raca Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 raca: no to si asi ještě pár let počkáš zrovna se cpu "snídaní" a su zvědavej na toho žraloka na oběd.. jak to??? ja už myslel že si tykáš s čejkou a s woodsem si mailuješ?? "-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 (editace) jak to??? ja už myslel že si tykáš s čejkou a s woodsem si mailuješ?? "-))) S Čejkou jo, probíral jsemt o na OCčku.. Woods meil nesleduje Wood je jiný hráč, co je tu, toho sem viděl před chvilkou.. a dává si to celkem dobře Editováno: 2. Srpen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 jo tak pán probíra na OC a nepodělí se tady ..to je hruza :-)).. ste potykali a pozval tě aspon k sobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 nepřijde vám, že sem už nechodí tolik lidí co chodilo dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 no dřív sem chodilo pruměrně tak 6 lidí ted 4 to je opravdu velkej rozdíl :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kata-he-kasa Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 přišel jsem do hospody,pivo jsem nedostal,tož jsem zase odešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Zdravím Tak už je známej i vétěz.. a jeho podpisů mám no hoooooodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 jo tak pán probíra na OC a nepodělí se tady ..to je hruza :-)).. ste potykali a pozval tě aspon k sobě? Si mě viděl nebo co? lol Ne, zase tak žhavé to nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 no dřív sem chodilo pruměrně tak 6 lidí ted 4 to je opravdu velkej rozdíl :-)))))) nemyslel jsem hospodu, ale forum jako celkově. Třeba sekce F II,R... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Si mě viděl nebo co? Ne, zase tak žhavé to nebylo ne neviděl na OC prakticky nechodim nemyslel jsem hospodu, ale forum jako celkově. Třeba sekce F II,R... aha .. no většina těch nejvíc přispívajicích přešla na OC...co říct příjdou jiní mladší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 chlast chlast.. všude kam se podíváš :help: Takhle jako Neeeeeeeeee, už se veze dalšííííííííííííííí, pomoooooooooooc :help: J8 se asi stěhuju lol a jako holky fajne, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 ne neviděl na OC prakticky nechodim.. aha .. no většina těch nejvíc přispívajicích přešla na OC...co říct příjdou jiní mladší Sem ti jako málo mladej nebo coooooooooooo? :aggressive: Hele Čejka není vůbec o OC lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Dobré ránko,snad bude tento týden víc v poho než ten minulej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Bré bré, zase se cpu chlebíčkama a zapíjím Colou.. bože to snídaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Dobré ránko,snad bude tento týden víc v poho než ten minulej Počasím nebo zákazníky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Bré bré, zase se cpu chlebíčkama a zapíjím Colou.. bože to snídaně hmm tak to je slušná snídaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Počasím nebo zákazníky ? Zákazníky,tolik lidí je až k neuvěření co teď pořád chodí......a asi chodit pořád bude díky počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Bré bré, zase se cpu chlebíčkama a zapíjím Colou.. bože to snídaně Tak k snídaní jsem měl jenom dva rohlíčky se syrem,ale na oběd se těším,v kuchyni nevaří tak budou kuřecí prsíčka na grilu a hranolčičky,teda jestli to stihnu udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Tak to vám závidím tu snídani,já ještě od rána nic nejedl a nepil a vypadá to že už půjdu rovnou na oběd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 nemyslel jsem hospodu, ale forum jako celkově. Třeba sekce F II,R... Tak zatím bych to viděl na léto jsou dovoleny,práce doma na lukách polích chalupách,uvidíme jestli se návštěvnost zlepší koncem prázdnin,a samo že odchod OC udělal taky dost nehledě na to že někteří z ostatních sekcí to asi pochopily tak,že forum OC,je jediny dobry tak sem taky přestaly chodit.Už jsem tohle zažil na Autohit foru,všichni odešly a forum zaniklo.Ale jak psal,Raca přijdou novy majitelé Fabek a Škodovek a třeba tu za kotví,a já věřím,že dobří holuby se vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Taky bych tomu nechal čas,prázdniny,dovolené atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Keci, prdy, beďary ... akorát je mín času - ale kontroluju to pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 no já to mám teď taky tak,moc práce a času málo.No dneska je o trošku líp tak to snad vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 ale kontroluju to pravidelně Jestli myslíš ty beďary tak to já taky,už sice nejsem ve věku kdy bych z nich měl mít trauma,ale sem tam se jeden objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) Je jasny,že přes léto je toho až nad hlavu,když je hnusně tak se k tomu počítači sedá častějš. Jdu dělat oběd,takže za hodku zdaaaar. Editováno: 3. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.