tomina Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Protoze mam maxidotovy budiky 3.g v aute s 2,5g nefunguje mi signalizace zapnutych svetel. Proto shanim nejaky akusticky hlasic, vsude jsou jen klasicky pipaky, ale radeji bych nejaky gong nebo proste neco prijemnejsiho. Nevite o necem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 NEJAKY GONG. Aj ja by som radsej na rezervu zamenil tu sirenu za nejaky gong. Kua ked testujem akcne cleny pristrojovky tak mi gonga. Ako to prerobit aby gongovala rezerva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel další Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Protoze mam maxidotovy budiky 3.g v aute s 2,5g nefunguje mi signalizace zapnutych svetel. Proto shanim nejaky akusticky hlasic, vsude jsou jen klasicky pipaky, ale radeji bych nejaky gong nebo proste neco prijemnejsiho. Nevite o necem? Jak jsi ti vyřešil ? Já zapomínám 2x denně zhasnout, nefunguje mi to pípání, nevěděl jsem proč a teď je mi to jasný, když tvrdíš, že je to předěláním na maxidot. Já jsem to nechal předělat taky, ale souvislost mi nedošla... Pokud má š řešení, poraď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 pohladaj si v elektrike temu hviz(dot), ten to vyriesi kompletne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Hviz /dot/ to vyriesi. Zapojis ho medzi maxik a komfortku a bude ti ukazovat maxik jak otvorene dvere, tak signalizovat rozsvietene svetla.... cize plnohodnotny maxidot na 2,5 g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 27. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Jenze 2500Kč je docela dost pro nekoho kdo chce, aby to jen piskalo ;-) Osobne jsem za ty penize sehnal veci na prestavbu na 3.gen komfortu. Takze uz neresim tu signalizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edo blazo Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Protoze mam maxidotovy budiky 3.g v aute s 2,5g nefunguje mi signalizace zapnutych svetel. Proto shanim nejaky akusticky hlasic, vsude jsou jen klasicky pipaky, ale radeji bych nejaky gong nebo proste neco prijemnejsiho. Nevite o necem? treba si dať namontovať denné svietenie cca 50eur sa potom už netreba vôbec starať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Automaticke zapinani svetel mam, ale jelikoz mam xenony, tak obcas kdyz jen popojizdim zapinam parkovacky a pak je zapomenu. Stejne tak obcas zapominam blinkr a pak sviti parkovacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.