kully Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Zatim to tak nevypada. Jedine pouze s DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 To nevadí já montuju do svého zítra ten čtyřramenný, je fakt pěknej a když ho máš tak není co řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak já už mám a s prémium hf je to nářez....a ten čtyřramenný volant fakt hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) No takže už mám v tom o něco víc jasno, protože jsem absolvoval vcera u Ferdy takovou malou desetihodinovou maturitu na tema "vymena MF volantu z O2fl do OII" Tak předně záleží na tom, co máte za rádio. V podstatě se dá říct, že pokud to není Columbus, Bolero, nebo Sfing tak vam nebude chodit krome MUTE a přepínání stanic téměř nic.Vymena podvolantovky a Gateway ovšem také nestačí, pokud máte totiž staroou tempomatovou páčku, tak budete potřebovat novou, nebo vědět jak přepinovat konektor, aby chodila stará. No prostě není to žádná sranda ale udělat to jde. Záleží na tom jakou máte trpělivost s hledáním správných krabiček a kódováním. Ferdo dík za noc v tvé garáži !!! no v prvé řadě má OII-FL+ Sup oproti OII ODL jinou elektorinstalaci.Takže problém bude tam.OII FL + Superb nemá komfortku,má budíky postavené na jiné komunikaci,takže v tom bude problém,ale není neřešitelný Editováno: 13. Květen 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak já už mám a s prémium hf je to nářez....a ten čtyřramenný volant fakt hezké. Šikovnej kluk. Dej fotky nebo video.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Problém žádný a vše běhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jseš asi první kdo to tady na fóru vyřešil, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 dej foto jak to vypadá.Co jsem měl možnost slyšet,tak většinou každý nadává na ten volant,že v zatáčkách ten roller mačkají,zesilují atd. Takže stačí podvolantovka a gateway+ coding a maká to?mě te´d zajímá sehnat do pašíka nějaký pěkný volant z G-VI a rozběhnout to,ale není nikde za rozumný penís s airbagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jezdil jsem s audi, ktera mela multifunkcni volant (dva rollery, ale jen celkem dve tlacitka misto ctyr) a ani jednou se mi nestalo, ze bych omylem neco zmackl (tlacitko nebo potocil rollerem). Myslim, ze i tady to bude v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Odpoledne jsem s tím jezdil po městě a jen jednou jsem ztišil, poprvé...pak jsem už věděl, jak mám přeštelovat ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ferda25: nechtěl by si sem dát fotku, jak ten volant vypadá a na kolik to zhruba přijde bez mimo volantu? Uvažuji taky o multifunkci a přemejšlim, jestli face, nebo předface. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svatko Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No takže už mám v tom o něco víc jasno, protože jsem absolvoval vcera u Ferdy takovou malou desetihodinovou maturitu na tema "vymena MF volantu z O2fl do OII" Tak předně záleží na tom, co máte za rádio. V podstatě se dá říct, že pokud to není Columbus, Bolero, nebo Sfing tak vam nebude chodit krome MUTE a přepínání stanic téměř nic.Vymena podvolantovky a Gateway ovšem také nestačí, pokud máte totiž staroou tempomatovou páčku, tak budete potřebovat novou, nebo vědět jak přepinovat konektor, aby chodila stará. No prostě není to žádná sranda ale udělat to jde. Záleží na tom jakou máte trpělivost s hledáním správných krabiček a kódováním. Ferdo dík za noc v tvé garáži !!! No pokial viem, tak medzi starou a novou páčkou tempomatu je rozdiel len v popise a sú zamenitelné - takže rozdiel v zapojení nie je. stará 1K0 953 513F 9B9 nová 1K0 953 513G 9B9 No môžem sa aj myliť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak si je dej k sobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Už zase ferdo? Pokud víš něco co ostatní ne, napiš to sem, ale tyhle přidebilnělé příspěvky co tu kdysi dělal cosby jsou naprosto k ničemu a pak se div, že Ti je modi mažou...nebo tě bavéí tlemit se nad tím, že někdo něco neví nebo si myslí špatně?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svatko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 dej foto jak to vypadá.Co jsem měl možnost slyšet,tak většinou každý nadává na ten volant,že v zatáčkách ten roller mačkají,zesilují atd.Takže stačí podvolantovka a gateway+ coding a maká to?mě te´d zajímá sehnat do pašíka nějaký pěkný volant z G-VI a rozběhnout to,ale není nikde za rozumný penís s airbagem Tak tu sú fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ten airbag je v reálu mnohem užší.... ty fotky ho opticky protáhnou na vejšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nějak nechápu - pokud ho fotky opticky protahují na výšku, tak ve skutečnosti je ještě širší a ne užší, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 OK..nevyjádřil jsem se zcela přesně. Platí: na výšku ho fotky protahujou na šířku nikoliv. Měl jsem zřejmě použít zcela přesné vyjádření: pohledově užší na výšku. No snad to bude takhle stačit. V případě nějakých pochyb doporučuju návštěvu nejbližšího autosalónu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak vypadá to opravdu luxusně... Lze z toho volantu oddělat nějak rozumně ty páčky řazení? Sem ani nečekal, že by se mi to takhle zamlouvalo. Asi se po něm podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Lze jsou tam jen našroubované, ale jak je sundáš tak je tam vrátíš....moc to nevypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No ferdo, nevím jestli to děláš schválně nebo jestli mi to nemyslí, ale i Tvoje další dvě vyjádření jsou jen těžce pochopitelné.. Co ty páčky, jako že bez nich to není ono nebo že to bez nich nejde nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no já bych to pochopil tak, že páčky odmontovat jdou, ale pak jsou po nich ve volantu velké díry a nevypadá to dobře. Proto je lepší je tam nechat. Ikdyž se nemají kam zapojit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Taky jsem to tak pochopil Tak doufám, že udělaj tříramýnko multifunkci i bez páček. Páčky tam mít nechci když nemám DSG. To by pro mě vypadalo divně. Ale samo když to někomu nevadí, tak proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svatko Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Taky jsem to tak pochopil Tak doufám, že udělaj tříramýnko multifunkci i bez páček. Páčky tam mít nechci když nemám DSG. To by pro mě vypadalo divně. Ale samo když to někomu nevadí, tak proč ne Tie páčky sa dajú vyšroubovať ako tu už bolo spomínané. Ak sú ti nanič dá sa z nich vylúpnuť tlačítko na radenie, ktoré trčí a napr. vyplniť otvor ktorý zostal. Samozrejeme to tlačítko už sa na radenie rýchlostí nebude dať použiť. Mne osobne tie tlačítka vôbec nezavadzajú. Skôr ako tu tuším písal cosby je pravda, že v zákrutách občas ten roller hlasitosti stlačím alebo zmením hlasitosť. Všetko je ale vec zvyku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Prosil by som o radu. Mám predface RS a vymenil som nemultifunkčný volant za tento nový multifunkčný. Vymenil som aj podvolantovku za 1K0 953 549 CK a taktiež som dal novú Gateway s "S" na konci. Gateway som nakódoval, ale podvolantovka správne nakódovať nejde. Vie mi niekto poradiť, ako by mala byť správne nakódovaná podvolantovka? Originálne tam je kód 0000132, mám Columbus (už som podporu multif. volantu nastavil), mám tempomat, maxík, manuálnu prevodovku, zadný stierač. Tu som našiel kódovanie podvolantovky, podľa všetkého by kód mal byť v mojom prípade 0003042, ani za svet však neviem zmeniť pozíciu xxx?xxx. Berie tam jedine 0. Ohľadom páčky tempomatu, mám za to, že nová páčka pasuje aj so predfaceliftu, ale stará do FL nie. Podľa všetkého by nefungoval tempomat. Porovnal som schémy zapojenia a u starej páčky je kostra k tlačidlám tempomatu a kostra k prepínaču smeroviek vedená samostatne, ale u FL páčky je to už spojené do jediného pinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.