CZE Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Dnes se mi podařilo v Polsku vjet do zákazu vjezdu (ty jejich pojebané polské dopravní značky) a dostal jsem pokutu (ukecal jsem ho svou polštinou na 50 zlotých - slovák předemnou dostal natvrdo 200 zlotých) a chtěl bych se zeptat zda mi za tohle strhnou nějaké body ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZE Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tak se teď dívám na tu složenku a je tam kolonka "Liczba punktow" (česky "počet bodů") a je to přeškrtnuté tak snad se to hlásit v ČR nebude ... Pokutu jsem dostal od Městské Policie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 To by mě taky zajimalo ale myslim si že jenom finanční postih a body u nás by se neměli odečíst ale nevím to na stoprocent.Má někdo přesnější informace??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Nemůžeš dostat body. Leda že máš polskej ŘP. stejně jako germáni nedostávaj naše body a mi jejich. Proto když se němci doma "vybodovali" udělali si českej ŘP a v německu mohli platit jen pokuty a body nedostávali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 tak, tak, v zahraničí jen pokuta, ale o tvém přestupku vedou záznam a když se ti to podaří podruhé, tak to bude dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Systémy "zatím" nejsou propojeny, ale do budoucna se s propojením počítá. Body ti strhnou akorát u nás. Když pokutu v zemi EU kde se ji dopustíš nezaplatíš ve stanoveném termínu, může se stát, že jakmile opětovně tuto zemi navštívíš budeš skasírován /proto si někteří nění rz/, když tě tedy chytnou nebo zastaví atd., nebo muže následovat další opatření dle dané země, tedy dle výše nahromaděného finančního postihu, správní řízení-zabraní věci-vězení ? Editováno: 26. Duben 2009, autor: Willis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ale takové vězení taky neni žádná sranda...za porušení stanovené rychlosti-myslím že jsem to někde četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Policajti v Polsku to je jedno uplatné ho...do vedle druhého, vyložene si tě čapne jako cizince a čeka až mu něco přistane v přihradce na brejle jak to v těch svojich korejských policejních vozech maji. Jak jedu do Polska někam dále už mam připraveno 200 ZL pro podporu chudých rodin polských policajtu. Body mě nikdy nenapadly, že se davají , jelikož nikdy nedostanu ani jediny papirek od nich ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak jed do Ruska a pak si to povíme kde je větší korupce u policie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Promin nejsem blazen abych jel do Ruska autem :)to uz neni pro normalni zdravy lidi , bud uz to tam znas jak to tam chodi nebo jsi milovnik dobrodruzstvi (rozumej debil). Turecko podobne. Editováno: 26. Duben 2009, autor: Hoblik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.