Davča Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Potreoval bych foto vnitrku klice,kdyz neni mozno schema,najde se nekdo,kdo mi vyfoti vnitrek z obou stran.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Přidám svůj problém: OI 12/2001 (klíč se dvěma tlačítky). Přestalo fungovat DO napřed na jednom klíči. Vyndal jsem ze skříně druhý a pokračoval v používání. Bez problému jsem otevřel auto cca na 25m. Po čase přestal fungovat i druhý klíč. Koupil jsem nové baterky a vyměnil za staré. Jenže auto jsem otevřel jedině, když jsem byl s klíčem u okénka řidiče. Stejné u obou klíčů. Vyzkoušel jsem ještě jednou nové baterie do DO, ale nic nepomohlo. Furt musím být u okénka řidiče. Spárováno asi tedy je, jinak by to nešlo vůbec. Ale proč jen z blízka? Nemohla se hnout třeba frekvence? Kdyby to fungovalo alespoň z cca 5ti metrů. Takle naložím něco do kufru a musím jít k řidičovi a zamknout. Zkoušel jsem párovat více způsoby, ale problém furt stejnej. Nakonec jsem koupil kabel KKL a instnul VAG 304 a šel zkusit štěstí. Spárování proběhlo, VAG nenašel žádnou chybu. Podle VISu jsem přispůsobyl klíč. Myslím, že vše jsem udělal dobře. Jenže problém je FURT stejný: když chci otevřít nebo zavřít auto, musím jít blízko k oknu řidiče nebo spolujezdce a teprve odtud odemknu. Nená jednotka nějakou anténu, která by se mohla poškodit nebo upadnout? Nebo nějaký dobrák z okolí CV? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 já taky kupoval baterky v jednom obchode a vydržely max měsíc pak jsem začal kupovat ve škodovce kde vždy objednají "čerstvé" a bez problémů kdybys měl DO kulaty rok 2000 tak ty odchází ale od cca 5/2001 (MR02) už problémy nebývají napiš pro jistotu prvních 10 znaků z VIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 (editace) napiš pro jistotu prvních 10 znaků z VIN Nejsem doma, takže TP nemám. Našel jsem sken v PC: TMBBG41UO2 Editováno: 6. Březen 2011, autor: slay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 máš MR 02 takže odcházející DO na frekvenci 433MHz by se tě nemělo týkat ad učení DO: nejde naučit na 1/2, bud jde jak má nebo nejde vůbec, pokud má slabý dosah je pravděpodobně baterie KO zkus na ní změřit napětí měla by mít 3V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 (editace) Zkusím změřit a pokud nepůjde, tak jsem se tady na foru dočetl dát na PIN 16 konektoru od komfortky kus drátu. Někomu to pomohlo. Akorát nevím přesně, kde to najdu. Editováno: 6. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 nevýhoda internetu: není vidět za monitor to bude to nejlepší řešení - na PIN 16 komfortky(´=vyhřívání zrcátek) dát kus drátu - to bude chytat i MTV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Zkusím změřit ... Pokud možno během vysílání, tj. při stlačeném některého z tlačítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 nevýhoda internetu: není vidět za monitor to bude to nejlepší řešení - na PIN 16 komfortky(´=vyhřívání zrcátek) dát kus drátu - to bude chytat i MTV Níže je pár fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 jedná se o Ocatvii II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 (editace) jedná se o Ocatvii II A kde to najdu na OI??? Editováno: 6. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 15ti pin konektor na komfortce pozice 10 ale ještě jsem neviděl že by to tam někdo neměl nebo se s tím něco stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Mám přesně takový klíč jak máš tady na fotce, mám ho na octavii 1 facelift akorád s frekvencí 434 MHz!!!! 5fa 008 548 Teď otázka, fungoval by u mě klíč vystřelovák pouze s odemykáním a zamykáním ( bez kufru)? Odešli mi taky oba dva a vždy když je chci rozchodit musím dálkáč rozkuchat a trošku zahýbat kontaktama. Funguje vždy jen tak 2 hodiny a pak útrum. proto řeším variantu nového klíčku a líbí se mi ten vystřelovák.. Mám také tento klíš 5FA 008 548 - 434MHz. Lze ho tedy nahradit nějakým vystřelovákem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leguan504 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 mam ten samej klíč co Filas1 a taky by mě zajimalo co za vystřelovak zajimalo by mě zda lze použit tyhle klíče a jaky rozdíl je v označení čísel na konci ty písmena díky http://www.auto-klic.cz/autoklice/skoda/s-elektronikou?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=324&category_id=51 http://www.auto-klic.cz/autoklice/skoda/s-elektronikou?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=387&category_id=51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 LEGUAN504: Zaklad je napisat ake mas auto+rok vyroby. A nie aky ma kluc filas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leguan504 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 no to by asi chtělo okta 1.9 tdi 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 leguan504: Aky mas povodny kluc k autu??? vystrelovak?? nevystrelovak??? frekvencia.???? Pozri si MOJ navod dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leguan504 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 origo mam nevystřelovak dvoutlačitko HELLA 434 Mhz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 (editace) Dá se nějak jednoduše, pohledem, poznat jaká je frekvence DO ? Třeba tak, že bude platit pravidlo, že pokud je to origo vystřelovák, dvoutlačítkový tak bude mít vždy 434 MHz? Editováno: 24. Říjen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torpedox Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 to Wojnar: M klúče sa podla puzdra nedajú odlíšiť tiež som mal klúč origo dialka 2.tlacitkovy, (komfort 799AH – teda 2,5G s frekvenciou 433 MHz, O1, r.v.1/2001) a na puzdrach klucov bolo napisane 434MHz. to All: Čast Prochyho návodu nie je pravda,citujem: ,, Dálkové ovdládání na vystřelovacím klíči Vám pude pouze u aut se třetí generací konfortního systému. U Octavie předfaceliftem musíte použít neorigo výrobky a nebo se spokojit pouze s vysřelovacím klíčem bez dálky“ Na komfortnú jednotku 799AH -2,5G(dávala sa do predfaceliftu aj faceliftu), 433MHz je možné použiť vystrelovací klúč 3-tlacitkový ozn. 1J0959753P – žiaden šunt (elektronika kluca s obalom+vystrelovacia časť = 51 Eur), stačí prehodit čip immo zo stareho kluca, vyfrezovat drazku v klucovej službe 7Eur, sparovať D.o. s komfortkou a je hotovo. Funguje aj odomknutie kufru stredným tlačidlom. Žiadna montáž dodatočnej riadiacej jednotky ako od Rakso sa nevykonáva. Pokial Vám signál z D.O. slabne tak ako mne (musite odomykat/zamykat skoro pri vodicovom okne, cca 1m), odchadza Vám elektronika v kluci. Niekde tu na fore som videl radu ze na zlepsenie dosahu D.O. je potrebné zvysit intenzitu v skrinke umiestnenej v stredovom tuneli za panelom climatronicu. Týmto nič nedosiahnete je to totiž mikrovlnné čidlo a v nom sa nastavuje iba citlivost cidla na chranenie priestoru vo vozidle a nie ako tu niekto píše zvýšenie dosahu D.O. Čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Fojtík Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Dobrý den , chtěl bych požádat o radu koupil jsem si škodu octavii 1.9 tdi rv 2001 dostal jsem pouze jeden klíček.Při stisknutí odemknutí nesvítila kontrolka , koupil jsem novou baterku a kontrolka svítí ale bohužel centrál nefunguje , mohl by mi někdo dát kdyžtak prosím nějaký funkční odkaz na to jak znovu spárovat klíček díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torpedox Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Jiri: Urcite si dej udelat druhy klic staci obycejny bez DO, kazda lepsi klicova sluzba ti tam hodi i transponder a nakoduje za par kacek. Tenhle navod na sparovani je urcen pro dalsi klic kdyz uz jeden hocjaky mas, mozna ti to v budoucnu pomuze. Dej klic do zapalovani do polohy zapnout (prvni poloha), druhý klíč - ten ktery chces naprogramovat dej do zamku ridice. Kdyz otocis klicem do polohy odemknout, zmackni tlacitko odemknout na DO. Pak otoc klicem do polohy zamknout a na DO stlac tlacitko zamknout. Pak vyndej klic ze zapalovani a je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Fojtík Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Díky,jen se zeptám kolik to asi stojí udělání druhéhoklíče?A bez druhéhopouze jeden nespáruji nijak.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torpedox Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Ahoj, Mozna to sezenes i levneji, skouknul jsem pouze jeden slovensky e-shop klic nevybrouseny - 9Eur, tycinka immo - 12 Eur, vybrouseni - 7 Eur nakodovani immo - sezen nekoho s vagem pobliz tveho bydliste, jinak cenu pocitam do 20Eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Fojtík Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Díky byl jsem u známého v servise ten mi napíchlu auto na wag ale nikam kde by mohl nakódovat klíček se nedostal.Uvažuji z bezpečnostních důvodů raději o výměně komplet zámků, nevíte někdo jaká bude cena zámků.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.