šutr Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Sháním dekor palubní desky do F1, r.v. 2000, buď titan a nebo ALU, nějaký hezký, nemáte někdo zkušenost kde koupit? díky...pro orientaci foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 dekor?...proč si to nestříkneš lakem?...popřípadě pokud si nevěíš, tak to nenecháš stříknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 dekor?...proč si to nestříkneš lakem?...popřípadě pokud si nevěíš, tak to nenecháš stříknout nemám s tím žádné zkušenosti a nerad bychm, aby se z toho stala drahá sranda ten dekor vypada hezky a je dobry že kdyby se mi to přestalo časem líbit tak to proste sundám. Navíc ani nevím jak vyndat ty ofuky z přístrojovky...ja se jen starám abych mel moji F krásnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tady se můžeš pro inspiraci podívat http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...E1n%ED+plast%F9 Pokud nejsi žádnej "kutil" myslím že by ses s lakýrníkem určo domluvil a ten by si to co potřebuješ sám demontoval - ale jak píšeš, dekor má své +....jen za mne mi nepříjde moc povedenej, lakování je rozhodně vzhlednější PS: necituj přízpěvky nad sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tady máš třeba odkazhttp://www.milotec.net/dekor-palubni-desky-exkluzivni-stribrny-s-fabia.htm,ale za ty prachy Vzhled nic moc,radši to stříkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Nevím co řešíte, nej je to černé a žadne kraviny na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) 100 lidi sto chuti, to co se libi tobe se nemusi libit ostatnim....Pro priste budto pridej navod, ci odkaz, nebo si radeji odpust takove rady. tady odkaz,ale je to palka http://www.milotec.net/dekor-palubni-desky...rny-s-fabia.htm Editováno: 4. Květen 2009, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 No tak pardon, nemyslel jsem to zle. Já jen že se tu už ty dekory řešili OMLOUVÁM SE už to nikdy neudělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ked sa to tu bude riesit sto krat tak mozem iba raz napisat, ze nalepky na ofukoch su neesteticke, odliepaju sa a vyzeraju hnusne? tak to je pekna blbost. ked tu bude sto rovnakych tem a ja uvazim ze mi stoji za to drat si konceky prstov pisanim tak svoj nazor kludne vyjadrim sto krat a nebudem sa nikomu ospravedlnovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.