Srpen 3, 200916 r Tak jsem z domu z5,špenátek ss výpečkama luxusní :palec2: holt doma je doma Ahoj chlape.Máš ještě ten nápis Octavia face?
Srpen 3, 200916 r Taky po O,jsem si pošmák panečku akorad tohle chybí ale večer jedno dám,zejtra mam vyjmečně volno tak si dám i druhy,třetí,čtvrty,páty,šesty atd(kecám víc jak tři stejně nevydržim)
Srpen 3, 200916 r tak sem taky už konečně doma .... ač to zní neuvěřitelně tězce znavenej prací....jinak vítam taky standu!!!! předpokládám že dorazil z dovči tak koukej se pochlubit nějakou fokou!!/ :-))))
Srpen 3, 200916 r Tak zatím bych to viděl na léto jsou dovoleny,práce doma na lukách polích chalupách,uvidíme jestli se návštěvnost zlepší koncem prázdnin,a samo že odchod OC udělal taky dost nehledě na to že někteří z ostatních sekcí to asi pochopily tak,že forum OC,je jediny dobry tak sem taky přestaly chodit.Už jsem tohle zažil na Autohit foru,všichni odešly a forum zaniklo.Ale jak psal,Raca přijdou novy majitelé Fabek a Škodovek a třeba tu za kotví,a já věřím,že dobří holuby se vrátí. to že odešel OC klub beru,ale nevim proč bych měl jako majitel fabie přecházet taky,tak jak to asi pár lídí udělalo.Mám fabii,a sem tam kde se dočtu to co potřebuju a kde snad ještě zbylo pár lidí se stejnymi zajmy a starostmi ohledně auta. Jen mě dost lidí kteří přešli a kteří sem myslel že jsou v pohodě zklamalo tím,že sem furt chodí rejpat přetahovat lidi atd.kurna přeci kde se mi nelíbí tak tam nelezu!
Srpen 3, 200916 r Dám Ti vědět ale předběně nápis Octavia face jj pak písni kam ti to mám poslat,jestli dobírka nebo přes účet atd
Srpen 3, 200916 r Tak asi před 15min se tu prohnala taková malá smršť a ted už jenom chčije a chčije.Kuva a já měl tak pěkně vyleštěný autí Upraveno Srpen 3, 200916 r od Vlasta
Srpen 3, 200916 r Tak asi před 15min se tu prohnala taková malá smršť a ted už jenom chčije a chčije.Kuva a já měl tak pěkně vyleštěný autí Tak tady zatím pěkně,ale myslím že večer něco dojde a bude pěknej chcanec
Srpen 4, 200916 r ¨kluci nabízím na prodej žebrování v masce nalakované do černé lesklé za 1500 a nalakovaný chrom rámeček na modro do barvy č 4590 za 800. nechcete někdo???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.