Publikováno Květen 6, 200916 r Zdravím, potřeboval bych popis zapojení konektoru spínače oken ve dveřích řidiče z Octavie r.v. 2001. Díky
Květen 6, 200916 r a důvod ? nejsou konkrétní funkční výstupy je to přes odpory spínané proti zemi vede ze spínače do dveřní jednotky
Květen 8, 200916 r Autor Chtěl bych to zkusit zapojit do Feldy. Stačí mi alespoň přes které piny je připojeno podsvícení.Díky
Květen 8, 200916 r Chtěl bych to zkusit zapojit do Feldy. Stačí mi alespoň přes které piny je připojeno podsvícení.Díky ovladač z octavie nemá silové kontakty (nepřenese žádný proud) bez dveřní jednotky to nebude fungovat podsvit je 12 +, 11-
Květen 9, 200916 r Autor Díky moc, to mi stačí. Chci zkusit změnu podsvícení. Originál stahování ve Felicii má taky vlastní řídicí jednotku a ze spínače vede jen jeden drát. A prosím tě nevíš jak je řešeno zapojení zamykání a odemykání? Díky za odpověď
Květen 9, 200916 r Díky moc, to mi stačí. Chci zkusit změnu podsvícení. Originál stahování ve Felicii má taky vlastní řídicí jednotku a ze spínače vede jen jeden drát. A prosím tě nevíš jak je řešeno zapojení zamykání a odemykání? Díky za odpověď jenže ve feldě má každá stahovačka svojí řj a spínač stahování posílá na ten jeden drát + nebo - podle toho kam to má jet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.