Publikováno Květen 6, 200916 r Zdarvím, řeším problém...když zmáčknu spojku bez rychlosti - něco tam klapne. Když ji zase pustím zas tam něco klapne. Při zařazení rychlosti a puštění spojky to taky klapne. Když pouštím spojku s rychlostí jemně je to v pohodě...tak nevím???? Byl jsem ve škodovce a tam mi řekli, že než se to rozbije je to v pohodě... Díky za připomínky
Květen 11, 200916 r Zdarvím,řeším problém...když zmáčknu spojku bez rychlosti - něco tam klapne. Když ji zase pustím zas tam něco klapne. Při zařazení rychlosti a puštění spojky to taky klapne. Když pouštím spojku s rychlostí jemně je to v pohodě...tak nevím???? Byl jsem ve škodovce a tam mi řekli, že než se to rozbije je to v pohodě... Díky za připomínky Nazdárek, tak já mám ten samý problém a ptal jsem se tady už před pár měsíci a bohužel nikdo neodpověděl, asi se s tím nikdo nesetkal. Zkoušel jsem ještě zvednout kolo u řidiče (nechal jsem zařazenou rychlost) a kolem jsem točil sem a tam. Bylo tam šlyšet to divné klepání. Myslel jsem si, že to bude ložisko, ale to je v pohodě a zvuky se ozývají z převodovky, nebo rozvodovky... Během pěti dnů bych měl jít na servis, tak jsem zvědav, co mi na to řeknou !!! Upraveno Květen 11, 200916 r od datel.1
Květen 12, 200916 r Tak dneska jsem byl na servise a spojkové ložisko to nebylo !!! Byla to volná matice poloosy !!! Teď to jezdí naprosto v klidu a bez nějakého klepání !
Květen 14, 200916 r myslis matku co drzi poloos v tehlici resp v naboji kolesa??? Jo, tak právě tím to bylo a já se trápil čím to může být, teď mám klid. PS: Ale přiznám se, že jsem měl strach, čím to je. Měl jsem panickou hrůzu, že bude problém v převodovce.
Říjen 4, 200915 r Jo, tak právě tím to bylo a já se trápil čím to může být, teď mám klid. PS: Ale přiznám se, že jsem měl strach, čím to je. Měl jsem panickou hrůzu, že bude problém v převodovce. mám ten sám problém. Kterou matku mám utáhnout,je na to speciální klíč ,nemáš fotku dík
Říjen 5, 200915 r [tiez mam asi to iste . vlete som menil naboj predneho kola .. tak pojdem vyskusat dotiahnut tu maticu..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.