky změny sou svině....maj vliv i na konzumaci a sezeni v hospodě :-)

aspon znami ksichty .) pocky pocky , tak je vedro -- o to vic musis pit no :)

to jo já ted chlastam štávu až mam hrb na zádech....to je hnus nejhorší je jak to smrdí...příjde mi to jak vymachany ponožky

co to je za šťáávu ?

co to je za šťáávu ?

ponožková... :smich::smich: .. nevim ale už sem zkusil asi třetího vyrobce a je to furt stejny

chlastáám jenom YO ... mi přijde že to aspoň nesmrdí a nechutná jak chemička

YO?? to neznam.....ja sem pil mattonky ale po nich sem prdinkal a pak sem dostal doporučení ty bublinkaty nepit a přejít na štavy

YO to sou štávy , akorát je to trochu dražší no .. ono hlavne se neda chlastat porad jedno dokola clovek to musi obměnovat.

Ia,ia,ia furt dřu

Tada to je u vás zážitků co jsem tu nebyla :) mi byli včera taky v pneuservisu, jsem nečekala jak je jednoduché opravit díru po zapíchlym šroubu.. :)

P.S. jo YO, to jsou super šťávičky :palec2:

tak teda dam na vás a mrknu v kaufu po tom supr spešl napoji značky yo.... -_- ....škoda že nam tady v práci zrušili nealko pivo to bylo hmmm.....

Bo ste se tam ožrali i z nealka :)

to jde????... :D :D :D :D ... jedno na chut po obědě bylo dobrý...

to jde????... :D :D :D :D ... jedno na chut po obědě bylo dobrý...

no nevím jestli se z nealka ožereš ale vím že ho můžeš nadýchat :) když jsem vezla nějaké Němce do pivovaru tak byla ochutnávka piv a já si tam dávala nealko tak nám povidali i o něm a i když je to nealko tak prý po cca 3 může něco přístroj na měření hladiny alkoholu zachytit :) pro někomo normál věc ale já na to koukala jak puk lol:palec2:

Já jsem měl při kuželkách s večerí 5pivíček nealko a jeko na potvoru mě po 2 letech zastavila hlídka a nadejchal jsem 0,1(nebo 0,01 teď už nevím) tak na mne divně koukali a když jsem jim řek kolik jsem měl piv tak se skoro rozchechtali jestli prej se toho dá tolik vypít.Mě ale nenaserou přotože jantarovej bernard se dá pít uplně jako klasika.

Hlasím příchod a sem mrtvej.. Vidím to akorát na Frisko z ledničky a dobrou noc..? Ráno zase brzkej budík :feve:

Hlasím příchod a sem mrtvej.. Vidím to akorát na Frisko z ledničky a dobrou noc..? Ráno zase brzkej budík :feve:

kdo nemaká není čech hop-hop-hop..... :D :D :D :D :D .... dneska poslední a pak začíná celozávodka!!tase teda tyká jen výroby mě a pár dalších kolegu čeka roční odstavka a údržba aaachjo to zas bude pojeb...už at je příští pátek kdy si náš kolektiv jde posedět a poklábosit do restaurantu...doma sem nahlasil že příjdu a budu zvracet abych nedostal vynadáno :-)))))))))))))

Zdar, my už makáme na ročni odstavce :(

.doma sem nahlasil že příjdu a budu zvracet abych nedostal vynadáno :-)))))))))))))

hehee:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.