Červenec 31, 200916 r pět párků v sobě .. ted ještě vylousknu ten čajíík a jdu si asi hajnout na gauč a kazit morálku pracujícím
Červenec 31, 200916 r Zdar, my už makáme na ročni odstavce no tak to ti taky nezavidim....já začínam zejtra takovy ty obyč věci+podpisovka a od pondělí už ty horší na ktery za provozu není čas hehee:) no moc se nesměj....kdybych na to neupozornil tak herečka čeka že bude konec v osm a večer ještě někam püdem...takhle je jí jasny že pro mě určitě nepojede protože to bude minimalně do tří a taxik to jistí ....
Červenec 31, 200916 r pět párků v sobě .. ted ještě vylousknu ten čajíík a jdu si asi hajnout na gauč a kazit morálku pracujícím no já se ted taky chystam na oběd..jen po tom včerejším vybuchu se mi moc nechce......měl bych mít farmářský guláš a nevim na co se mam připravit
Červenec 31, 200916 r tak konečně doma...hotovej jako nikdy a před sebou ještě tak 5-6 šichet hruza po tom dnešku a včerejšku sem zvědavej jakej budu v pátek na ten náš meeting stavu.....že sem ja vůl nešel radši marodit....... :D :D
Červenec 31, 200916 r ahoj tak to ti závidim...já sotva pletu nohama...dneska to vydím i nato že se vyhnu manželskym povinnostem :-)))))
Červenec 31, 200916 r Kucí jak to čtu, tak kdybyste viděli, jak já se tam cpu a přežírám a tak všecko.. nojo catering na jednom z nejlepších hřišť v ČR prostě není žádná loozerovina jak jsem čekal Takže luxus gauč máme taky, ale tam se naválím.. Zejtra si beru asi i notesa abych volnej čas využil "lépe" než teď.. Každopádně zítra to vypukne Boj o nějakejch 10miliónů..
Červenec 31, 200916 r Já skočím možná ještě na úpivko.. ale hlavně do auta a hospa je už blízko, tak to do ní bude pár kroků.. I když ted už do sebe leju 2hý Frisco..
Srpen 1, 200916 r Tak sem se konečně vratil z práce...dneska měla bejt taková příprava před hlavní častí roční odstavky,která začne v pondělí a takhle to dopadlo :-))))))) Já se neznat tak řeknu: "řitní alpynista vedoucího".Snad zejtra aspon někdo přijde,aby mi nebylo smutno a nebal se.....
Srpen 1, 200916 r no jen se směj.....já furt špízoval jestli někdo nejde abych se nelek když promluví a ono nic....pěkně na palici.doufam že aspon zejtra se někdo ukáže
Srpen 1, 200916 r tak to věřim ....ja sem po třech a jeětě minimalně pět před sebou :-( naštěstí jen na osmičky
Srpen 1, 200916 r Co bys tam lozil..? Když je celozávodka? Seš asi opravdu na hlavu.. nebo workoholik.. nebo je ti v práci líp jak doma (taky jsem měl takové případy)
Srpen 2, 200916 r no celozavodka sice je,ale nás se to netyka.a jak to dneska opět dopadlo??? no sem tu zase sám to je děsný viděl bych to tak do dvanacti a pak to balim
Srpen 2, 200916 r Nazdar makáči z dálky Tě pracovně podpořím abys tam nebyl tak sáááám. jj díky pane kolego.....dneska sem už málem dopracoval :-(...slejzam po takovejch schudkach plny ruce najednou šup a sedim na zadku naštěstí vše v pohodě....poslední dobou mám padací období :-( Bré ránko, opět z press centra v Čeladné ahoj ...golfisto doufam že až si odnešeš hlavní vyhru tak bude nějaka oslavička ....... Upraveno Srpen 2, 200916 r od raca
Srpen 2, 200916 r raca: no to si asi ještě pár let počkáš zrovna se cpu "snídaní" a su zvědavej na toho žraloka na oběd..
Srpen 2, 200916 r Raca tak to si měl štěstí pjordel je naštěstí měká a modřina nejni vidět,vem si kdybys sis o ty schudky odřel třeba kolena vysvětluj pak doma ,že je to z práce. Upraveno Srpen 2, 200916 r od Vlasta
Srpen 2, 200916 r Raca tak to si měl štěstí pjordel je naštěstí měká a modřina nejni vidět,vem si kdybys sis o ty schudky odřel třeba kolena vysvětluj pak doma ,že je to z práce. no naštěsti sem šel zady ke schudkum a sjela mi noha dole na předposlednim tak sem se jen posadil......ale pamatuju a není to tak dlouho co sem z lenosti přelejzal dopravník a vedle něj je železna bedna s trafem cca pul metru vysoka a ze zhora na každym rohu je takovy oko kvuli uchycení při stěhování...no slit se na jedno to oko přibližně z metru volnym padem....modřina přes pul prdele barva skoro do černa :-))))),ale pořad si řikam lepší než abych se na to oko posadil přímo kukatkem to by se asi dlouho v klidu nevys...l :-))))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.