Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Zdar, my už makáme na ročni odstavce :(

no tak to ti taky nezavidim....já začínam zejtra takovy ty obyč věci+podpisovka a od pondělí už ty horší na ktery za provozu není čas

hehee:)

no moc se nesměj....kdybych na to neupozornil tak herečka čeka že bude konec v osm a večer ještě někam püdem...takhle je jí jasny že pro mě určitě nepojede protože to bude minimalně do tří a taxik to jistí .... :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pět párků v sobě .. ted ještě vylousknu ten čajíík a jdu si asi hajnout na gauč a kazit morálku pracujícím

no já se ted taky chystam na oběd..jen po tom včerejším vybuchu se mi moc nechce......měl bych mít farmářský guláš a nevim na co se mam připravit

Odkaz ke komentáři

Kucí jak to čtu, tak kdybyste viděli, jak já se tam cpu a přežírám a tak všecko.. nojo catering na jednom z nejlepších hřišť v ČR prostě není žádná loozerovina jak jsem čekal andílek

Takže luxus :) gauč máme taky, ale tam se naválím.. Zejtra si beru asi i notesa abych volnej čas využil "lépe" než teď..

Každopádně zítra to vypukne B)

Boj o nějakejch 10miliónů..

Odkaz ke komentáři

Tak sem se konečně vratil z práce...dneska měla bejt taková příprava před hlavní častí roční odstavky,která začne v pondělí a takhle to dopadlo :-)))))))

Já se neznat tak řeknu: "řitní alpynista vedoucího".Snad zejtra aspon někdo přijde,aby mi nebylo smutno a nebal se..... :feve:

Odkaz ke komentáři

Nazdar makáči z dálky Tě pracovně podpořím abys tam nebyl tak sáááám.

jj díky pane kolego.....dneska sem už málem dopracoval :-(...slejzam po takovejch schudkach plny ruce najednou šup a sedim na zadku naštěstí vše v pohodě....poslední dobou mám padací období :-(

Bré ránko, opět z press centra v Čeladné :)

ahoj ...golfisto doufam že až si odnešeš hlavní vyhru tak bude nějaka oslavička ....... :smich::smich::smich:

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři

Raca tak to si měl štěstí pjordel je naštěstí měká a modřina nejni vidět,vem si kdybys sis o ty schudky odřel třeba kolena vysvětluj pak doma ,že je to z práce.

no naštěsti sem šel zady ke schudkum a sjela mi noha dole na předposlednim tak sem se jen posadil......ale pamatuju a není to tak dlouho co sem z lenosti přelejzal dopravník a vedle něj je železna bedna s trafem cca pul metru vysoka a ze zhora na každym rohu je takovy oko kvuli uchycení při stěhování...no slit se na jedno to oko přibližně z metru volnym padem....modřina přes pul prdele barva skoro do černa :-))))),ale pořad si řikam lepší než abych se na to oko posadil přímo kukatkem to by se asi dlouho v klidu nevys...l :-))))))

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...