Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Čus Ráca, tak jsem jel podle navi dnes do práce a vše funguje, super a díkec :)

no sláva ... :palec2::palec2::palec2: .....ale byl to porod to tam dostat...... :smich::smich::smich: .... jen nezapomen že to je stroj a občas ti hodi nějakej nesmysl,ale tato navi jak sem psal patří mezi top na mobily tak uvidíš až to otestuješ víc

no já to asi na pátek plánuji taky -_- ,taky mě to už leze krkem tady a dovča až za 19dní :)

no já už se nevylil ani nepamatuju...tak budu muset udělat vyjimku..a už se celkem těšim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem koukal,že naši ptáčci zpěváčci neserou jen na Karvinské auta,ale i na Brňáky. :smich: Viď DADAČKU :palec2:

Když jsem to viděl, tak jsem myslel, že se poseru, fakt jo :palec2::smich: :smich: :smich::kuk:

To asi umeju než se zejtra pojede, kde tu je nějaká vapka? 10ká mě nezabije za ostřik :smich:

Ale musím říct, že brněnští sou oproti tomuhle slabí :feve: že já vůl když tam byla akorát ta fábka nestoupl vedle ní, ale o pár stromů dál..

Jinak dneska sem se prošel a nic moc nového. leda, že Interspar budou stavět, koupaliště pěkné nové - snad ještě letos skusím :palec2: a že tu je jakási právnická škola.. resp. pobočka Ostravské škole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...