Přejít na obsah

Sazebník přestupků a postihů


Jiri59

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Opět jako vždy kocourkov. Tři desetiny promile je kriminální zločin (v itálii zcela normální hodnota, která je široce využívána a nemají tam s tím žádné problémy), naopak nebezpečné předjíždění si člověk může dovolit místo toho snad pětkrát. Nebo spíš být přistižen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové...0 tolerance již neplatí...toleruje se 0,2 promile...jak psal Blacky.....může to být po lécích, bombonech, žvejkačkách apod....pokud nafoukáš 0,2.......foukneš po cca 15 min..a budeš mít 0...pokud to není z chlastu.....takhle to poldové mají dělat.....je ale paradox, že tu druhou dechovku nejsi povinnen fouknout, ale kdo je čistej, tak jim foukne třeba 5x...že..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Největší sranda je to  stěma chodcema. Nic proti nim nemam, ale když na silnici široko daleko žádný auto kromě mojeho a von si to i tak napálí přez přechod a já musim zastavit, tak to bych teda vraždil. Nedávno mi tohle udělaly 2 mladý opálený holky který maj navíc ještě pocit sociální nedotknutelnosti.

 

Další věc, nenašel jsem tam ohorožování provozu bezdůvodně pomalou jízdou. Třeba důchodce ve 105tce přilepenej na volantu a mžourající přez brejle před sebe. Táhnoucí se na místě kde je povolená 90tka 50tkou. A Všude okolo plná čára. Co mam v tomhle případě dělat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...