Zuzka78 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 no nic,snad budu mít alespon s přehlášením úspěch,loučím se ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 ahooj bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 ahoj už abych tahnul z prace dom...děs běs a v pátek se vyleju že to svět neviděl :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Čus Ráca, tak jsem jel podle navi dnes do práce a vše funguje, super a díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Tak já jsem už po o teď si ještě skočím asi pro meloun,mám nějaký chutě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 ahooj bando no ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 ahoj už abych tahnul z prace dom...děs běs a v pátek se vyleju že to svět neviděl :-)) no já to asi na pátek plánuji taky ,taky mě to už leze krkem tady a dovča až za 19dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 čau vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Čus Ráca, tak jsem jel podle navi dnes do práce a vše funguje, super a díkec no sláva ... .....ale byl to porod to tam dostat...... .... jen nezapomen že to je stroj a občas ti hodi nějakej nesmysl,ale tato navi jak sem psal patří mezi top na mobily tak uvidíš až to otestuješ víc no já to asi na pátek plánuji taky ,taky mě to už leze krkem tady a dovča až za 19dní no já už se nevylil ani nepamatuju...tak budu muset udělat vyjimku..a už se celkem těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 (editace) Tak já jsem už po o teď si ještě skočím asi pro meloun,mám nějaký chutě Se pos..eš oe. Editováno: 5. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 no já to asi na pátek plánuji taky ,taky mě to už leze krkem tady a dovča až za 19dní Tak v tomhle už mám smulu,v pátek makám a dovolená už je dávno v řiti. Ale 21/8 jedu na panskou jízdu tak pak to bude na plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Tak jsem koukal,že naši ptáčci zpěváčci neserou jen na Karvinské auta,ale i na Brňáky. Viď DADAČKU Když jsem to viděl, tak jsem myslel, že se poseru, fakt jo :smich: To asi umeju než se zejtra pojede, kde tu je nějaká vapka? 10ká mě nezabije za ostřik Ale musím říct, že brněnští sou oproti tomuhle slabí že já vůl když tam byla akorát ta fábka nestoupl vedle ní, ale o pár stromů dál.. Jinak dneska sem se prošel a nic moc nového. leda, že Interspar budou stavět, koupaliště pěkné nové - snad ještě letos skusím a že tu je jakási právnická škola.. resp. pobočka Ostravské škole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Já žral na golfu melou normálně.. no jistě komplikace byly, ale nevím kolik to mělo společného s melounem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Dobré,dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Ahoj a pěkné ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Ahoj, tak co auto přepsané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 taky zdravím a hned zase běžím...dneska se jen tak nezastsavim,a to mi bylo zděleno že místo zítřejšího volna musím opět do roboty opravdu skvělí devět směn po sobě.sem zvědavej jak budu večer v restaurantu vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 čau kluci a holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Brého ránka též Dnes se přesouvám zase do jiného koutu republiky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 raca: celozávodka a jsou problémy..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 a sakra dádo koukám že si světoběžník :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 raca: celozávodka a jsou problémy..? copa problemy ale jako údržba mame mraky kokotin na opravu,zlepšení,přípravu atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 a sakra dádo koukám že si světoběžník :-))) Světo ani ne Slovensko mi stále zůstává zemí zatajenou.. Ale republiku, tu jo, to sem už byl na hodně místech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Brej den , lod a padla pripraveny a zejtra na vodu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.