Mr.Tom Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zdarvím, řeším problém...když zmáčknu spojku bez rychlosti - něco tam klapne. Když ji zase pustím zas tam něco klapne. Při zařazení rychlosti a puštění spojky to taky klapne. Když pouštím spojku s rychlostí jemně je to v pohodě...tak nevím???? Byl jsem ve škodovce a tam mi řekli, že než se to rozbije je to v pohodě... Díky za připomínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Zdarvím,řeším problém...když zmáčknu spojku bez rychlosti - něco tam klapne. Když ji zase pustím zas tam něco klapne. Při zařazení rychlosti a puštění spojky to taky klapne. Když pouštím spojku s rychlostí jemně je to v pohodě...tak nevím???? Byl jsem ve škodovce a tam mi řekli, že než se to rozbije je to v pohodě... Díky za připomínky Nazdárek, tak já mám ten samý problém a ptal jsem se tady už před pár měsíci a bohužel nikdo neodpověděl, asi se s tím nikdo nesetkal. Zkoušel jsem ještě zvednout kolo u řidiče (nechal jsem zařazenou rychlost) a kolem jsem točil sem a tam. Bylo tam šlyšet to divné klepání. Myslel jsem si, že to bude ložisko, ale to je v pohodě a zvuky se ozývají z převodovky, nebo rozvodovky... Během pěti dnů bych měl jít na servis, tak jsem zvědav, co mi na to řeknou !!! Editováno: 11. Květen 2009, autor: datel.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 zeby odchadzajuce spojkove lozisko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak dneska jsem byl na servise a spojkové ložisko to nebylo !!! Byla to volná matice poloosy !!! Teď to jezdí naprosto v klidu a bez nějakého klepání ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 myslis matku co drzi poloos v tehlici resp v naboji kolesa??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 myslis matku co drzi poloos v tehlici resp v naboji kolesa??? Jo, tak právě tím to bylo a já se trápil čím to může být, teď mám klid. PS: Ale přiznám se, že jsem měl strach, čím to je. Měl jsem panickou hrůzu, že bude problém v převodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lovec-1 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jo, tak právě tím to bylo a já se trápil čím to může být, teď mám klid. PS: Ale přiznám se, že jsem měl strach, čím to je. Měl jsem panickou hrůzu, že bude problém v převodovce. mám ten sám problém. Kterou matku mám utáhnout,je na to speciální klíč ,nemáš fotku dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 [tiez mam asi to iste . vlete som menil naboj predneho kola .. tak pojdem vyskusat dotiahnut tu maticu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 tak potvrdene volna matica loziska zajtra to idem reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.