Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

K čemu přesně slouží snímač tlaku sacího potrubí EPS???mohlo by to mit něco společnýho s tim,že mi VAG hlasi že mám příliš bohatou směs.

Nenapísal si motorizáciu a r.v. ;)

• Autor
Nenapísal si motorizáciu a r.v. ;)

1.4Mpi 44kW rok 2000

Toto ti možno pomôže:

post-1954-1240680358_thumb.jpg

post-1954-1240680376_thumb.jpg

No nič ked nepomohlo výmena sondy musíš hladat dalej. Skusil by som čidlo teploty...to tiež niekedy vyhadzuje podobné závady, aj ked zdanlivo nemá s tým nič spoločné. To sme tu už s kamošmi viac krát prebrebrali. Hladaj a rozmyšlaj a zase napiš.

Ja som mal zas chudobnu zmes už som chcel menit palivové čerpadlo za cca 4000 a bola to nakoniec vyskočená tesniaca gumička na vstrekovači.....zatial to ide gut. Vdaka aj Vikinovi a iným .... ;):feve: :feve:

• Autor

zatim dik za rady,snad se to vyresi,jinak myslis ze by to bylo i cidlem teploty jo????

Podle čísla závady bych to tipoval spíše na palivovou soustavu-třeba pal. filtr s regulátorem tlaku paliva

Tato závada byvá spojená hlavně se sondama.Ty máš na autě 1(EU2) a nebo už 2 sondy(EU4).

Toto téma se řeší také v sekci elektrika-chyby na Vag a tam píše,že má sondy měněné .Závada 16556 řeší mimo problému se sondama

také palivovou soustavu např. regul. tlaku paliva.

• Autor
Tato závada byvá spojená hlavně se sondama.Ty máš na autě 1(EU2) a nebo už 2 sondy(EU4).

mam jednu sondu a tu sem vymenil,zadnej sunt,origo dil takze si myslim ze ta je OK

• Autor
Toto téma se řeší také v sekci elektrika-chyby na Vag a tam píše,že má sondy měněné .Závada 16556 řeší mimo problému se sondama

také palivovou soustavu např. regul. tlaku paliva.

no kamos mi taky rikal,ze by to mohla delat vaha vzduchu,jenze tu fabie 1.4mpi nemaj,je tam jen ten snimac tlaku saciho potrubi,ale ten kdyby byl v haji tak by to melo napsat ne?????nebo se pletu????a kde je ten regul.tlaku paliva? Jinak na emisi mam zvyseny Co2 a to dost

• Autor

jinak auto se chova normalne,zadny cukani za jizdy,volnobeh je taky v poho :help: ani se mi nezda ze by to nejak vic zralo hm.A co kdyby svicky stali za prd,mohlo by to bejt taky tim???????asi ne co,sice sem je pred rokem menil :help:

palivový filtr+regulátor tlaku paliva je to jeden díl a je schovaný před pravým zadním kolem.

• Autor
palivový filtr+regulátor tlaku paliva je to jeden díl a je schovaný před pravým zadním kolem.

a myslis ze by to mohl byt ten regulator a pal filtr????

Tlak paliva se dá také měřit.Ale já jsem snad v regulátoru tlaku závadu nikdy neviděl.

Já ho mám měněný v únoru, nedržel tlak paliva.Ve vohnoutově případě jsem to uvedl jako další možnost,když už má sondu vyměněnou, chtělo by ten tlak změřit.Nejlepší by bylo ať to prohlédnout nějakému odborníkovi.

• Autor

Takze jak ma ty dve zavady 17549 nesmyslne zatizeni,16556-sysrem odnmerovani paliva,system prilis bohaty.Dneska jsem byl v servise skoda abych se tam poradil a typek mi tam rekl,ze ta prvni zavada je ze je netesnost v sani a tim souvisy i ta druha chyba a nebo pry i ten regul.paliva.Ale rikal,ze to hodime komlet na diagnostiku a vsechno promerime,ze pak uvideme co a jak ;)

• Autor

tak dneska jsem byl na ty diagnostice a tam mi rekl ze to bude ten regul tlaku paliva-filtr.tak sem ho koupil a vymenil a ta chyba 16556-prilis bohata smes se neobjevila uz,zatim,nechci to zakriknout.a ta druha chyby 17549-nesmyslne zatizeni,bo tak nejak rikal ze to bude netesnost saciho potrubi,tak jsem vymenil tesneni pod sanim a uvidim jestli se uz taky neobjevi

tak ať ti to jezdí :palec2:

• Autor
tak ať ti to jezdí :palec2:

jojo diiiiiiiiiiiiky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.