spineshank Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 proč prodáváš?jakou tam dáš masku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Tak zase sám ,no noc letím na trenál..čusss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 přemýšlím nad mattigem, ale ještě nejsem úplně rozhodnut. jen zkouším, jestli bych jí prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 ahoj .......ja po posledním měsíci vyhlasil stop stav :-( na utratu do auta..... tak že do ní nejdu...a spíš bych stříknul tu svoji doma sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Tak mě modrá asdi moc nebude sedět Ale taky se mi už nechcou dávat peníze do úprav ale asi nepodlehnu a zase nějakou kačku vyhodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 to já už se taky blížím do finále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Čauky ve spolek co je nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Ahoj,nic nového,furt je tu mrtvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 (editace) Tak nejni to už tak zlý,ted když kliknu na nové příspěvky tak mi vyskočí za 24hod aspon 12 stranek ještě tak před tejdnem to byly max.3.Jinak včera jsem se pěkně nasral,byl jsem ščastné,že mám autí aspoň 3dny čisty a dopoledne vylezu z baráku a auto skoro bílý od popílku,nejakej chuj pálil bordel na zahradě a jak bylo auto od rosy tak to na něm vše zustávalo.Bych ho nakop ola. Editováno: 5. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 nazdáárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Brej den.. Sem nasraný Bratříček zase ještě více "potunil" Oktávěčku :aggressive: Moje penumatika za 4litry se samo už nedělá nástupce je o ničem a levnější.. Tak co ted Uvidíme, všecko se nechá naúčtovat pojištovně, tak si třebas vyberu něco lepšího a bráchovi se kurva tahá nějaký auto ze zahraničí a do O A F už nesedne fakt su nasraný. :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Tak nejni to už tak zlý,ted když kliknu na nové příspěvky tak mi vyskočí za 24hod aspon 12 stranek ještě tak před tejdnem to byly max.3.Jinak včera jsem se pěkně nasral,byl jsem ščastné,že mám autí aspoň 3dny čisty a dopoledne vylezu z baráku a auto skoro bílý od popílku,nejakej chuj pálil bordel na zahradě a jak bylo auto od rosy tak to na něm vše zustávalo.Bych ho nakop ola. A ted česky lol i když v Karvinej sem furt jenom bych do Polska sjel kouknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Brej den..Sem nasraný Bratříček zase ještě více "potunil" Oktávěčku :aggressive: Moje penumatika za 4litry se samo už nedělá nástupce je o ničem a levnější.. Tak co ted Uvidíme, všecko se nechá naúčtovat pojištovně, tak si třebas vyberu něco lepšího a bráchovi se kurva tahá nějaký auto ze zahraničí a do O A F už nesedne fakt su nasraný. :feve: co delat??koupit 4ks nové a ať je brácha zaplatí když ji zničil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Zduř.A co ti brání.Stejně je hnusně tak šmaruj do ojčizny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 přemýšlím nad mattigem, ale ještě nejsem úplně rozhodnut. jen zkouším, jestli bych jí prodal no myslím si že za ty peníze co jsi psal to moc reálný nebude,hlavně to žebrování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 A ted česky lol i když v Karvinej sem furt jenom bych do Polska sjel kouknout.. Víš že ani nevím kde jsem se takhle kecat naučil,ale nejspíš to má kořeny 1rok ve Val.Mez. na škole a pak 1rok s klukama na vojně ty tak mluvily pořád a mě to už zůstalo a strejda je z Náměště nad Oslavou + chodsko a tak to krásně melu dohromady. P.S.Je to dost česky kruňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Tak jsem koukal,že naši ptáčci zpěváčci neserou jen na Karvinské auta,ale i na Brňáky. Viď DADAČKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 tak dobrou chuť všem,já jdu papat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 tvle to je nuda .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Ahoj já se nenudím,plánuji si půjčit bráchy Offíka a někde vyrvat bankomat,jde do toho někdo se mnou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 do toho jdu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Fakt si asi nejdříve musím vychytat mouchy na fábině,oba tlumiče výfuku,okno.. čekám ještě nějakou jedůvku No za chvíli jedu přehlásit favorita,snad se to na druhý pokus povede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Proč na druhý pokus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Proč na druhý pokus? Protože když jsem tam byla poprvé,měla jsem "jen" kupní smlouvu,velký a malý TP a duplikát zelené karty,orig.jsem poslala s fávem,jelikož kupovali ode mě fávo v sobotu,tak aby dojeli s nějakou pijistkou,no a pani mě po 4hod čekání u přepážky vyrazila s tím že je potřeba ORIGINÁL zelené karty.. Tak jsem si ho nechala poslat zpět a objednala se online na přepis.. jsem zvědavá co mě bude čekat až mi přijde velký TP od fábky tak až budu ji přihlašovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.