SERGEJ_3 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) Panove mam dotaz zda nevite cim by mohlo byt to, ze mi nefunguji blinkry na cele prave strane auta kdyz otevru nebo zavru DO? Donedavna mi to fungovalo, pak sem omylem pri nasazovani zadniho svetla prestrihl drat od blinkru,ale hned jsem to opravil, normalne mi blinkry jdou vsechny, ale pri pouziti DO my vubec prava strana neblika . nevite co s tim? Editováno: 19. Duben 2009, autor: SERGEJ_3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Spalená pojistka, máš neorigo dálkač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jj mam neorigo dalkac, ale nevim jestli ma nejakou pojistku, nechaval sem ho montovat u jednoho profika na elektro, ale asi se na to podivam zda je tamvubec nejaka pojistka, a pokud neni tak to asi necham tak, na funkci auta to vliv nema ale stve me to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak od jednotky dálkového se dává pojistka na každou blinkru zvlášť, tak jedna bude spálená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jo? tak to by byla parada kdyby to byla pojistka, hned o vikendu se na to kouknu, to ale musim rozebrat palubku zespoda,ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jo,a ještě se tam dávají taky na každou stranu diody, tak to muže byt buť pojistka, anebo dioda, záleží co ti tam dal, brnkni mu a zeptej se co ti tam dal, určitě to bude buť to anebo to. Jak jsi ten drát přestřihl tak jsi asi udělal zkrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 já taky vím co s tím je a to naprosto přesně....je to rozbitý malé rádoby vtipné T, ale jen proto že už je odpovězeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 2 kibi : jo to ze je to rozbite vim taky 2 woody : jo tak ja se na to kouknu, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lx666 Vloženo 27. Září 2024 Sdílet Vloženo 27. Září 2024 Ahoj SERGEJ_3 : podařilo se nějak najít tu pojistku či diodu? Mám stejný problém a bych se chtěl optat kde ta případná pojistka se asi tak nachází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Září 2024 Sdílet Vloženo 27. Září 2024 Ten tady byl naposled v roce 2016... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.