Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mám hlad jako vlk,pádím na špenát :palec2:

Tak jsem z domu z5,špenátek ss výpečkama luxusní :palec2: :palec2: holt doma je doma ;)

Tak jsem z domu z5,špenátek ss výpečkama luxusní :palec2: :palec2: holt doma je doma ;)

Ahoj chlape.Máš ještě ten nápis Octavia face?

Taky po O,jsem si pošmák panečku akorad tohle chybí -_- ale večer jedno dám,zejtra mam vyjmečně volno tak si dám i druhy,třetí,čtvrty,páty,šesty atd(kecám víc jak tři stejně nevydržim)

čau kamarádí a přátele šípu

Nazdar vítáme Tě hu nás.

Ahoj chlape.Máš ještě ten nápis Octavia face?

Ahoj,jasně že mám :palec2: dnes mi došli

čau kamarádí a přátele šípu

nazdar Stando

Ahoj,jasně že mám :palec2: dnes mi došli

Dám Ti vědět ale předběně nápis Octavia face

tak sem taky už konečně doma .... ač to zní neuvěřitelně tězce znavenej prací....jinak vítam taky standu!!!! předpokládám že dorazil z dovči tak koukej se pochlubit nějakou fokou!!/ :-))))

Tak zatím bych to viděl na léto jsou dovoleny,práce doma na lukách polích chalupách,uvidíme jestli se návštěvnost zlepší koncem prázdnin,a samo že odchod OC udělal taky dost nehledě na to že někteří z ostatních sekcí to asi pochopily tak,že forum OC,je jediny dobry tak sem taky přestaly chodit.Už jsem tohle zažil na Autohit foru,všichni odešly a forum zaniklo.Ale jak psal,Raca přijdou novy majitelé Fabek a Škodovek a třeba tu za kotví,a já věřím,že dobří holuby se vrátí.

to že odešel OC klub beru,ale nevim proč bych měl jako majitel fabie přecházet taky,tak jak to asi pár lídí udělalo.Mám fabii,a sem tam kde se dočtu to co potřebuju a kde snad ještě zbylo pár lidí se stejnymi zajmy a starostmi ohledně auta.

Jen mě dost lidí kteří přešli a kteří sem myslel že jsou v pohodě zklamalo tím,že sem furt chodí rejpat přetahovat lidi atd.kurna přeci kde se mi nelíbí tak tam nelezu!

Dám Ti vědět ale předběně nápis Octavia face

jj pak písni kam ti to mám poslat,jestli dobírka nebo přes účet atd :)

Tak asi před 15min se tu prohnala taková malá smršť a ted už jenom chčije a chčije.Kuva a já měl tak pěkně vyleštěný autí :angry2:

Upraveno od Vlasta

Tak asi před 15min se tu prohnala taková malá smršť a ted už jenom chčije a chčije.Kuva a já měl tak pěkně vyleštěný autí :angry2:

Tak tady zatím pěkně,ale myslím že večer něco dojde a bude pěknej chcanec

Tak letím,mějte se :kol-126:

Dobré,ale deštivé ráno

Zdar a sílu :)

Pěkné dopolodne kol5:)

Zdar a sílu :)
Pěkné dopolodne kol5:)

ahoj

tak jdu na oběd,doufám že odpo tu někdo budete ;)

¨kluci nabízím na prodej žebrování v masce nalakované do černé lesklé za 1500 a nalakovaný chrom rámeček na modro do barvy č 4590 za 800. nechcete někdo???

post-8682-1249393374_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.