vinklec Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Nazdárek.Prosím o radu.Mám octavii 1.6 75kW r.v.02 najeto 228tis km.Dnes jsem zjistil že když stojim na místě a zkouším přidávat plyn tak nejsem schopen udržet otáčky na nějaké stálé hodnotě.Když chci třeba zvýšit otáčky na 2 tis tak mi to nejde.Sešlápnu trošku plyn abych se dostal na ty 2 tis tak otáčky se začnou zvyšovat a aniž bych přidával více plyn tak jdou až ke 4tis.Když se snažim trošku ubrat plynu tak otáčky padnou na volnoběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To je celkem normální, já na technický taky nemoh udržet stálý otáčky, takže jestli ti to nedělá problémy při jízdě tak to nic není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 No a co stím aby to nedělalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Píše se tu o tom i v jiném vlákně - prodleva plynu 1.6 U některých je prodleva plnu při sešlápnutí pedálu, u někoho vč. mě se zase otáčky sami přidávají a nepadnou hned jak sundáš nohu z plynu. To se asi týká tebe. Moc nechápu smysl tohoto opatření ale prý je to nějaký městský režim. Mají to i fungl nová auta, není to závada. Mě to ale točí protože při každém přeřazení musím dát nohu z plynu dřív než začnu mačkat spojku, jinak letí otáčky nahoru. To samé při rozjezdu. Jestli to umí odstarnit servis přehráním softwaru nevím, ale prý to upraví soft od mr.Cimbu. Nejedná se o chip s úpravou výkonu pouze o vyladění přechodových stavů. Možná by bylo dobré napsat do boleslavi jak se k tomu staví oni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) viz. vlákno Octavia 1.6 MPI 75KW - Pomalá reakce plynu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=63413 Editováno: 4. Květen 2009, autor: KarlosTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.