spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 mám hlad jako vlk,pádím na špenát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Tak jsem z domu z5,špenátek ss výpečkama luxusní :palec2: holt doma je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Tak jsem z domu z5,špenátek ss výpečkama luxusní :palec2: holt doma je doma Ahoj chlape.Máš ještě ten nápis Octavia face? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 čau kamarádí a přátele šípu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Taky po O,jsem si pošmák panečku akorad tohle chybí ale večer jedno dám,zejtra mam vyjmečně volno tak si dám i druhy,třetí,čtvrty,páty,šesty atd(kecám víc jak tři stejně nevydržim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 čau kamarádí a přátele šípu Nazdar vítáme Tě hu nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 dík Vlasto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Ahoj chlape.Máš ještě ten nápis Octavia face? Ahoj,jasně že mám dnes mi došli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 čau kamarádí a přátele šípu nazdar Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 čau tak jaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Ahoj,jasně že mám dnes mi došli Dám Ti vědět ale předběně nápis Octavia face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 tak sem taky už konečně doma .... ač to zní neuvěřitelně tězce znavenej prací....jinak vítam taky standu!!!! předpokládám že dorazil z dovči tak koukej se pochlubit nějakou fokou!!/ :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Tak zatím bych to viděl na léto jsou dovoleny,práce doma na lukách polích chalupách,uvidíme jestli se návštěvnost zlepší koncem prázdnin,a samo že odchod OC udělal taky dost nehledě na to že někteří z ostatních sekcí to asi pochopily tak,že forum OC,je jediny dobry tak sem taky přestaly chodit.Už jsem tohle zažil na Autohit foru,všichni odešly a forum zaniklo.Ale jak psal,Raca přijdou novy majitelé Fabek a Škodovek a třeba tu za kotví,a já věřím,že dobří holuby se vrátí. to že odešel OC klub beru,ale nevim proč bych měl jako majitel fabie přecházet taky,tak jak to asi pár lídí udělalo.Mám fabii,a sem tam kde se dočtu to co potřebuju a kde snad ještě zbylo pár lidí se stejnymi zajmy a starostmi ohledně auta. Jen mě dost lidí kteří přešli a kteří sem myslel že jsou v pohodě zklamalo tím,že sem furt chodí rejpat přetahovat lidi atd.kurna přeci kde se mi nelíbí tak tam nelezu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Dám Ti vědět ale předběně nápis Octavia face jj pak písni kam ti to mám poslat,jestli dobírka nebo přes účet atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) Tak asi před 15min se tu prohnala taková malá smršť a ted už jenom chčije a chčije.Kuva a já měl tak pěkně vyleštěný autí Editováno: 3. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Tak asi před 15min se tu prohnala taková malá smršť a ted už jenom chčije a chčije.Kuva a já měl tak pěkně vyleštěný autí Tak tady zatím pěkně,ale myslím že večer něco dojde a bude pěknej chcanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Tak letím,mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Dobré,ale deštivé ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Zdar a sílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Pěkné dopolodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Zdar a sílu Pěkné dopolodne ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 tak jdu na oběd,doufám že odpo tu někdo budete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 přeji pěkné odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 ¨kluci nabízím na prodej žebrování v masce nalakované do černé lesklé za 1500 a nalakovaný chrom rámeček na modro do barvy č 4590 za 800. nechcete někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.