honzakom Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Nemáte někdo návod k obsluze na Octavia I v pdf, nebo odkaz ke stažení. Díky Editováno: 9. Květen 2009, autor: honzakom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Stránky Škoda auto. Je to sice na OCTAVIA Tour, ale je to totožné s OCTAVIA I - face - http://new.skoda-auto.com/cze/service/docu...ctaviatour.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Mám v pdf návod na OI MR2003, stáhnutý ze škoda-auto, ted už je tam jen ten tour, můžu poslat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 A je v Tour a normál OI nějaký mega rozdíl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Rozdíl tak velkej to asi neni. Akorát se nedělá tolik motorizací a žádný stupně výbavy. Dáš si tam co si prostě vybereš a doplatíš. Ale manuály by měli bejt stejný teda aspn já mám Tour a manuál mám ten starší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakom Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) Díky za odpovědi, sehnal jsem jak návody, tak Jak na to v pdf. Editováno: 10. Květen 2009, autor: honzakom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) kdo má zájen o návod v pdf k OI tak tady: http://leteckaposta.cz/184794872 Info pro moderátory : není to warez ale jen obyčejný návod volně dostupný ze škoda-auto... Editováno: 29. Květen 2009, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraca24 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Můžu poprosit o zaslání návod k obsluze na Octavia I odkaz už nefunguje, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 http://skoda-auto.cz/cze/service/documenta...ges/do0609.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik9 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Mám v pdf návod na OI MR2003, stáhnutý ze škoda-auto, ted už je tam jen ten tour, můžu poslat... Ahoj, můžu Tě požádat o návod na OI MR2003...nikde ho nemohu sehnat...díky Můžeš mi to poslat na maila pickenhan@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik9 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Nemáte někdo náhodou návod na OI MR 2003...nemohu to nikde sehnat...díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Příručku pošlu, stačí napsat mail! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik9 Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Hurikane pošleš mi návod na mailíka...Rauch9@email.cz...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polijak Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 čau Hurikáne... pošli mi prosím tě tu příručku taky na meil.... polijak@seznam.cz předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 na mém profilu máš na mě kontakt tak mi pisni tam...ted jsem si toho všimnul náhodou!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaN79 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda-li by mi tady někdo mohl poskytnout, nebo aspoň říct kde najdu uživatelskou příručku k Octavii I z roku 1998 nejlíp k 1.6 SR. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.