Přejít na obsah

Kata-he-kasa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Kata-he-kasa

  • Narozeniny 11.7.1972

Návštěvy profilu

888 zobrazení profilu

Oznámení Kata-he-kasa

Nováček

Nováček (1/14)

-4

Popularita

  1. Já mám v roomsteru benzin 1.6 a nedovedu si v něm představit slabší motor. I takhle je to na hraně.
  2. Řeči o velké spotřebě motoru 1.6 jsou jen pohádky od lidí, kteří s nim nemají žádné zkušenosti a jen opakují co někde zaslechli.
  3. To není porucha, to je vlastnost. Řešení je zapnout vnitřní cirkulaci, aby se zabránilo nasávání studeného vzduchu zvenčí. Pak topí jako Felicia i v mrazech.
  4. Nejlepší benzínový motor, který se dával do f2/roomster byl 1.6 16v.
  5. Že je roomster hnusnej, je fakt. To byl taky hlavní důvod, proč jsem si ho koupil.
  6. A 1.6 16v se tam nedavala?to je asi nejlepsi motor co se tam montoval
  7. tak jsem si přečetl ten článek z autotipu nebo čeho a musel jsem si některé věty přečíst opakovaně a stejně nevěřil svym očím.Dodavatel prý příliš dlouho používal stejnou frézu k jejich výrobě, čímž zvýšil vnitřní tření v článcích a urychlil jejich opotřebení.Co to jako má bejt?To mam věřit tomu, že destočky rozvodového řetězu se vyrábí frézováním? Podle oficiálního prohlášení výrobce zavinil potíže subdodavatel řetězů, který používal optřebené obráběcí nástroje a zanechával na řetězech otřepy, předčasně opotřebující řetěz.Co to jako má bejt?Výmluva vw nebo zase novináři píší o něčem čemu nerozumí?
  8. 3roky 40000, měněno na záruku.při otevírání a zavírání dveří se v určité poloze auto samo zamykalo a odemykalo.
  9. djíždim autem do práce denně, za rok to děla 13-14 tisíc.na ten nájezd a spotřebu mi to přijde opravdu zbytečný.
  10. dávat plyn do auta, který žere 7-8 litrů?to je přece zbytečnost, dyt benzin zas tak drahej neni.
  11. přeplňování čtyřválce pod 2l je v podstatě nesmysl. ten 1.2cí má jednu základní konstrukční chybu, totiž má jeden válec navíc.zde jsou základní stavební kameny problému těchto šicích strojů a k tomu se ještě ruku v ruce přidává nekvalitní materiál použitý na výrobu rozvodových řetězů.
  12. tak řetěz plus kola byla jedna sada na ohv motorech.třeba u žigulů to bylo jedno.u ohv tvořil řetěz plus kola jednu součást;totiž při kompletaci se řetěz nasadil na kola a otáčením se zjištovalo zda k sobě pasují nebo ne. i dnes se každý vyrobený řetěz zkouší na měrných kolech a když se zjistí nesoulad tak jde na repasi či se vyřazuje. mě hlavně pobavila ta výmluva hitlerwágnu na dodavatele s nedostatečně naostřenym nástrojem.kdybych nebyl přímo u výroby, kde jsme dělali pro ohavy rozvody čtyřicet let(u nás se měly dělati řetízky pro 1.2cí)tak bych tomu ivěřil. já jsem si chtěl koupit romstra až po faceliftu, ale když jsem viděl ten motůrek rozebranej a eště by se rozvody měly dělat u nás+ přesvědčení, že přeplňování malých objemů je nesmysl, tak jsem šel ihned pro 1.6.ten naštěstí rozvody od nás nemá.
×
×
  • Vytvořit nový...