Evers Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 pět párků v sobě .. ted ještě vylousknu ten čajíík a jdu si asi hajnout na gauč a kazit morálku pracujícím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Zdar, my už makáme na ročni odstavce no tak to ti taky nezavidim....já začínam zejtra takovy ty obyč věci+podpisovka a od pondělí už ty horší na ktery za provozu není čas hehee:) no moc se nesměj....kdybych na to neupozornil tak herečka čeka že bude konec v osm a večer ještě někam püdem...takhle je jí jasny že pro mě určitě nepojede protože to bude minimalně do tří a taxik to jistí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 pět párků v sobě .. ted ještě vylousknu ten čajíík a jdu si asi hajnout na gauč a kazit morálku pracujícím no já se ted taky chystam na oběd..jen po tom včerejším vybuchu se mi moc nechce......měl bych mít farmářský guláš a nevim na co se mam připravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 to byla snidane .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 no to sem radši ani neslyšel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 tak konečně doma...hotovej jako nikdy a před sebou ještě tak 5-6 šichet hruza po tom dnešku a včerejšku sem zvědavej jakej budu v pátek na ten náš meeting stavu.....že sem ja vůl nešel radši marodit....... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Brý večír, dnes ne tolik zničený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 ahoj tak to ti závidim...já sotva pletu nohama...dneska to vydím i nato že se vyhnu manželskym povinnostem :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Kucí jak to čtu, tak kdybyste viděli, jak já se tam cpu a přežírám a tak všecko.. nojo catering na jednom z nejlepších hřišť v ČR prostě není žádná loozerovina jak jsem čekal Takže luxus gauč máme taky, ale tam se naválím.. Zejtra si beru asi i notesa abych volnej čas využil "lépe" než teď.. Každopádně zítra to vypukne Boj o nějakejch 10miliónů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Já skočím možná ještě na úpivko.. ale hlavně do auta a hospa je už blízko, tak to do ní bude pár kroků.. I když ted už do sebe leju 2hý Frisco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Nic, du se na chviulku vyvenčit a pak asi spát, mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Tak sem se konečně vratil z práce...dneska měla bejt taková příprava před hlavní častí roční odstavky,která začne v pondělí a takhle to dopadlo :-))))))) Já se neznat tak řeknu: "řitní alpynista vedoucího".Snad zejtra aspon někdo přijde,aby mi nebylo smutno a nebal se..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 no jen se směj.....já furt špízoval jestli někdo nejde abych se nelek když promluví a ono nic....pěkně na palici.doufam že aspon zejtra se někdo ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Zdar, ja jsem ještě v robotě. Dneska mám 4tou a ještě jdu zítra, mě jebne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 tak to věřim ....ja sem po třech a jeětě minimalně pět před sebou :-( naštěstí jen na osmičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Co bys tam lozil..? Když je celozávodka? Seš asi opravdu na hlavu.. nebo workoholik.. nebo je ti v práci líp jak doma (taky jsem měl takové případy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 no celozavodka sice je,ale nás se to netyka.a jak to dneska opět dopadlo??? no sem tu zase sám to je děsný viděl bych to tak do dvanacti a pak to balim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Nazdar makáči z dálky Tě pracovně podpořím abys tam nebyl tak sáááám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Bré ránko, opět z press centra v Čeladné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 (editace) Nazdar makáči z dálky Tě pracovně podpořím abys tam nebyl tak sáááám. jj díky pane kolego.....dneska sem už málem dopracoval :-(...slejzam po takovejch schudkach plny ruce najednou šup a sedim na zadku naštěstí vše v pohodě....poslední dobou mám padací období :-( Bré ránko, opět z press centra v Čeladné ahoj ...golfisto doufam že až si odnešeš hlavní vyhru tak bude nějaka oslavička ....... Editováno: 2. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 raca: no to si asi ještě pár let počkáš zrovna se cpu "snídaní" a su zvědavej na toho žraloka na oběd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 (editace) Raca tak to si měl štěstí pjordel je naštěstí měká a modřina nejni vidět,vem si kdybys sis o ty schudky odřel třeba kolena vysvětluj pak doma ,že je to z práce. Editováno: 2. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Vlasta: hele tak s tím kolenem mě to ještě nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Raca tak to si měl štěstí pjordel je naštěstí měká a modřina nejni vidět,vem si kdybys sis o ty schudky odřel třeba kolena vysvětluj pak doma ,že je to z práce. no naštěsti sem šel zady ke schudkum a sjela mi noha dole na předposlednim tak sem se jen posadil......ale pamatuju a není to tak dlouho co sem z lenosti přelejzal dopravník a vedle něj je železna bedna s trafem cca pul metru vysoka a ze zhora na každym rohu je takovy oko kvuli uchycení při stěhování...no slit se na jedno to oko přibližně z metru volnym padem....modřina přes pul prdele barva skoro do černa :-))))),ale pořad si řikam lepší než abych se na to oko posadil přímo kukatkem to by se asi dlouho v klidu nevys...l :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.