Tolapt Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak se mi v zimě opakovaně stalo, že auto nešlo nastartovat. V jednom servisu mi řekli, že je to v mrazu normální, dobili baterku a týden jsem jezdil. Po týdnu se to opakovalo. Diagnostika baterky vyloučila závadu, klidový odběr se nenašel. V dalším servisu zjistili "závadu na řídící jednotce, která nedobíjí", přehráli sw a prý by se to nemělo opakovat. Problém je, že mrazy pak skončily a já nemohl zjistit, jestli se to už nestane. Tento rok mi končí záruka na podzim a já bych nerad případnou závadu v zimě platil ze svého. Jedná se o Fabii htp 47kw. Můžete mi prosím poradit, co by s autem mohlo být, případně jak to vyřešit? Díky Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no a co bylo fakticky za problém - nešlo nastartovat, protože byla vybitá (slabá) baterie? Nebo to prostě nechytalo? To co popisuješ ("závada na řídící jednotce, která nedobíjí, vyřešeno přehráním sw") mi připadá více než podivné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Nějaký takový problém tam býval jak si pamatuju.ŘJ motoru v klidu aktivovala nějaké relátko.Ale nepamatuju si to přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.